Καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα

Reaction score
19.591
Καλημεροκαλησπέρα.

Άντε τώρα πάλι να βρώ κοκκινομάλλα, κάπως καλή μουσικό , μπασίστρια και σε κάπως alternative μπάντα για να μην μου την απορρίψει ο Δεκέμβριος @Decembered . Δύσκολο και ξεπέφτω στις ίδιες και ίδιες λύσεις -μπάντες ως δις ανωτέρω.

IMG_4050.jpg

Last edited:

Reaction score
6.712
Τι no photo today ? >:(😍
Όσο κ παράξενο να είναι επειδή συμμετέχω κ παρακολουθώ το νήμα με τον άδικο χαμό του 19 χρόνου μου είναι λιγο άχαρο σήμερα να ασχοληθώ με τις λεγαμενες.

Παύση σήμερα προς ένδειξη σεβασμού στον πιτσιρίκο που τουλάχιστον η γενιά μου δεν έκανε τίποτα για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα ίσα ίσα χειροτέρεψαν.

🖤

Κι αύριο μέρα είναι.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.543
τι εγινε μνημοσυνο?! 🐒

Καλημεροκαλησπέρα.

Άντε τώρα πάλι να βρώ κοκκινομάλλα, κάπως καλή μουσικό , μπασίστρια και σε κάπως alternative μπάντα για να μην μου την απορρίψει ο Δεκέμβριος @Decembered . Δύσκολο και ξεπέφτω στις ίδιες και ίδιες λύσεις -μπάντες ως δις ανωτέρω.

View attachment 239101
προτιμω την ξανθια τελεκαστερ...αλλα εχουν παραδοση στις συμπαθεις (μη με περασετε και για κανα ευκολο θυμα) μπασοκρατουσες 🐒

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.650
- respect man
Όσο κ παράξενο να είναι επειδή συμμετέχω κ παρακολουθώ το νήμα με τον άδικο χαμό του 19 χρόνου μου είναι λιγο άχαρο σήμερα να ασχοληθώ με τις λεγαμενες.

Παύση σήμερα προς ένδειξη σεβασμού στον πιτσιρίκο που τουλάχιστον η γενιά μου δεν έκανε τίποτα για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα ίσα ίσα χειροτέρεψαν.

🖤

Κι αύριο μέρα είναι.
- respect man

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.164
Members
38.296
Νεότερο μέλος
dlitsas