Καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.471
Καλημέρα !

Καλαμίτσης...αθάνατος!

ΞΕΡΕΙΣ γιατί τους Αρχοντας δεν τους παιδεύουν άγχη/κι έχουν την όψη ροδαλή; Εχουν γερό στομάχι!.../Και τρώνε και ευφραίνονται και χαίρεται η ψυχή τους/και μασουλάνε ακούραστα!.. Γαμώ την αντοχή τους.../Ενώ εσύ έτσι και φας λιγάκι παραπάνω/σε πιάνει το στομάχι σου και λες «ωχ, θα πεθάνω!../Ωχ, Παναγιά μου Δέσποινα!.. Ωχ Θεέ μου, τι θα γίνω!../Ωχ, έρχεται ο λογαριασμός!.. Ωχ, δεν αντέχω, σβήνω!..».

Νικόλα, θα σ’ το ξαναπώ και να το σημειώνεις!/Οσο εσύ θα άγχεσαι, εσύ θα την πληρώνεις!/Το άγχος είναι η αφορμή για όλες τις ασθένειες!/
Νικόλα, θα θεραπευθείς αν πάψεις να ’χεις έγνοιες!

Και για τη δυσκοιλιότητα -και μη γελάς καθόλου-/το άγχος φταίει!.. Δημιουργεί μια στένωση του κώ.../του κώ... του κομματιού του έντερου που θεωρείται αρμόδιονα πει στα περιττώματα «καλό σας κατευόδιο!».../Που αλλιώς τη νιώθουν οι φτωχοί κι αλλιώς οι καπιτάλες.../Αλλο «κωλοσφιξίματα» κι άλλο «κωλοπιλάλες»!/Αλλά κι αυτό το σφίξιμο, σ’ το λέω για τελευταίο/είναι ψυχοσωματικό κι άρα θεραπευταίο!

Κι είναι πολλά που έχω δει εγώ ο επιστήμων/δι ο και τώρα σου μιλώ ως γνώστης, ως ειδήμων.../Και για να δεις πόθεν αντλώ τις γνώσεις, τα προικιά μου/άκου τι έπαθε προχτές μια ασθενής δικιά μου!/Ακου να δεις τι έπαθε μια γνήσια Ελληνίδα/του Κίτσου η μάνα, η ασθενής, που ήρθε και την είδα!..

Του Κίτσου η μάνα κάθονταν και τσάκιζε ελίτσες/και κάπου κάπου άφηνε και κάνα δυο πορδίτσες.../Δεν το ’κανε αναίσχυντα... δεν ήταν καμιά βρώμα.../
αυτοεξεταζότανε να δει αν ζει ακόμα!../Καθότι, ως είναι γνωστό και βέβαιον καθ’ όλα/ο πεθαμένος άνθρωπος δεν ανακλά, Νικόλα!/Δεν έχει ανακλαστικά, δεν «αντιδρά», που λέμε.../Εχει πεθάνει ολοσχερώς κι είναι για να τον κλαίμε!../Παράδειγμα η χώρα αυτή που λέγεται Ελλάδα/το βλέπεις πως δεν ανακλά σε τίποτα η ρημάδα!/Ο,τι κι αν γίνει, κι αν συμβεί, ό,τι και να της τύχει/από το λάγνο της κορμί δεν αναδύονται ήχοι!/Μένει εκεί, αναίσθητη -ήτοι, χωρίς αισθήσεις-/κι όσο κι αν κλαις κι οδύρεσαι, δεν θα τηνε ξυπνήσεις!/Το είπε κι ένας ποιητής, παλιός και ξεχασμένος/πως δεν ξυπνάει στον ορθρινό κανένας πεθαμένος.../Δι ο κι η χώρα κείτεται βούβα εις το ντιβάνι!/Καθότι τέζα!.. Κι είπαμε: νεκρός δεν ανακλά...

Νίψον και ανομήματα και όχι μόνο όψιν μα και τα επιστημονικά, ας τα ’χουμε υπ’ όψιν...

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
:D

Ξέρω.Δεν είμαι πολύ όμορφη οταν σηκώνομαι το πρωί.
Ρίχνω κανά 2 ξόρκια όμως και στρώνω.

Kαλή σας μέρα!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.900
Καλησπέρα σας! :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931