Καλιτσούνι on the rocks!

Reaction score
17.180
Αφού είσαι άσχετος όπως λες, πώς μπορείς να καταλάβεις πόσο άσχετος είμαι εγώ κι αν είμαι πιο άσχετος από τον οποιονδήποτε; Από πότε οι άσχετοι μπορούν να εκφέρουν γνώμη για πράγματα που οι ίδιοι λένε ότι δεν γνωρίζουν κι είναι άσχετοι και να κρίνουν άλλους για τα ίδια αυτά πράγματα;

Μπαμ! :p :roflmao:

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.277
Αφού είσαι άσχετος όπως λες, πώς μπορείς να καταλάβεις πόσο άσχετος είμαι εγώ κι αν είμαι πιο άσχετος από τον οποιονδήποτε; Από πότε οι άσχετοι μπορού να εκφέρουν γνώμη για πράγματα που οι ίδιοι λένε ότι δεν γνωρίζουν κι είναι άσχετοι;
Αυτοί που παραδέχονται ευθαρσώς την ασχετοσύνη τους είναι συνήθως όσοι βρίσκονται στο valley of despair ή και στο slope of enlightenment.

1738342658025.png

Οπότε, ευρισκόμενοι πιο δεξιά στον άξονα του wisdom από όσους βρίσκονται στο mount Stupid, μπορούν να διακρίνουν την ασχετοσύνη των δεύτερων, κι ας νιώθουν και οι ίδιοι άσχετοι.

Υ.Γ. Δεν παίρνω θέση στο ποιος είναι πιο άσχετος, απλά απαντάω το ερώτημα σε θεωρητικό επίπεδο.

Reaction score
17.180
Η θεωρητικοποίηση της ασχετοσύνης του αβγδ! :party: :roflmao:

Α παρεμπιπτόντως, δεν έχω δηλώσει κάπου ότι είμαι ειδικός για τα πολιτικά θέματα, αλλά δεν λέω ότι είμαι κι άσχετος! Κάτι σκαμπάζω κι εγώ, όπως κι οι περισσότεροι φαντάζομαι! :geek:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.737
Θες απάντηση τώρα ε;

Ε να για να μάθεις άλλη μία φορά!

2025-01-31 12_46_10-Facebook.jpg

Reaction score
17.180
Εδώ, αυτό το τόπικ, δεν είναι πολιτικές συζητήσεις όμως! Τόσο... άσχετος είσαι και δεν το βλέπεις; :p

Εκτός αν πιστεύεις οτι όλα είναι πολιτική, οπότε να πάμε να τα κάνουμε πτνα και στα subwoofer! :party: :gamer: :roflmao:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.242
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR