Δεν εχει back surrounds η ρημάδα.Την εχω ακουσει και ειναι εξαιρετικη.SENNHEISER AMBEO
Most visitors online was 3430 , on 7 May 2025
Δεν εχει back surrounds η ρημάδα.Την εχω ακουσει και ειναι εξαιρετικη.SENNHEISER AMBEO
Πόσα είναι ?ειναι και 850-900βατάκια
ειναι Class D βατ. (λογικα) μοντερνα πραγματα..Πόσα είναι ?
Μήπως εννοείς Αντρίκο μου 80-90 βατάκια ?
Δεν έχει πίσω ηχεία.SENNHEISER AMBEO
Ο,τι και όσα και να είναι. τόσα βατς αποκλείεται να φάνε μεγάφωνα ηχομπάρας.ειναι Class D βατ. (λογικα) μοντερνα πραγματα..
επισης λογικα προσθετουν τα βατ συνολικα ολων των ηχειων για να βγει αυτο το νουμερο![]()
Nope.....850 βατακιαΠόσα είναι ?
Μήπως εννοείς Αντρίκο μου 80-90 βατάκια ?
Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να υπάρχει αυτή η ισχύς , σε αυτή την παραμόρφωση.Στις προδιαγραφές αθροίζεται η ισχύς των ενισχυτών κάθε μονάδας στα 10% THD, και το άθροισμα το βγάζει στα 810w.
μην τους τα υπενθυμιζεις αυτα! θα αποκτησουν ανασφάλειες για τα πηνία των ηχειων τους!!Ναι υπάρχουν υλικά που δεν χρησιμοποιούσαν οι κατασκευαστές όπως κώνοι από αλουμίνιο .
Αναρτήσεις από συνθετικά υλικά , μαγνήτες νεοδυμίου που είναι γνωστοί εδώ και χρόνια και χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια , ή στροδίου ή alnico και πάει λέγοντας.
ΟΜΩΣ τα πηνία φωνής , στην πλειοψηφία τους παραμένουν χάλκινα ή αντε σε ειδικές περιπτώσεις επιχαλκωμένο αλουμινόσυρμα.
Τα πηνία λοιπόν των μεγαφώνων είναι ένα κομμάτι που δεν έχει βελτιωθεί , γιατί απλά δεν σηκώνει ιδιαίτερη βελτίωση , πέραν ίσως του υλικού του former , που και με αυτό έχουν πειραματιστεί κατά καιρούς οι κατασκευαστές.
Εχουμε , χαρτί, kapton, υαλονήματα, αλουμίνιο , μπρούτζο , τιτάνιο , ίσως και μερικά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.
ΟΜΩΣ ένα μικρό πηνίο σε διάμετρο , έστω και 8 ohms και με αρκετές σπείρες δεν μπορεί να ανθέξει μεγάλα ποσά ισχύος.
Αν έχει διάμετρο μία ίντσα πχ , και αναλόγως διαδρομών σε mid bass είναι αμφίβολο αν μπορεί να δεχτεί ισχύ μεγαλύτερη των 50watts , και πολλά λέω.
Αυτά χοντρικά.
Δεν εχει back surrounds η ρημάδα.Την εχω ακουσει και ειναι εξαιρετικη.
Το γνωρίζω ότι δεν έχει πίσω ηχεία, μη μου το λέτε σα νέο.Δεν έχει πίσω ηχεία.
Όπως διαβάζω προχείρως στις προδιαγραφές, η κεντρική ηχόμπαρα διαθέτει συνολικά 8 κανάλια ενίσχυσης που δίνουν 350w στο κόκκινο (10% THD). Προφανώς από ψηφιακές πλακέτες με διακοπτικά τροφοδοτικά (αφού όλο το πράγμα ζυγίζει 5 κιλά). Δεν ξέρουμε καν τι ψύξη διαθέτουν, αλλά το όλο σκηνικό μας αφήνει εύλογα να φανταστούμε. Ρεαλιστικώς τα 40-45w κάθε καναλιού μπορεί να μην αντιστοιχούν ούτε σε 15-20w συνεχούς ισχύος. Φαίνεται να διαθέτει μονάδες 2 ιντσών, ίσως οι επάνω να είναι μεγαλύτερες.Ναι υπάρχουν υλικά που δεν χρησιμοποιούσαν οι κατασκευαστές όπως κώνοι από αλουμίνιο .
Αναρτήσεις από συνθετικά υλικά , μαγνήτες νεοδυμίου που είναι γνωστοί εδώ και χρόνια και χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια , ή στροδίου ή alnico και πάει λέγοντας.
ΟΜΩΣ τα πηνία φωνής , στην πλειοψηφία τους παραμένουν χάλκινα ή αντε σε ειδικές περιπτώσεις επιχαλκωμένο αλουμινόσυρμα.
Τα πηνία λοιπόν των μεγαφώνων είναι ένα κομμάτι που δεν έχει βελτιωθεί , γιατί απλά δεν σηκώνει ιδιαίτερη βελτίωση , πέραν ίσως του υλικού του former , που και με αυτό έχουν πειραματιστεί κατά καιρούς οι κατασκευαστές.
Εχουμε , χαρτί, kapton, υαλονήματα, αλουμίνιο , μπρούτζο , τιτάνιο , ίσως και μερικά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.
ΟΜΩΣ ένα μικρό πηνίο σε διάμετρο , έστω και 8 ohms και με αρκετές σπείρες δεν μπορεί να ανθέξει μεγάλα ποσά ισχύος.
Αν έχει διάμετρο μία ίντσα πχ , και αναλόγως διαδρομών σε mid bass είναι αμφίβολο αν μπορεί να δεχτεί ισχύ μεγαλύτερη των 50watts , και πολλά λέω.
Αυτά χοντρικά.
Ναι δεν λέω ότι δεν μπορεί να έχει αρκετή ισχύ ένας ενισχυτής .Άρα; Δεν είναι κακό να υπάρχει ένας ισχυρός ενισχυτής με αρκετά ρεύματα πίσω από τις μονάδες, φθηνά είναι εξάλλου.