Κίτρινος τύπος

Reaction score
0
Re: Κιτρινος Τυπος.

Νίκο φαντάζομαι αφού έγινε η ζημιά τ'αγόρασες τα καλάμια εεεεεεε;

Reaction score
51

Γεια σου βρε Λευτέρη με τις εμπνεύσεις σου!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Μήπως, κάτω από κάθε κόμικ να έβαζες και τον.....κουκουλοφόρο????? :wink: :wink:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Ποιον???? Τον ίδιο???? :lol: :lol: :lol: Μονος του τα εβγαλε τα ματακια του!!!!!! Με λιγη βοηθεια απο τον Ανδρεα..... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
51

Σε κάθε σειρά σκίτσων, να γράφεις από κάτω πχ
Επιμέλεια παρουσίαση: Λευτέρης Κ.
Συγκέντρωση "πληροφοριών": σΚαφάτος (πχ)

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να ξέρουμε και τον.....κουκουλοφόρο.....
Θα είχε και ένδιαφέρον αλλά και.......αντεπιθέσεις!!!!!! :roll: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
51

Ξεκίνα αγαπητέ σήμερα, που λόγω ΣΚ δεν θα το δουν κατ' ευθείαν....
Και από Δευτέρα....ΣΦΑΓΗ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Το κακο ειναι οτι οι ιστοριες εχουν φτασει τις εφτα και εχουμε δρομο ακομη (ευελπιστω οτι δεν θα φαω καμια καταρα απο κανενα :mrgreen:) και οποτε θελω να τις ξαναδω, πρεπει να ψαχνω αναμεσα απο πολλες σελιδες. Ειδικα για καποιον που δεν εχει ευρυζωνικη συνδεση ειναι μαρτυριο... Υπαρχει περιπτωση να μπει στην πρωτη σελιδα του "κιτρινου τυπου" ενας οδηγος με τον τιτλο του καθε σκετς και το αναλογο λινκ ωστε να μπορει καποιος να διαβαζει τις ιστοριες αμεσα και χωρις την ταλαιπωρια της αναζητησης και οποτε παρουσιαζεται μια καινουργια ιστοριουλα να γινεται ανανεωση ???? Ειναι δυνατον να γινει?? Νομιζω οτι θα ηταν πολυ χρησιμο γι'αυτους που θελουν να ξαναδουν τα σκετσακια χωρις την ταλαιπωρια του ψαξιματος σε ολο το τοπικ ( συμπεριλαμβανομένου και του εαυτου μου)... :D

Reaction score
51

Κάνε edit στο 1ο μήνυμά σου Λευτέρη και κάνε copy paste τα links με τα σκετσάκια
Και για να είναι ομορφότερο κάνε το έτσι:

[ u r l = κάνε εδώ το copy-paste της διεύθυνσης] εδώ γράψε τον τίτλο του σκετς [ / u r l ]

(τα κενά στο url τα έβαλα για να "ξεγελάσω" το σύστημα....)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Θα προσπαθησω, αν και δεν ειμαι και πολυ εξοικιωμενος με το μηχανημα του εξαποδώ.... :mrgreen:

Reaction score
51

Μπράβο Χρυσόστομε!!! :D :D

Λευτέρη, κάνε τώρα ένα Quote στο post του Χρυσόστομου και copy paste στο 1ο μήνυμά σου στο θέμα.....
Μπορείς βέβαια να επεκτείνεις τους τίτλους των σκέτς, κάτι πολύ εύκολο αφού λόγω quote θα καταλάβεις που θα πρέπει να συμπληρώσεις τους τίτλους!! :D

Reaction score
51

Αν θες, στείλε μου πμ με τον τίτλο που θέλεις σε κάθε σκετσάκι και τα φτιάχνω αργότερα σήμερα!!!! :roll: :wink:

Reaction score
2

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Προσπαθω, προσπαθω....... :?
Αν θελεις στείλε μου με PM τους τίτλους όλων των ιστοριών και θα σου στείλω ακριβώς το κείμενο που πρέπει να βάλεις στο ποστ σου.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Μαλλον τα καταφερα!!!!!    ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!!!!!! Το επομενο βημα: Η πυρηνικη φυσικη...  8)  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Για δεστε και πεστε μου και μενα μη τυχον και εχω κανει καμια πατατα :oops:)

Reaction score
2

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Μαλλον τα καταφερα!!!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!!!!!! Το επομενο βημα: Η πυρηνικη φυσικη... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Για δεστε και πεστε μου και μενα μη τυχον και εχω κανει καμια πατατα :oops:)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale