Καηκαν τα ηχεια....

Reaction score
5.827
Απάντηση: Καηκαν τα ηχεια....

Σημερα ειχαμε εξελιξεις με τον προενισχυτη.
Με πηραν τηλεφωνο οτι ειναι ετοιμος. Αλλα προς εκπληξη μου, ειπαν οτι στοιχιζει 60 ευρω η επισκευη με το ΦΠΑ,και οτι δεν με καλυπτει η εγγυηση,ακουσον...ακουσον,γιατι απο το καταστημα που τον εχω παρει λογω στοκ ηταν σε ειδικη τιμη.

Αγοραστηκε απο πολυκαταστημα με αποδειξη αγορας κανονικα.
Τι σχεση εχει η τιμη που τον πηρα με την εγγυηση??? Θα τρελλαθω....

Αυριο το πρωι θα παρω στην ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ,και αν παρω την ιδια απαντηση,θα ζητησω να μου το πουν και εγγραφος στο e-mail μου.
Οποτε θα κινηθω καταλληλως.

Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η τιμη αγορας με την εγγυηση???? Ο πωλητης μπορει να ηθελε να μου τον πουλησει 5 ευρω,αφου εκοψε αποδειξη,ισχυει και η εγγυηση.

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Καηκαν τα ηχεια....

Αυτο σημαινει μαλλον οτι το κομματι που αγορασες ηταν demo

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.161
Και το επισκευαστικό κέντρο έχει κληρονομικό χάρισμα και κατάλαβε πως ο προενισχυτής ήταν <<επίδειξης>> στο πολυκατάστημα? :111:

Reaction score
249

με τετοιες π@π@ριες που κανουν δε θα ψωνιζει κανεις απο Ελληνικο καταστημα
μονο αν δηλωσε ο πωλητης οτι σαν demo εχει μικροτερη εγγυηση
στο service μπορει να το καταλαβαν απο το s/n του μηχανηματος που μπορει να το ειχαν ξαναεπισκευασει παλιοτερα

Reaction score
5.827

Οταν ρωτησα γιατι δεν καλυπτει την επισκευη,δεν μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο ανταλακτικο δεν καλυπτεται...αλλα οτι το πηρα απο στοκ καταστηματος.
Ειμαι της δουλειας και εχω πουλησει προιοντα στοκ,και οταν εχω προβλημα με τον πελατη το στελνω για σερβις εντος εγγυησης. Ποτε δεν μου εχουν πει οι αντιπροσωπιες δεν καλυπτεται το προιον επειδη ειναι στοκ η να εχουν προβλημα στο ποσο το πουλησα.

Reaction score
5.827

Mολις μιλησα με την Τηλεοπτικη,τον κυριο Ιωαννιδη.
Ο ανθρωπος ηταν πολυ εξυπηρετικος! Το βασικο τους προβλημα τελικα ηταν οτι ηθελαν να προσκομισω στο σερβις και την καρτα εγγυησης,που εχουν οι συσκευες εξω απο την συσκευασια.

Το θεμα λυθηκε, απο τον Κ. Ιωαννιδη οπου και τον ευχαριστω πολυ.
Θα ενημερωσει το σερβις ωστε η επισκευη να καλυφθει απο την εγγυηση.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.632

Μάλιστα...

Μάλλον διαβάζουν το AVSite.

Reaction score
2

καλα ρε γιαννη αν δεν ειχες το κουτι και το χαρτακι ,τι θα εκαναν ? αφου υπαρχει αποδειξη ολα επρεπε να τελειωσουν .τι μλκια ειναι με το χαρτακι εγγυησης που λενε?δηλ αν δεν ειχες την αποδ.και ειχες το χαρτακι?ποσο κοροιδια ειναι ?αγορασα και με την αποδειξη εχω 2 χρονια εγγυηση .τελοσ.αλλιως η λυση ειναι εξωδικαστικη

Reaction score
5.827

Βασιλη την καρτα την ζητησανε,για να δουν λεει αν ειναι δικο τους το μηχανημα η παραεισαγωγη.
Καμμια εταιρια δεν μου εχει ζητησει την καρτα. Στελνω το μηχανημα με την αποδειξη και το επισκευαζουν. Στην δουλεια μου γινεται καθε μερα αυτο.

Reaction score
5.827

Παρελαβα σημερα τον προενισχυτη χωρις προβλημα.
Τελος καλο!! Καλου κακου θα βαλω και ενα πολυμπριζο ασφαλειας.:116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.228
Members
38.293
Νεότερο μέλος
SotosΑ