Καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα

Reaction score
6.712
Μπορεί όμως για κάποιους η τεταρτη να είναι εφιάλτης....

Να δώσω ένα παράδειγμα.

Τετάρτη η λαϊκή αγορά είναι ακριβώς κάτω από το παράθυρο του υπνοδωματίου μου. Οπότε κάθε Τετάρτη το ξύπνημα είναι βίαιο και σε ακατάλληλη ωρα.

Αυτά.
:biggrin:

gid

Reaction score
9.568
Θέλω να ρίξω ανοικτά στο τραπέζι μια πρόταση:

Να αποφεύγονται φωτογραφίες που δεν εμφανίζουν και το πρόσωπο (ή έστω το κεφάλι, αν η λήψη είναι από πίσω).

Σ' αυτό το νήμα εκ των πραγμάτων το objectification δίνει και παίρνει, με τη συναίνεση και των μοντέλων, κι αυτό δε με ενοχλεί περισσότερο από όσο ενοχλεί το μέσο θεατή του νήματος. Δε χρειάζεται όμως και να τερματίζεται. Αυτή τουλάχιστον είναι η γνώμη μου.

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803

Να αποφεύγονται φωτογραφίες που δεν εμφανίζουν και το πρόσωπο (ή έστω το κεφάλι, αν η λήψη είναι από πίσω).

Σ' αυτό το νήμα εκ των πραγμάτων το objectification δίνει και παίρνει, με τη συναίνεση και των μοντέλων, κι αυτό δε με ενοχλεί περισσότερο από όσο ενοχλεί το μέσο θεατή του νήματος. Δε χρειάζεται όμως και να τερματίζεται. Αυτή τουλάχιστον είναι η γνώμη μου.

-
........"καλύπτουμε" όλα τα γούστα . :)
* , " συμφοιτητής " εδώ είχε εμμονή με το όνομα Εμμανουέλα , ....δεν του χάλασα το χατίρι , Όλες μα όλες τις κυρίες τις προσφωνώ με το όνομα αυτό .
Προσωπικά θα προσπαθήσω να σε ευχαριστήσω . - εξαρτάτε και απο την διάθεση καμιά φορά -
* , γελάτε ....γιατί Χανόμαστε .
-
emmanouela ..jpeg

-.....αυτό το κόκκινο το κοκκινο το φόρεμα , ......

Reaction score
6.712

Δηλαδή να μην ανεβάσω αυτό;
🤔
IMG_20211230_195751.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar