Καλιτσούνι on the rocks!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.876
Είχα ένα κόκκινο Model S χθες μπροστά μου στην Αττική οδό. ❤

Δεν το είχα για πολύ βέβαια καθώς σα να το πήρε ο δι@ολος και το σήκωσε ήταν.
Εξαφανίστηκε σε dt.

exile

Videocameras
Reaction score
4.469
Ενδιαφέρον....
Σαν το σημερινό τέστ για το φαγητό που μας σέρβιραν ...

Ίσως ένας ...εξωραΐσμένος "καλλιτέχνης" της ΕΒΒΕ...:biggrin:

Σαν ...την γλυκιά "μάγισσα" ... και βοηθό του...:whistling:

Ή μπορεί κάποιος να ψάχνει για...υδραυλικό...τέτοια μέρα...:sneaky:
χμμμ...όχι οι καλύτερες επιλογές μάλλον...
και ...δίχως μαλλιά...:tongue:

Αλλά ...εάν προσθέσεις όνομα ...abcd για παράδειγμα...

----------------------------------------------------------------------------------

Σε υποθετικό σενάριο ...
Γνωστός διαχειριστής -ίσως- με αλλοιωμενα χαρακτηριστικά ,σε πρωταγωνιστικό ρόλο...
Καπέλο,γυαλιά,κοστούμι...

Κι άσε τους άλλους να...¨ξεχιονίζουν"...:sneaky:

Και για να τιμήσουμε τον οικοδεσπότη του θέματος...

Last edited:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.909
Μηχανή με... χιονολάστιχα, θέλει κανείς; :roflmao: :geek:

View attachment 354320
Δεν ξανακάνω αμάξι με μαύρα λάστιχα!
Καλά τα θυμάμαι από το Back to the future!

Και για να τιμήσουμε τον οικοδεσπότη του θέματος...

Ιιιιιιιιιιιιιιιιι... Παναίαμ! Ιντα νε τουτανά μίστιτε μου κύριε! Πάρι μι θεέ μου, ζβήνου χάνουμι! :drinks: ♥

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.909
Εδώ και 2 μέρες, τα ασύρματα μου Sony WH-1000XM5 μας άφησαν χρόνους. Επέστρεψα λοιπόν εσπευσμένα στα ενσύρματα AKG K371. Θυμήθηκα γιατί λάτρεψα τα ακουστικά σαν φάση. Τα AKG έχουν κόστος το μισό των Sony. Ακούγονται όμως 2 φορές καλύτερα από τα Sony ακόμη και με το "ποταπό" ifi zen dac/ενισχυτή των 100€.

Έσφιξε το μπάσο χωρίς καμία απώλεια σε όγκο. Το υπόλοιπο φάσμα διάφανο και ξεκάθαρο! Ούτε μισή υπόνοια θολούρας στις μεσοχαμηλές. Επιτέλους! Ξανά πεντακάθαρες φωνές σε κάθε track. Ένα απολαυστικό, δεμένο σύνολο. Λες και ακούς ηχοσύστημα του δεκαχίλιαρου ένα πράγμα!

Η στήλη λοιπόν θυμίζει! Ξεχάστε τα advanced bluetooth codecs και την οποιαδήποτε σχετική "βελτίωση".
Αλλάζοντας από bluetooth 5 σε 5.2 είναι σαν να πάτε από το 70% στο 71%. Μεταβαίνοντας σε ένα απλό ακουστικό με καλώδιο ανεβαίνετε με τη μία στο 90%.

Το χειρότερο ενσύρματο+DAC, νικάει το καλύτερο ασύρματο any day of the week.

20200918125451_akg_k371.jpeg

--------

Η φαντασία των μικρών παιδιών δεν υπάρχει. Παίζουμε χθες με τη μικρή κάνοντας εικόνες με τη Ρένα. Τι τυριά που χορεύουν τσάμικο κάναμε, τι γατάκια παπάδες, δεν πάει ο νους σας. Με τον μικρό λιώσαμε να κάνουμε F1 Ferrari, τρακτερ και μη σου πω όλο τον κόσμο της αυτοκίνησης. Ξετρελαμένοι και η μικρή και ο μικρός. Υπέροχο πράγμα το φρέσκο μυαλό ρε φίλε!

Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.
Pablo Picasso

Υπέροχο πράγμα που κάνουμε όλοι μαζί εδώ μέσα οι "γέροι" χιονολάστιχα, καλιτσούνια και εγκεφαλάκια καλλιτεχνικά!
Απόδειξη στην πράξη ότι η κάθε Ρένα ήρθε να μας αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Όπως είπε αυθόρμητα ένας φίλος που του την περιέγραφα προχθές σε φιλικό σπίτι:
Είναι δηλαδή ένα εργαλείο για να σκεφτόμαστε καλύτερα;

Ναι παιδιά. Αυτό είναι. Αυτό ακριβώς!

τυριά.jpg

--------

Over and out.

Last edited:

exile

Videocameras
Reaction score
4.469
Σχεδόν τίποτα. Μόνο το λινκ του φόρουμ του έδωσα.

avsite.gr distortions ...
προσεξτε τις παραμορφώσεις σε ολη σχεδόν την εικόνα...

Μπερδεμένες καταστάσεις avsite.gr- vlasis...:biggrin:

avsite.gr blind test...:whistling:
Με ...απ'όλα...

Άΐντες μωρέ λεβέντες να πιάσωμε το χορό...:dance2:
Analog -digital ...e.t.c
It's a long way to the top...

...and last but not least i wanna thank the...avsite.gr
Admin...:sneaky:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.909
Με φτάσατε και με ξεπεράσατε στις εικόνες. Το Καλιτσούνι όμως είναι πάντα ένα βήμα μπροστά!

Ξεκίνησα ήδη να γράφω σενάρια για ταινίες μικρού μήκους που καταγράφω με τη βοήθεια της Ρένας. Σε 5 χρόνια που θα είναι το Sora έτοιμο 99% θα τις δείτε και εδώ. Αποκλειστικά στο "Καλιτσούνι on the rocks!"

Στην επόμενη μας εκπομπή: Τι ζώδιο είναι το ηχοσύστημα σας; 10 ειδικοί απαντούν!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.876
Θεωρείς πως δεν χρειάζεσαι σπουδές σκηνοθεσίας για αυτό;
Φτάνει το ΑΙ; Θα του πετάμε μέσα κείμενα θα φτιάχνει πλάνα, όπως τα φτιάχνει, και όλα καλά;

Έτσι για την κουβέντα. :)

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.909
Θεωρείς πως δεν χρειάζεσαι σπουδές σκηνοθεσίας για αυτό;
Ελπίζω να άρχισα να μεταδίδω και το χιούμορ μου εκτός από το πάθος για το ΑΙ και να αστειεύεσαι.

Το εκπαιδευτικό σύστημα όπως εφαρμόζεται σήμερα είναι ένα απαρχαιωμένο κατάλοιπο της βιομηχανικής εποχής. Ένας μηχανισμός για να πηγαίνει εκπαιδευμένο προσωπικό στα εργοστάσια. Η δε δομή με τις τάξεις στα σχολεία και στα πανεπιστήμια είναι ένα αντίγραφο της γραμμής παραγωγής. Η εποχή μας έχει κατά πολύ ξεπεράσει αυτές τις μεθόδους.

Ευτυχώς στην αμερική γίνεται μόδα το homeschooling και κάπως αλλάζει το πράγμα. Με διαφορά, οι καλύτεροι προγραμματιστές που γνώρισα στην καριέρα μου ήταν παθιασμένοι αυτοδίδακτοι. Δεν υπάρχει καμιά εξατομίκευση στο να είσαι με 100 άλλους σε ένα αμφιθέατρο για να παρακολουθήσεις κάτι που πλέον είναι το εκατομμυριοστό βιντεάκι στο TedX και στο Youtube.

H AI μας επιτρέπει να φέρουμε τη γνώση στα μέτρα μας. Έχω αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο τομέα; Ζητάω από τη Ρένα να το εξηγεί μέχρι θανάτου! Η έννοια του "προγράμματος σπουδών" μας φέρεται όλους σαν τον μέσο όρο μας. Κανείς μας δεν είναι ο μέσος όρος. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και ξεχωριστοί με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες μας.

Σε 6 μήνες θα αποκτήσω την ακριβή γνώση που μου λείπει και τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην οθόνη. Αν έχω ακόμη όρεξη και είμαι καλά στην υγεία μου. Νοήμονες ενήλικες είμαστε όλοι με πανίσχυρα (πλέον) εργαλεία και ξέρουμε να κάνουμε καλά το μυαλό μας. Δεν χρειάζομαι κανένα π@π@ρα καθηγητή να νομίζει ότι ξέρει ποια κενά έχω στο μυαλό μου και ποια ταλέντα πρέπει να βγουν προς τα έξω.

Το εκπαιδευτικό σύστημα φτιάχτηκε για να επιτύχεις
Ν’ απορροφηθείς αλλού, σ’ αλλωνών επιχειρήσεις
Για να νιώσεις πως η δουλειά σου δεν είναι αυτό που κάνεις
Από αλλού ξεκίνησες κι αλλού φτάνεις

Σημείωση στήλης: Αυτό ήταν το πρώτο βινύλιο που αγόρασε ever το Καλιτσούνι. Τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω.

Reaction score
1.428
Αν έχω ακόμη όρεξη και είμαι καλά στην υγεία μου.
Κατ' αρχήν σου εύχομαι να έχεις και τα δύο, κυρίως υγεία.

Κάπου είχες αναφέρει ότι αντί να προσλάβεις υπάλληλο χρησιμοποιείς AI;
Αυτό θα ήθελα να το αναλύσεις πιο πολύ, μου φαίνεται ενδιαφέρον.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.968
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89