Καλημέρα από Η.Π.Α.

Reaction score
14
Αγαπητοί Φίλοι Καλημέρα από τις Η.Π.Α.

Από σήμερα και έως 30/10 θα βρίσκομαι στις Η.Π.Α. για μια επιμόρφωση. Χθες ήρθα ύστερα από σχεδόν 24 ώρες ταξίδι (με τη διαφορά της ώρας).

Θα είμαι για 3 εβδομάδες στο Πανεπιστήμιο του Delaware, μετά θα πάω για μια εβδομάδα στο Τέξας και τέλος στο Κολοράντο.

Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά αν και το ταξίδι καθώς και οι διατυπώσεις για να μπεις στις Η.Π.Α. είναι πολλές και κουραστικές. Στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον περίμενα 1 ώρα για να περάσω για τις διατυπώσεις και μετά άλλα 3 τέταρτα για να έρθει η βαλίτσα. Βέβαια, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αναμενόμενο με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν. Όπως και να είναι, μετά από 9 ώρες ταξίδι το μόνο που θέλεις είναι να ξεκουραστείς.
Από την Ουάσιγκτον ήρθα με αυτοκίνητο στο Delaware. Περίπου 2 ώρες δρόμο. Οι δρόμοι είναι τεράστιοι και έχει αρκετή κίνηση. Ίσως να ήταν και το γεγονός ότι ήταν Κυριακή απόγευμα. Δεν τους είδα και πολύ τυπικούς με τα όρια ταχύτητας και με τα φλας, τουλάχιστον στον αυτοκινητόδρομο. Τα αυτοκίνητα βέβαια στην πλειοψηφία τους είναι θηριώδη. Άσε τα φορτηγά.:131:

Το ξενοδοχείο είναι πολύ καλό και έχει όλα τα αξεσουάρ διαθέσιμα.

Περισσότερα αργότερα.

Καλημέρα!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.243
Απάντηση: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Καλά να περνάς εκεί στην ξενιτιά.
Αν δεις τον μπους πες του ότι αν τον βρω μπροστά μου θα του σπάσω τα μούτρα.

Reaction score
1.847

Καλό απόγευμα από Ελλάδα. :123:

Και καλά κουράγια.

Reaction score
63
Καλή διαμονή εκεί. Θέλω ένα iphone, ένα ibook, ένα ipod και γενικά ό,τι αρχίζει από i . (και μην μου πει κανεις i mamisou)!!!:137::137:

Reaction score
14

Ευχαριστώ παιδιά. Όλα καλά εδώ. Τώρα τελειώσαμε το πρώτο κομμάτι και σήμερα έχει επίσημο δείπνο από τους διοργανωτές. Σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά την Αμερικάνικη!!! κουζίνα. 1 Πίτσα και 2 cocα-cola 9.80$

Τα άλλα θα σας τα πω το βράδυ. (για εμένα)

Reaction score
1.847
Απάντηση: Re: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Καλή διαμονή εκεί. Θέλω ένα iphone, ένα ibook, ένα ipod και γενικά ό,τι αρχίζει από i . (και μην μου πει κανείς i mamisou)!!!
Τι σημασία έχει τι θα πούμε εμείς; :601: Η γνώμη του giotamike είναι που μετράει, και μη σου πει κάνα i sihtir! :142:

Reaction score
14

Λοιπόν, απόψε έφαγα για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους Αμερικάνικο εστιατόριο. Οι τοίχοι γεμάτοι με φωτογραφίες και σουβενίρ από ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Οι μπύρες να ρέουν άφθονες καθώς και τα κρέατα. Στη μια γιγαντοοθόνη έβλεπες Αμερικάνικο ποδόσφαιρο και στην άλλη baseball. Το Σάββατο το Πανεπιστήμιο θα μας πάει να παρακολουθήσουμε αγώνα football 1ης κατηγορίας.

Κατά τα άλλα είδα πολλά γνώριμα με την Ελλάδα. Μοτοσυκλετιστές χωρίς κράνος, αυτοκίνητα που από μέσα παίζει μουσική στη διαπασών, πείραγμα στις κοπέλες μέσα από αυτοκίνητο εν' κινήσει, προσπάθεια για οδήγημα και αποστολή sms....:131::131::131:
Σταματάνε όμως ευλαβικά για να περάσει ο πεζός, όση ώρα και αν κάνει. Οι σερβιτόρες είναι ιδιαίτερα εύθυμες και ομιλητικές. Το ντύσιμο είναι παρόμοιο με την Ελλάδα για τις κοπέλες, δηλαδή σορτσάκι και σαγιονάρα ή μίνι ζώνη...φούστα ήθελα να πω και στο αυτί κολλημένο ένα κινητό.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι άψογες αλλά τα λεωφορείο που μετακινεί το κόσμο μέσα στη πόλη, όπως εκείνα που βλέπουμε στα έργα, που για ανοίξει η πόρτα ο οδηγός τραβάει ένα μοχλό.

Τα σούπερ μάρκετ έχουν ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος και δεν πήγα σε κανένα γίγας. Οι τιμές σε όλα είναι πολύ καλές.

Καλημέρα!!:137:

Reaction score
63
Re: Απάντηση: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Κατά τα άλλα είδα πολλά γνώριμα με την Ελλάδα. Μοτοσυκλετιστές χωρίς κράνος, αυτοκίνητα που από μέσα παίζει μουσική στη διαπασών, πείραγμα στις κοπέλες μέσα από αυτοκίνητο εν' κινήσει, προσπάθεια για οδήγημα και αποστολή sms....
Τελικά είναι αλήθεια ότι τους έχουμε δώσει τα φωτα μας και τον πολιτισμό μας!!!:137::137:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλά να περνάς Μιχάλη!

Ψάξε για το κοντινότερο outlet!!!

Τώρα είναι η εποχή που ξεφορτώνονται τα καλοκαιρινά και τα περυσινά χειμωνιάτικα! Δεν θα πιστεύεις τις τιμές!

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Τελικά είναι αλήθεια ότι τους έχουμε δώσει τα φωτα μας και τον πολιτισμό μας!!!:137::137:

Αφού σου λέω, όταν βλέπω τέτοια ασυναίσθητα κοιτάω να δω αν έχουν Ελληνικές πινακίδες ή είναι κανένας Έλληνας μέσα...:138::138:

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Καλά να περνάς Μιχάλη!

Ψάξε για το κοντινότερο outlet!!!

Τώρα είναι η εποχή που ξεφορτώνονται τα καλοκαιρινά και τα περυσινά χειμωνιάτικα! Δεν θα πιστεύεις τις τιμές!
Σάββατο πρωί Χρήστο θα γίνει η πρώτη εξόρμηση που δεν έχω υποχρεώσεις :126::126:

Reaction score
5.593
Καλή διαμονή να έχεις και καλή επιστροφή.

Εγώ δεν θέλω τίποτα(μόνο έναν Darth Vader σε φυσικό μέγεθος)

Reaction score
14

Σήμερα έκανα μια μικρή βόλτα σε μαγαζιά με τηλεοράσεις και είδα τις εξής τιμές. Να μου πείτε αν είναι καλές.

Sony Bravia 52' 1080p 120Hz LCD HDTV 2500$

Sony Bravia 46' 1080p 120Hz LCD HDTV 1900$

Sony Bravia 40' 1080p LCD HDTV 1100$

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.661
Members