Καλημέρα από Η.Π.Α.

Reaction score
14
Απάντηση: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Έκανα μια βόλτα στα mall που είναι εδώ κοντά. Πραγματικά υπάρχει τόσο πολύ πράμα που θέλεις ώρες για να δεις. Οι τιμές είναι εξευτελιστικές αλλά δεν θέλω να αγοράζω πράγματα που μετά θα μετανιώσω.

Τώρα περιμένω μια προσφορά σε ένα φορητό DELL που μου αρέσει και δεν υπάρχει διαθέσιμος στην Ελλάδα. Αν το πάρω θα σας πω τιμή.

Σχετικά με την οικονομική κρίση, δεν μπορώ να σας πω ότι βλέπω να γίνεται στον ευρύ κόσμο κάτι. Τα δελτία ειδήσεων όμως παίζουν κάθε μέρα, όλη μέρα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ελπίζω να μην πετάς απ' ευθείας για Ελλάδα...

Αν πετάς μέσω π.χ. Γερμανίας δεν θα έχεις πρόβλημα με τελωνείο...

Βέβαια για καλό και για κακό πέτα συσκευασίες και ταμπελάκια...

Reaction score
14

Χρήστο, το ταξίδι είναι ως εξής:

12/10 Ουάσιγκτον-Ντάλας

17/10 Ντάλας -> Κολοράντο

29/10 Κολοράντο -> Σικάγο

30/10 Σικάγο -> Φρανκφούρτη -> Αθήνα...

Οπότε θεωρητικά τουλάχιστον θα φαίνεται ότι θα έρχομαι από την Γερμανία.

Reaction score
14

Ναι, είδα. Πλάκα είχε.

Την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα έχει παρακολούθηση αγώνα ΝΒΑ και μάλιστα σε θέση δίπλα στο γήπεδο.

Κατά τα άλλα σήμερα αγόρασα τα τελευταία δύο μοντέλα της ΝΙΚΕ για τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο για 67.99$ και 55.99$. Όταν θα έρθουν στην Ελλάδα πόσο να κάνουν άραγε...

Επίσης αγόρασα αμέτρητα ρούχα για το μπέμπη και έδωσα...110€

Πραγματικά καμία σύγκριση με τις δικές μας τιμές.

Reaction score
47
Γιατί δεν πάνε όλοι τα πράγματα πίσω. Και τελικά, στο κάνουν επειδή το ζήτησες. Επειδή ο καταναλωτής έχει πάντα δίκιο. Κι επειδή σε θέλουν να επιστρέψεις ως πελάτης.
Μαρία, η νοοτροπία είναι αρκετά διαφορετική, η καταναλωτική συνείδηση ισχυρή και ο ανταγωνισμός εμφανής και χειροπιαστός.
έτσι ακριβώς, με κάλυψες και με προλαβες, αυτα θα εξηγουσα στην Μαρία

Reaction score
47
αν μπορείς αγόρασε Columbia ρουχα που έχουν τεράστιες διαφορές με Ελλάδα και είναι ρούχα που αξίζουν μεχρι το κάθε cents, αν φοράς τέτοια
Παπούτσια πολυ φθηνά, φόρμες και πολλά άλλα που θα τα βρεις ψάχνοντας, όσο χρόνο βέβαια έχεις

Reaction score
14
να αγοράσεις columbia 1000% είναι όντως πανέμορφα και σκυλιά!

Να πάρεις αντιηλιακό καπέλο Columbia που εδώ εχει 30 ευρώ και στην Αμερική το πολύ 15 δολλάρια!!! και είναι φοβερό!

Reaction score
14
αν μπορείς αγόρασε Columbia ρουχα που έχουν τεράστιες διαφορές με Ελλάδα και είναι ρούχα που αξίζουν μεχρι το κάθε cents, αν φοράς τέτοια
Παπούτσια πολυ φθηνά, φόρμες και πολλά άλλα που θα τα βρεις ψάχνοντας, όσο χρόνο βέβαια έχεις

Οπωσδήποτε!

Οι αγαπημένες μου βερμούδες.
Πάρε κανένα μπουφάν. Εδώ ...δεν πλησιάζονται.

GTX

Reaction score
39
Και όταν θα φτάσεις εδώ να φροντίσεις να μην κρατάς σακούλες από το Αμερικάνικο Duty Free :107::126::126:

Reaction score
14

Βρε Γιώργο. Θα κάτσω για 3 ώρες στο αεροδρόμιο του Σικάγο περιμένοντας την πτήση μου. Να μην αγοράσω και εκεί κάτι;

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Βρε Γιώργο. Θα κάτσω για 3 ώρες στο αεροδρόμιο του Σικάγο περιμένοντας την πτήση μου. Να μην αγοράσω και εκεί κάτι;
Αν το πεις έτσι στο τελωνείο μπορεί να δείξουν κατανόηση :114::114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion