Καινουργιες σειρες ενισχυτων ΝΟΧ και ΤΗ απο BRAX και Audison?????

Reaction score
245
Εχθες το βραδι επεσε το ματι μου στους νεους αυτους ενισχυτες.
Τι ξερουμε για τον ηχο τους??????
Αντε,αφηστε τα μπανια και ριξτε μια ματια να δουμε τι αγορες θα κανουμε τον χειμωνα:116:

Reaction score
1
Απάντηση: Καινουργιες σειρες ενισχυτων ΝΟΧ και ΤΗ απο BRAX και Audison?????

Εχθες το βραδι επεσε το ματι μου στους νεους αυτους ενισχυτες.
Τι ξερουμε για τον ηχο τους??????
Αντε,αφηστε τα μπανια και ριξτε μια ματια να δουμε τι αγορες θα κανουμε τον χειμωνα:116:
Χάλια θα είναι, τι ρωτάς?....

Υλικό για όνειρα, βέβαια δε μας λείπουν ούτε 50, ούτε 100 ευρώ για να τους αποκτήσουμε.

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Καινουργιες σειρες ενισχυτων ΝΟΧ και ΤΗ απο BRAX και Audison?????

Χάλια θα είναι, τι ρωτάς?....

Υλικό για όνειρα, βέβαια δε μας λείπουν ούτε 50, ούτε 100 ευρώ για να τους αποκτήσουμε.
Aν δεν ειναι γομαρια σε μεγεθος και τελικες τιμες εδω,θα περπατησουνε καλα.

Reaction score
1

Ότι κάνει πάνω από 100€ μου είναι ακριβό αυτή την περίοδο... Με 1000+ ευρώ που θέλει ένας ενισχυτής, παντεύομαι! :109:

Reaction score
245

Ότι κάνει πάνω από 100€ μου είναι ακριβό αυτή την περίοδο... Με 1000+ ευρώ που θέλει ένας ενισχυτής, παντεύομαι! :109:
Η ωρα η καλη φιλε.
Αν πουλησω τους δικους μου θα σε παντρεψω πανω απο 5 φορες:116::116:

Reaction score
41

Βρε σταματήστε να spamάρετε στο θέμα....
Θέλω να φύγει από τα μάτια μου....
Δε θέλω να ανοίγω το forum και να βλέπω για Audison!!

Άντε...
Βαλθήκατε να με ξαναβάλετε στα έξοδα.
Εγώ το link δεν το ανοίγω.
Τέλος. :116:

Reaction score
245

Βρε σταματήστε να spamάρετε στο θέμα....
Θέλω να φύγει από τα μάτια μου....
Δε θέλω να ανοίγω το forum και να βλέπω για Audison!!

Άντε...
Βαλθήκατε να με ξαναβάλετε στα έξοδα.
Εγώ το link δεν το ανοίγω.
Τέλος. :116:
εχω βαλει αγκελια εναν vrx4300.Να σου κοψω το κατι τις να σε κανω αρχοντα??????please:143::143:

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καινουργιες σειρες ενισχυτων ΝΟΧ και ΤΗ απο BRAX και Audison?

εχω βαλει αγκελια εναν vrx4300.Να σου κοψω το κατι τις να σε κανω αρχοντα??????please:143::143:

Την είδα την αγγελία αλλά δε θέλω αλλαγές αφενός γιατί δε θέλω να χαλάσω χρήματα αφετέρου θα πρέπει να κάνω αλλαγές στο ένα πάνελ του ενός vrx που έχω γιατί ο 4300 είναι λίγο μεγαλύτερος.

Πολύ καλή περίπτωση
Είναι και μπλε σαν τους δικούς μου.
Αλλά χμμμμ πολύ δύσκολο ρε φίλε

Reaction score
1.268
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καινουργιες σειρες ενισχυτων ΝΟΧ και ΤΗ απο BRAX και Audi

Εγώ πούλησα τις προάλλες τον vrx ex2 και έχω τώρα 5 μήνες με εργοστασιακό blaupunkt και 4 ηχεία blaupunkt 40€ το ζευγος έχω βαβούρα μεν αλλά είμαι σαν τον ναρκομανή που έπαιρνε ηρωίνη και προσπαθώ να την αντικαταστήσω με τσιγάρο για να μην πω με τσίχλα και μου έχει λείψει ήδη τρομερά πολύ μα τρομερά πολύ !!!!!αλλά σκέφτομαι οτι όταν το είχα μου έσπαγε το κεφάλι απο ένταση,φοβόμουν μην μου κλέψουν τίποτα,ανέβηκε η βενζίνη=μειώθηκαν οι βόλτες,και δεν συγκρίνεται με τίποτα με ένα καλό σπιτιού.Ασε που είμαι στο παρα πέντε να αγοράσω το home cinema των ονείρων μου.Αν με το καλό καλυτερέψουν οι δουλείες-οικονομικά θα ξαναχτυπήσω audison-focal-pioneer αλλά αυτή την φορά τρίδρομα και ενισχυτή κανένα τρελό κομμάτι αλλά max 1.5χιλ..Αλλά μελλοντικά,δεν έχω βρακιά και κάνω όνειρα και μεταξωτές κορδέλες..Και το κυριότερο θα τα πάρω απο μαγαζί της Αθήνας που με εξυπηρέτησε υπεράψογα σε κάτι ψιλοπράματα που του ζήτησα και με κέρδισε,ενώ για τους Θεσσαλονικιούς μαγαζάτορες δεν έχω καλή εντύπωση τουλάχιστον σε 15 μαγαζιά που έχω πάει συνολικά..

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καινουργιες σειρες ενισχυτων ΝΟΧ και ΤΗ απο BRAX και Audi

Εγώ πούλησα τις προάλλες τον vrx ex2 και έχω τώρα 5 μήνες με εργοστασιακό blaupunkt και 4 ηχεία blaupunkt 40€ το ζευγος έχω βαβούρα μεν αλλά είμαι σαν τον ναρκομανή που έπαιρνε ηρωίνη και προσπαθώ να την αντικαταστήσω με τσιγάρο για να μην πω με τσίχλα και μου έχει λείψει ήδη τρομερά πολύ μα τρομερά πολύ !!!!!αλλά σκέφτομαι οτι όταν το είχα μου έσπαγε το κεφάλι απο ένταση,φοβόμουν μην μου κλέψουν τίποτα,ανέβηκε η βενζίνη=μειώθηκαν οι βόλτες,και δεν συγκρίνεται με τίποτα με ένα καλό σπιτιού.Ασε που είμαι στο παρα πέντε να αγοράσω το home cinema των ονείρων μου.Αν με το καλό καλυτερέψουν οι δουλείες-οικονομικά θα ξαναχτυπήσω audison-focal-pioneer αλλά αυτή την φορά τρίδρομα και ενισχυτή κανένα τρελό κομμάτι αλλά max 1.5χιλ..Αλλά μελλοντικά,δεν έχω βρακιά και κάνω όνειρα και μεταξωτές κορδέλες..Και το κυριότερο θα τα πάρω απο μαγαζί της Αθήνας που με εξυπηρέτησε υπεράψογα σε κάτι ψιλοπράματα που του ζήτησα και με κέρδισε,ενώ για τους Θεσσαλονικιούς μαγαζάτορες δεν έχω καλή εντύπωση τουλάχιστον σε 15 μαγαζιά που έχω πάει συνολικά..
3δρομο με 1,5 χιλιαρικο max????????????
Μπραβο!!!!!!
Αυτο θα πει να εχεις καλες ακρες,γιατι εμενα,μονο οι ενισχυτες ειχανε περι τα 6.000 ευρω πριν απο 2 χρονια που τους αγορασα.Βαλε τωρα ηχεια,σαμπ καλωδιωση και το P99.Που φθανουμε????????
Τυχερακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.268
Δεν το διατύπωσα σωστά φαίνεται.
Για τον ενισχυτή μόνο θα διαθέσω 1.5χιλ ευρώ..
Δεν θα έπαιρνα ας πούμε τον καινούριο thesis quatro που κάνει 3 χιλιάρικα.

Reaction score
1.268
Πάντως ρε Τάκη αν σκεφτείς πόσα λεφτά πετάμε σε τέτοια χόμπι (και όχι τίποτα άλλο όλη την ώρα τα αναβαθμίζεις) θα δεις οτι κάτι κάνεις λάθος.Ο αδερφός μου για παράδειγμα έχει δώσεις εξαρχής 4 χιλιάρικα για καλό στερεοφωνικό σπιτιού και εγώ έχω δώσει 12 χιλιάδες συνολικά σε car audio (γιατί στο αμάξι πληρώνεις και κατασκεύες-μπαταρίες κτλ) και πάλι δεν τον φτάνω ποτέ σε ποιότητα.Οταν παίρνω κανένα καλό σε εγγραφή δισκάκι πρώτα το ακούω στου αδερφού μου (που το έχω σαν αναφοράς σύστημα) και μετά στο αμάξι μου.Και μια ζωή μου την έσπαγε αυτό!
Και το κυριότερο είναι λεφτά στο δρόμο ρε φίλε,πλέον πείστηκα οτι δεν αξίζει.Καλύτερα να πάρω ένα home cinema,να φτιάξω το σπίτι μου,(να πάρω κανένα βρακί που όλα τρύπησαν) και γενικά να έχω κανένα φραγκάκι να νιώθω άνετος.Βαρέθηκα να στερούμαι για τέτοια γούστα.Επίσης ένα άλλο θέμα που με τσάντιζε,κάθε φορά που βγαίνω απο το αμάξι να παίρνω μαζί μου την πρόσοψη,πήγαινα να παρκάρω για 10 λεπτά και έπρεπε να μπαινοβγάζω την πρόσοψη.Πολλές φορές που πήγαινα σε σπίτι φίλου έψαχνα να παρκάρω κοντά στην οικοδομή για να ακούω το αμάξι κτλ κτλ...Αλλά ο μεγαλύτερος λόγος αυτός ο ενισχυτής που έπαιζε 2x90W + 1x530W rms μου διέλυσε το κεφάλι απο ένταση.Πήγαινα στο σπίτι και σφύριζαν τα αυτιά μου.Και μη μου πεις οτι μπορούσα να ακούω σιγά,όταν πορώνεσαι δε σου φτάνει η ένταση.Εσύ πως την παλεύεις με όλα αυτά πλάκα πλάκα?Τι σου τη σπάει?

Reaction score
245
Πάντως ρε Τάκη αν σκεφτείς πόσα λεφτά πετάμε σε τέτοια χόμπι (και όχι τίποτα άλλο όλη την ώρα τα αναβαθμίζεις) θα δεις οτι κάτι κάνεις λάθος.Ο αδερφός μου για παράδειγμα έχει δώσεις εξαρχής 4 χιλιάρικα για καλό στερεοφωνικό σπιτιού και εγώ έχω δώσει 12 χιλιάδες συνολικά σε car audio (γιατί στο αμάξι πληρώνεις και κατασκεύες-μπαταρίες κτλ) και πάλι δεν τον φτάνω ποτέ σε ποιότητα.Οταν παίρνω κανένα καλό σε εγγραφή δισκάκι πρώτα το ακούω στου αδερφού μου (που το έχω σαν αναφοράς σύστημα) και μετά στο αμάξι μου.Και μια ζωή μου την έσπαγε αυτό!
Και το κυριότερο είναι λεφτά στο δρόμο ρε φίλε,πλέον πείστηκα οτι δεν αξίζει.Καλύτερα να πάρω ένα home cinema,να φτιάξω το σπίτι μου,(να πάρω κανένα βρακί που όλα τρύπησαν) και γενικά να έχω κανένα φραγκάκι να νιώθω άνετος.Βαρέθηκα να στερούμαι για τέτοια γούστα.Επίσης ένα άλλο θέμα που με τσάντιζε,κάθε φορά που βγαίνω απο το αμάξι να παίρνω μαζί μου την πρόσοψη,πήγαινα να παρκάρω για 10 λεπτά και έπρεπε να μπαινοβγάζω την πρόσοψη.Πολλές φορές που πήγαινα σε σπίτι φίλου έψαχνα να παρκάρω κοντά στην οικοδομή για να ακούω το αμάξι κτλ κτλ...Αλλά ο μεγαλύτερος λόγος αυτός ο ενισχυτής που έπαιζε 2x90W + 1x530W rms μου διέλυσε το κεφάλι απο ένταση.Πήγαινα στο σπίτι και σφύριζαν τα αυτιά μου.Και μη μου πεις οτι μπορούσα να ακούω σιγά,όταν πορώνεσαι δε σου φτάνει η ένταση.Εσύ πως την παλεύεις με όλα αυτά πλάκα πλάκα?Τι σου τη σπάει?
Ετσι μαλιστα.Λεω και εγω 3δρομο με 1,5 χιλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απο ενταση,ειναι απλα τα πραγματα.Κατεβαζεις την ενταση του ηχου.Και στο χαλαρο,καλα τον ακους τον ποιοτικο ηχο.
Αν μου την σπαει κατι,ειναι που πρεπει να κουβαλαω 60 κιλα βαρος στο πορτ παγκαζ ωστε να εχω καλο ηχο.Χαθικε να βγαλουνε εναν 7καναλο ενισχυτη με μικρες διαστασεις και βαρος οχι πανω απο 5 κιλα?????ppage:140::140:
Οσο για τα βατ που γραφεις στο εχω ξανα πει.Δεν ειναι και τα τρελα βατ που εχει ο audison.Δεν βγαζουνε αυτα,τα πολλα db(κατα κυριο λογο)
Τι να πω εγω που εχω πανω απο 200 watt rms/4ohm σε καθε καναλι ενισχυτη??????
Δεν κουφαθικα ακομα.
Οσο για το χρημα που πεφτει,εχεις δικιο.Αλλα το καλο πραγμα το πληρωνεις απο αρχαιωτατων χρονων.Ειναι σαν τις γυναικες ρε φιλε.Μπορεις ομως να φτιαξεις στις ημερες μας ενα πολυ καλο ηχο,χωρις να πρεπει να σκασεις ενα σορο λεφτα.Απλα θα πρεπει να ξερεις τι να αγορασεις.
Θα σε χαλαγε δηλ ενας Helix A4,παρεα με ενα 10'' σαμπακι και ενα καλο διαιρουμενο εμπρος.Κοστος??????Μαζι με καλωδια,r/cd και εργασια περι τα 1600-1700 ευρω.
Θα εισαι αρχοντας φιλε και θα εχεις μουσικουλα σκετη γλυκα.Οποτε μην σε παιρνει απο κατω και λες τερμα το παραταω το αθλημα.Παντα θα υπαρχουνε λυσεις και ποτε μην κρινεις απο το κοστος ενος αλουνου αυτ/του που θελει να εχει το max απο ηχο.

Με ακους ρε τι σου λεω η' κουφαθικες πραγματικα απο τις μεγαλες εντασεις στο αυτ/το σου???:138::138:

Reaction score
1.268
Φίλε για το θέμα της έντασης,σου ευχομαι να μην καταλάβεις οτι κουφάθηκες.Αν κουφαθείς θα είναι αργά..Ακόμα και φίλοι μου που μπήκαν στο αμάξι μου μου είπαν οτι ενοχλήθηκαν απο τη δύναμη του ενισχυτή οπότε μαθηματικώς το δικό σου θα σε κουφάνει "πρόωρα".Εκτός και αν είσαι ο σούπερμαν..
Για το οτι χρειάζεται λίγα λεφτά για να στήσεις καλό ήχο ,συνήθως το μαθαίνεις αφού τα έχεις χώσει και το ξέρεις καλά αυτό.Μελλοντικά όπως προείπα,αν τα οικονομικά μου πάνε καλά μπορεί να ξαναστήσω κάτι ανάλογο.Δουλίτσα να έχουμε και όλα γίνονται,εγώ είμαι και τύπος που θα στερηθώ απο αλλού για να εξοικονομήσω και το τελευταίο σεντ οπότε κάτι θα κάνω.Ετσι κι αλλιώς ταξίδια-ντύσιμο ακριβό δεν κάνω οπότε κερδίζω απο εκεί..Πάντως για τους νέους ενισχυτές της Audison "Voce" κάτι πήρε το μάτι μου οτι είναι αντικαταστάτες της σειράς LRX και σπάστηκα.Απο την άλλη ο thesis quatro είναι δυσπρόσιτος λόγω τιμής και εξοπλισμένος με τεχνολογία-απόδοση που ΕΓΩ δεν χρειάζομαι οπότε ή θα κοιτάξω κάτι άλλο ή θα περιμένω καμμία 5-10 ετία για τυχόν αντικαταστάτη του vrx.

Reaction score
1

Ρε συ, Οδυσσέα, και όλη μέρα να το έπαιζες το V2 δίπλα στ'αυτιά σου, πολύ δύσκολα να σου κάνει ζημιά...

Και σε τελική ανάλυση, πόσο μπορεί να σε κουφάνει μια 25άρα κλειστή και 250RMS στη γέφυρα? Παίζει φάση τα 165VR να έπαιζαν και πιο δυνατά από το sub... :109:

Aκόμη δεν κατάλαβα γιατί τα έδωσες τα πράγματα, αλλά δεν είναι και του παρόντος αυτή η συζήτηση.

Για να δώσω και μία απάντηση στον Τάκη, σε τέτοιες τάξεις μεγέθους με τέτοιους κορυφαίους ενισχυτές (ποιά είναι καλύτερα? Τα διαμάντια ή τα σμαράγδια?), η επιλογή είναι καθαρά θέμα γούστου. Ο Γερμανός θα είναι αυστηρός, "ψυχρός", αναλυτικός και αχρωμάτιστος, ο Ιταλός θα βάζει και λίγη θέρμη μέσα στο χαρμάνι. Διαλέγετε και παίρνετε, απ'όλα έχει ο μπαχτσές!

Ίσως να παίζουν ρόλο και τα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματος, με ποιά ηχεία θα συνεργαστεί, με ποιά ηχεία εναρμονίζεται καλύτερα.

Reaction score
245

Ρε συ, Οδυσσέα, και όλη μέρα να το έπαιζες το V2 δίπλα στ'αυτιά σου, πολύ δύσκολα να σου κάνει ζημιά...

Και σε τελική ανάλυση, πόσο μπορεί να σε κουφάνει μια 25άρα κλειστή και 250RMS στη γέφυρα? Παίζει φάση τα 165VR να έπαιζαν και πιο δυνατά από το sub... :109:

Aκόμη δεν κατάλαβα γιατί τα έδωσες τα πράγματα, αλλά δεν είναι και του παρόντος αυτή η συζήτηση.

Για να δώσω και μία απάντηση στον Τάκη, σε τέτοιες τάξεις μεγέθους με τέτοιους κορυφαίους ενισχυτές (ποιά είναι καλύτερα? Τα διαμάντια ή τα σμαράγδια?), η επιλογή είναι καθαρά θέμα γούστου. Ο Γερμανός θα είναι αυστηρός, "ψυχρός", αναλυτικός και αχρωμάτιστος, ο Ιταλός θα βάζει και λίγη θέρμη μέσα στο χαρμάνι. Διαλέγετε και παίρνετε, απ'όλα έχει ο μπαχτσές!

Ίσως να παίζουν ρόλο και τα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματος, με ποιά ηχεία θα συνεργαστεί, με ποιά ηχεία εναρμονίζεται καλύτερα.
Aυτο που θελω να πω στον φιλο μου απο την ωραια Σαλονικα μερια(την λατρευω) ειναι πως οσα βατ και να εχει ο ενισχυτης ειναι αχρηστα στο θεμα ενταση,αν δεν εχει καθαρο ηχο που να σου επιτρεπει να ανεβαζεις την ενταση χωρις να αρχιζει το τρομερο τσιριγμα και το ανυποφορο μπουουουουουουουουουουουουουουουουμ.
Ο οντισον εχει καθαρα ρευματα,οποτε μπορεις να ανεβαζεις την ενταση πολυ πανω,στο τερμα σχεδον.Ετσι ανεβαζεις και τα επιπεδα της εντασης.Αρκει βεβαια να μπορουνε και τα ηχεια να αντεξουνε μεγαλο volume.
Συμφωνω με τον navu για τον δρομο που ακολουθουνε BRAX και AUDISON εχοντας και τις 2 μαρκες βαλει στο αμαξι μου με τα ιδια ηχεια και r/cd.Εχουνε διαφορα και παραλληλα ειναι απο τους ενισχυτες που δεν θα αφησουνε παραπονεμενους οσους τους πληρωσανε.
Εξαρταται τι θελει ο καθε ακροατης και φυσικα θελει και προσοχη στην επιλογη των ηχειων ωστε, να ταιριαξουνε ολα μαζι.

Reaction score
245

Αυτο που εκανε να παθω πλακα ειναι τα ''βατακια'' του 2καναλου audison TH σε ταξη α.
Αλλα ξανακοιταζω την τιμη του και...........μπαααααααααααα

Reaction score
245

Να τους ειχανε και λιγο πιο μικρους σε μεγεθος!!!!!!!!
Μισο μετρο,δεν ειναι και λιγο πραγμα.Αντε να τους βολεψεις τωρα 2-3 απο δαυτους στο αμαξι.

Reaction score
245

καλος την περδικα.το τελειωσες ρε?????
καρχαριακοοοοοοοοοοο

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.094
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21