Κίτρινος τύπος

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196
Re: Κιτρινος Τυπος.

Ολοι με την σειρα τους θα την "αρπάξουν"!!! :lol: :lol: Απλα εσυ μου εισαι πρωτη 'μουρη" εδω μεσα και... πως να το κανουμε ρε παιδι μου... Με τρωει το χερι μου... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εχουμε ομως αρκετους απ'εξω... Κατι, Cinemusic, dreamGR, Mac,Videomix, κ.α. που δεν εχω "υλικο"... Τι διάλο... Τα νυχια μου θα μυρισω μωρε????? Δωστε πραμα!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Δεν εχεις υλικο?
Για μερικους μερικους εδω μεσα μπορεις να γραψεις και τον Παπυρο Λαρους :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Δεν αντιλεγω, αλλα βρε παιδι μου... θελω πιο "καυτό" υλικο... Οπως το γεγονος οτι ο VIDEOMIX κοιμαται με σλιπακι και χωρις σεντονια ενα πραμα...Hot and unsensored... Με εννοάς???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Δεν αντιλεγω, αλλα βρε παιδι μου... θελω πιο "καυτό" υλικο... Οπως το γεγονος οτι ο VIDEOMIX κοιμαται με σλιπακι και χωρις σεντονια ενα πραμα...Hot and unsensored... Με εννοάς???? :lol: :lol: :lol: :lol:
ΩΧ... δηλαδή αν κοιμόταν χωρίς σλιπάκι και με σεντόνια τι θα άλλαζε????? Cold & Censored δηλαδή???

καλίτερα να σου βγεί το μάτι παρά ο Κουκουράκης!

V

VIDEOMIX

Guest

Ευτυχώς που κρατάω κλειστά τα χαρτιά μου. :shock:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

ΦΤΟΥ!!!! Πριν απο λιγο τα τελειωσα και μολις εφτασα στο ΙνΚαφέ, ειδα οτι ξεχασα το Memory Stick... Δεν πειραζει ομως... Αυριο το πρωι θα σας φτιαξω καλα... Μου θελατε και συνωμοσιες... Τρομαρα σας...  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14

καποιος θα χαίρετε που το ξέχασες αλλά όχι για πολύ ακόμα!!!

Reaction score
6

Εχουμε ομως αρκετους απ'εξω... Κατι, Cinemusic, dreamGR, Mac,Videomix, κ.α. που δεν εχω "υλικο"... Τι διάλο... Τα νυχια μου θα μυρισω μωρε????? Δωστε πραμα!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Μα πως να βρεις υλικο για μενα;
Δεν πινω, δεν καπνίζω, δεν πηγαίνω σε μπαρ, κακές συνήθειες δεν εχω.
Μονο στο avsite μπαίνω.
Ιδου η αμαρτια μου :cry:

Reaction score
164

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Δεν ξερω ποιους θα βαλεις μεσα αλλα σε καμμια περιπτωση δεν θα ηθελα να μου αφησεις "απεριποιητο" τον Unforgiven :lol:
Για δες εδω τις επιδοσεις του:
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=9737.0
Α, εδώ με ρουφιανεύεις... Λέω και εγώ, τόσες φορές του την είπα, αυτός τίποτα; Μουλωχτέ! :lol:
Λευτέρη, σημείωσε ότι
α) δεν ήμουν μόνος. Ήταν και ο σκαφάτος
β) από τότε όποτε μιλάω με τον Αντρέα πρώτα ρωτάει πότε θα πάμε για φαΐ και μετά λέει καλημέρα
γ) το έχει κολλήσει και σε άλλους και μου στέλνουν pm για αστακούς! :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Που το βαζει τοσο φαι ηθελα να'ξερα... Αλλα ξεχασα... Οποτε βρισκεται με τον Αρβανιτακη, δεν καθεται τιποτα στο στομαχι του... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.541

Oλα τα μπουμπουκια εδω μαζευονται.... 8) 8) 8) 8) 8) 8)

exile

Videocameras
Reaction score
4.541

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Δεν εχεις υλικο?
Για μερικους μερικους εδω μεσα μπορεις να γραψεις και τον Παπυρο Λαρους :lol: :lol:

Το πιστευεις αυτο Andrew??????
Αληθευει επισης πως....-να τωρα,οριστε με βαζεις να λεω ρουφιανιες....-εκει καπου κοντα στο seven-eleven(χεχεχεχεχε :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:)καθε πρωι απο τις 09:23 εως τις 11:48 περιπου,μια "μικρη" σουλτανα που λεει και το τραγουδι,ανοιγει το κινητο της και ...Ωπα!!!!!!!Ο Ανδρεας φατσα-καρτα να βγαινει απο το cherokee,να μπαινει στο cherokee,να αναβει τσιγαρο ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Υποψιν ,οι φωτο ειναι καλοκαιρινες....
Αλλα εγω δεν ρουφιανευω..Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει....,ακομα και οταν ακουει:
"Περασε σημερα μπροστα μου με τις φιλες της και με κοιταξανε και 3 ειρωνικα..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Μη μου το κουραζετε το παιδι και ειναι προχωρημενης ηλικιας και μου μεινει... Αντε και τον περιμενει δυσκολη μερα αυριο... :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

unforgiven said:
Για ποιόν χτυπάει η κουδούνα;  :lol:
Ασε... Για πολλους χτυπαει... Μάζωξη σωστη θα γινει αυριο... Αλλα τον πρωτο ρολο... Ε μα ειναι πολυ ευκολο να μαντεψεις... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
164

unforgiven said:
Για ποιόν χτυπάει η κουδούνα; :lol:
Ασε... Για πολλους χτυπαει... Μάζωξη σωστη θα γινει αυριο... Αλλα τον πρωτο ρολο... Ε μα ειναι πολυ ευκολο να μαντεψεις... :lol: :lol: :lol:
...αόοοοματοοος... :lol:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728