Κίτρινος τύπος

Reaction score
5.612
Re: Κιτρινος Τυπος.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
To serve and to protect... 8) :lol:
Το οποίο σημαίνει ότι...το έξυνε.Έφτιαξε και ομελέτα με 3 τυριά για να μη ρέψει το καημένο...

K

katerinaki

Guest

Εδω ειμαι!!! Δουλευα συνεχομενα επι 52 ωρες!! Δεν ειχα καιρο να κανω τιποτα, αλλα σημερα, ολη την μερα, θα ασχοληθω με τις αφεντομουτσουναρες σας!!! Αυριο, θα εχουμε τον νεο κιτρινο τυπο!!! 8)
α μαλιστα! γι αυτο 52 ωρες δεν ειχε αερα.....τουλαχιστον την ανεμοθυελλα που σηκωσες το σκ....σε ειχαν κλεισμενο βρε.....δεν σε κρατουσαν κι αλλο....?

K

katerinaki

Guest

αχχχχχχχ θα γινω κουραστικηηηηη...........

ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ............

Reaction score
0

Εδω ειμαι!!! Δουλευα συνεχομενα επι 52 ωρες!! Δεν ειχα καιρο να κανω τιποτα, αλλα σημερα, ολη την μερα, θα ασχοληθω με τις αφεντομουτσουναρες σας!!! Αυριο, θα εχουμε τον νεο κιτρινο τυπο!!! 8)

Τι έκανες τόσες ώρες?Προστάτευες την Κρήτη από τους βοριάδες ή έσωσες τα γυναικόπαιδα από τα κύματα που δημιούργησες??? :lol:

Πρέπει να σε πληροφορήσω όμως ότι ακόμα δεν άρχισε η επιφυλακή των εκλογών! :twisted: :twisted: :lol: :lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.273

Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Aπο αύριο που θα πέσουν τα σχέδια σας θέλω και να δω τι θα λέτε για τις κακιούλες που λέγατε στον φίλτατο και αγαπητό Ελευθέριο... :lol: :lol:
Μα φυσικά ό,τι λέμε πάντα. Τα ίδια και χειρότερα.

Fortuna audaces juvat. Μέχρι αποδείξεως του εναντίου. :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts