Καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
kαλημέρα .
-
D0NUNmRU8AA-Nk5.jpg

-
Oscars 2019 – Όσκαρ 2019 : Το «Green Book» (Πράσινο Βιβλίο) του Πιτερ Φάρελι κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, σε μία βραδιά χωρίς κεντρικό… παρουσιαστή και μεγάλες συγκινήσεις. Ο Αλφόνσο Κουαρόν και το «Ρόμα» κέρδισαν τα βραβεία Σκηνοθεσίας, Ξενόγλωσσης Ταινίας και Φωτογραφίας. Το «Bohemian Rapsody» κέρδισε τέσσερα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων το Α’ Ανδρικού Ρόλου στον Ράμι Μάλεκ.
Η «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου πήρε με το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Ολίβια Κόλμαν. Το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου δόθηκε στην Ρετζίνα Κίνγκ και ο Μαχέρσαλα Αλί κέρδισε το Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για το «Green Book».

-

Reaction score
14.362

Reaction score
5.624
Να.. Αυτά κάνεις κ άντε τώρα να συγκεντρωθώ με τον SQL Server εδώ στο γραφείο..!!:D:drinks:
[DOUBLEPOST=1551089432][/DOUBLEPOST]Καλημέρα κ καλή εβδομάδα..
(Κανείς για καμιά ξερή..? (Γκαζιά εννοώ!!):cool:

View attachment 119272
Αν εξαφανισεις την φωτογραφια και κανεις ερωτηση τι χρωμα ηταν η μηχανη θα γινει πολυ γελιο :lolsign::lolsign:
Ματαρες μου :lol::D

sql εσυ λειτουργικα συστηματα και αλλα τετοια εγω,ρουφιανα μηχανογραφιση μας τρως τα καλυτερα μας χρονια :drinks:

Reaction score
14.362
Αν εξαφανισεις την φωτογραφια και κανεις ερωτηση τι χρωμα ηταν η μηχανη θα γινει πολυ γελιο :lolsign::lolsign:
Ματαρες μου :lol::D

sql εσυ λειτουργικα συστηματα και αλλα τετοια εγω,ρουφιανα μηχανογραφιση μας τρως τα καλυτερα μας χρονια :drinks:
Ωχ.. Κατάλαβα κ εσύ Admin IT ε?
Να σου πώ.. (Χαμηλόφωνα..) μήπως να συνεργαστούμε να ανοίξουμε σε άλλο όνομα οφθαλμολογικό ινστιτούτο?:cool:
Ξέρεις πόσοι από εδώ θα μας έρθουν με κλασσικά συμπτώματα εξοφθαλμίασης..?:roflmao:
Θα τα κονομήσουμε γερά!!;):drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7