Κίτρινος τύπος

Reaction score
51
Re: Κιτρινος Τυπος.

Λευτέρη, όπως πάντα ΆΠΑΙΧΤΟΣ!!!
Μπράβο βρε φίλε! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
63

Σε λιγο καιρο θα ειναι ετοιμα και τα... Πασχαλινά... Θα εχει τιτλο, "Τον καιρο εκεινο..." :mrgreen:
Απο τώρα φαντάζομαι τον πρωταγωνιστή!!!:happy_5::happy_5:
Να το βγάλεις "τον καιρό εκειειειειειειειειειειειειειειειειειειειειειειεινο!!!!":happy_5::happy_5:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Κύριε Κουκουράκη μας, ξέρω έναν φερέλπιδα νέο εδώ μέσα που έχει την ονομαστική του εορτή το Πάσχα (και δεν τον λένε Αναστάσιο). Μήπως αξίζει μια ειδική περιποιησούλα?:twisted: :twisted: :twisted:
Ή μήπως την έχετε ήδη προβλέψει?:happy_5:

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Κιτρινος Τυπος.

Σε λιγο καιρο θα ειναι ετοιμα και τα... Πασχαλινά... Θα εχει τιτλο, "Τον καιρο εκεινο..." :mrgreen:
Φιλε μου δεν εχουμε πει ποτε κουβεντα μεταξυ μας.Απ'οτι βλεπω ομως εδω ''ζωγραφιζεις''.Να σου ζητησω μια χαρη;Αν θελεις με την πρωτη ευκαιρια κανε κατι και για το τομαρι μου.Για το πως και το τι ρωτα αν θες τον Ανδρεα.Ειμαι σιγουρος πως θα σου πει τα... ΚΑΛΥΤΕΡΑ:angel:

Reaction score
5

Κύριε Κουκουράκη μας, ξέρω έναν φερέλπιδα νέο εδώ μέσα που έχει την ονομαστική του εορτή το Πάσχα (και δεν τον λένε Αναστάσιο). Μήπως αξίζει μια ειδική περιποιησούλα?:twisted: :twisted: :twisted:
Ή μήπως την έχετε ήδη προβλέψει?:happy_5:
Αν μιλάς για μένα, εχω ηδη επικοινωνήσει με τον Κούκουρα και σχεδόν ξέρω την μοίρα μου... Δεν μπορω να αποκαλύψω ομως... Αλλα ξερω και ποιος/ποια θα κάνει τον πρωταγωνιστη αυτη τη φορα :bravo:

Reaction score
5

εισαι...

ΕΙΣΑΙ...

ΕΙΣΑΙ...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΛΙ@ΔΕΡ@γφρεφγεφ$#τρ#$φ#ο)ιε%$φερ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.642
Members