Κίτρινος τύπος

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196
Re: Κιτρινος Τυπος.

Μαλλον θα περιμενετε καμποσο ακομη. Καποιος που φοβηθηκε πολυ την "ταπεινωση" μου εκανε βουντού και ραγισα το χερακι μου... Το καλο. Ξερετε... Αυτο που χρησιμοποιω για να... σκιτσαρω... :cry: Μα τοσο πολυ φοβος βρε αδερφε... :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752
Απάντηση: Κιτρινος Τυπος.

Λευτερακη ,περαστικα ρε φιλε!
Τωρα θα εχεις ολο τον χρονο να σκεφτεις!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μαλλον θα περιμενετε καμποσο ακομη. Καποιος που φοβηθηκε πολυ την "ταπεινωση" μου εκανε βουντού και ραγισα το χερακι μου... Το καλο. Ξερετε... Αυτο που χρησιμοποιω για να... σκιτσαρω... :cry: Μα τοσο πολυ φοβος βρε αδερφε... :lol:
Εκει που το εβαζες...καλα να παθεις:cool_11:

Στα σοβαρα, περαστικα σου αδερφε!:cool_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Αμάν βρε Λευτέρη μας... περαστικά!!

Μα καλά, ο βουντου-μάγος δεν σκέφτηκε ότι όσο καθυστερείς και το τριγυρίζεις το θέμα στο μυαλό σου, τόσο πιο ανελέητο θα είναι το αποτέλεσμα;:happy_9:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.264

Λευτέρη έχουν κάτι γιατρικά εκεί δίπλα στο Νομό Ρεθύμνης (ξέρεις, επάνω στους λόφους, που έχει γίνει το νταβαντούρι τελευταία)...

Περαστικά βρε! :happy_4:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Κιτρινος Τυπος.

Λευτέρη μου περαστικά σου, σιδερένιος, και γρήγορα να μπορέσεις να ξανασκιτσάρεις :cool_4:

Reaction score
63

Περαστικά ρε!!! Και κόψε επιτέλους το πολύ το.......σκιτσάρισμα!!!:cool_11: :cool_11:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Eυχαριστω παιδια! Σε καμια βδομαδα μου ειπαν θα ειναι ενταξει... Ως τοτε, μπορει να χαιρονται την ανωνυμη "μικροτητα" τους καποιοι εδω μεσα... :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.659
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale