Καλιτσούνι on the rocks!

Status
Not open for further replies.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.386
Το πρόβλημα όμως είναι ότι υπάρχουν μερικοί συναγωνιστές του avsite που δεν λατρεύουν εξίσου τα μέλη που έχουμε στο ignore. Και κάθονται και τους μιλάνε και από πάνω. Έτσι συνεχίζουμε να βλέπουμε τα λατρεμένα nicknames τους ενώ δεν πρέπει.

Άρα το πρώτο βήμα είναι να περάσουμε το πρόσθετο ...
...
...
...
Έτσι, εξαφανίζονται παντελώς από το AVsite τα μέλη που βάζουμε σε αυτό τον κώδικα, αλλά ΚΑΙ όλες οι συζητήσεις στις οποίες συμμετέχουν!
Πάντως, θεωρώ πιο χρήσιμο να είσαι εσύ "εκπαιδευμένος" ώστε να είσαι άνετος και να βλέπεις ότι δε γουστάρεις και να μη χαλιέσαι... από το να "εκπαιδεύσεις" το μασίνι με Ublock filters....
Όχι πως εγώ είμαι, προσπαθώ συνέχεια... αλλά δε βαριέσαι :p

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.329
Πάντως, θεωρώ πιο χρήσιμο να είσαι εσύ "εκπαιδευμένος" ώστε να είσαι άνετος και να βλέπεις ότι δε γουστάρεις και να μη χαλιέσαι... από το να "εκπαιδεύσεις" το μασίνι με Ublock filters....
Όχι πως εγώ είμαι, προσπαθώ συνέχεια... αλλά δε βαριέσαι :p
Κάποτε είχαμε τρεις δίσκους όλους κι όλους και περιμέναμε πως και πως να μας δώσουν χαρτζιλίκι να πάρουμε και κανα δυο ακόμη.

Στην εποχή μας έχουμε το ακριβώς ανάποδο πρόβλημα. Βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από χαμηλής ποιότητας πληροφορία, από "content" που κάνει τα αδύνατα δυνατά να κερδίσει όσο παραπάνω μπορεί από τον πολύτιμο χρόνο μας.

Η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και εγώ στην καλύτερη να έχω άλλα 30 χρόνια ζωής. Δεν έχω τους πόρους να εκθέτω τον εαυτό μου σε ανούσιες μπούρδες. Η πληροφορία μηδενικής αξίας πρέπει να πάρει πόδι. Και πόσο μάλλον πληροφορία εκνευριστική, από φανατισμένους προπαγανδιστές ακραίων πολιτικών θέσεων.

Δεν θα "εκπαιδευτώ" εγώ για να λένε αυτοί ανενόχλητοι τις προπαγανδιστικές σαχλαμάρες τους. Εγώ αποφασίζω τι εμφανίζεται στην οθόνη μου και τι όχι. Άνθρωπος είμαι και εγώ όπως όλοι μας. Μας επηρεάζουν αυτά που βλέπουμε θέλουμε δεν θέλουμε.

Aclockwork-orange.jpg

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.614
Άρα το πρώτο βήμα είναι να περάσουμε το πρόσθετο uBlock Origin στον browser που χρησιμοποιούμε. Αφού εγκατασταθεί, θα περάσει ένα εικονίδιο στην πάνω μπάρα, οπότε το πατάμε για να βγούμε στις σελίδες των ρυθμίσεων του. Μας ενδιαφέρει η καρτέλα: My filters. Βάζουμε τον παρακάτω κώδικα και βαράμε το Apply changes. Κάνουμε reload τη σελίδα του avsite και voila!
Δουλειά δεν είχε ο διάολος... :p

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.329
Δουλειά δεν είχε ο διάολος
Η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και εγώ στην καλύτερη να έχω άλλα 30 χρόνια ζωής. Δεν έχω τους πόρους να εκθέτω τον εαυτό μου σε ανούσιες μπούρδες. Η πληροφορία μηδενικής αξίας πρέπει να πάρει πόδι. Και πόσο μάλλον πληροφορία εκνευριστική, από φανατισμένους προπαγανδιστές ακραίων πολιτικών θέσεων.
Αμέσως από πάνω η δουλειά που είχε ο διάολος... ;)

Reaction score
2.735
Διαβάζεις αβγδ? Ο μον ντιε, κε ντεκαντάνσ!
Πού πάει ο κόσμος Νίκο Τσιαμτσίκα;

Reaction score
23.173
Γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν τη λειτουργία "ignore"
  • Αδυναμία Διαχείρισης Διαφωνίας: συχνά αυτοί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αντικρούσουν τα επιχειρήματα των άλλων. Η λειτουργία "ignore" λειτουργεί ως ένας μηχανισμός άμυνας. Αντί να παραδεχτούν ότι δεν έχουν ισχυρά επιχειρήματα, απλά αφαιρούν τον αντίλογο από το οπτικό τους πεδίο. Με αυτόν τον τρόπο, διατηρούν την ψευδαίσθηση ότι έχουν δίκιο, καθώς δεν βλέπουν πλέον την αντίθετη άποψη.
  • Αποφυγή Συναισθηματικής Έντασης: Για κάποιους, οι διαφωνίες στο διαδίκτυο είναι πηγή έντονου στρες, άγχους ή θυμού. Αντί να εμπλακούν σε μια συζήτηση που τους προκαλεί αρνητικά συναισθήματα, επιλέγουν να απομακρυνθούν. Η λειτουργία "ignore" τους επιτρέπει να δημιουργήσουν ένα ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον, όπου ακούν μόνο απόψεις που συμφωνούν με τις δικές τους.
  • Διατήρηση της "Ψηφιακής Φούσκας": Αυτά τα άτομα δημιουργούν μια ηχώ-θάλαμο (echo chamber) γύρω τους. Αποκλείοντας τις αντίθετες απόψεις, εκτίθενται μόνο σε όσους σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Αυτό ενισχύει τις δικές τους πεποιθήσεις και τους κάνει να πιστεύουν ότι η δική τους άποψη είναι η μοναδική σωστή, ενισχύοντας την.
  • Αίσθηση Ελέγχου: Σε ένα περιβάλλον όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του, ορισμένα άτομα νιώθουν ότι χάνουν τον έλεγχο. Η λειτουργία "ignore" τούς δίνει την αίσθηση της δύναμης, καθώς μπορούν να αποφασίσουν ποιος έχει δικαίωμα να "τους μιλά" και ποιος όχι.

Όποιος αισθάνεται ότι αυτή η συμπεριφορά (επιλογή) του ignore είναι λάθος είναι επειδή βασίζεται πολύ σε αρχές που είναι κεντρικές στην υγιή επικοινωνία και τον διάλογο:

• Σεβασμός στον διάλογο: Η αποδοχή του αντίλογου, ακόμα κι αν δεν συμφωνείς, είναι ένδειξη σεβασμού προς τον συνομιλητή και την ίδια τη διαδικασία του διαλόγου.
  • Ανοιχτό μυαλό: Εσύ θεωρείς ότι ο διάλογος είναι ευκαιρία να μάθεις κάτι καινούριο ή να εξετάσεις τη δική σου άποψη από μια διαφορετική σκοπιά.
  • Αντιδημοκρατική συμπεριφορά: Η επιλογή να αγνοείς τον αντίλογο είναι αντιδημοκρατική, καθώς υποδηλώνει ότι η ελευθερία λόγου και υπεράσπιση της ισχύει μόνο για όσους έχουν την ίδια άποψη με εμάς ενω αυτή είναι για τους έχοντες αντίθετη άποψη με εμάς.
Το συναίσθημά κάποιου ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη συμπεριφορά και της "φιλοσοφίας" του ignore πηγάζει από την μεγάλη αξία που δίνει στην ανοιχτή σκέψη και τον δημιουργικό διάλογο, ακόμα και όταν είναι δύσκολος.

Το να μην έχεις επιχειρήματα δεν είναι κάτι κακό. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν, αντί να το παραδεχτείς, επιλέγεις να αγνοήσεις τον άνθρωπο που σε έχει φέρει σε αυτή τη θέση, καθώς έτσι εγκλωβίζεσαι στις δικές σου πεποιθήσεις.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.386
Ρε αλάνι, πες μου ότι δεν πέταξες copy paste του ΑΙ το κείμενο... :help:
ΑΙ σίγουρα :p
Ο @thva δε συνηθίζει μικρές παραγράφους και ...Bullets :p
Και Bold κάποια σημεία??? δεν είναι το αγαπημένο μας thva-σέντονο αυτο!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.620
Το γράφω για να υπάρχει κι ας με έχεις ignore.

Το φόρουμ έχει ιδιοκτήτες/διαχειριστές με σύμφωνη γνώμη για την λειτουργία του. Η οποία είναι πολύ χαλαρότερη από την πρέπουσα, βασισμένη στην πεποίθηση ότι έχουμε να κάνουμε με ενήλικες που καταλαβαίνουν τα υποτυπώδη όρια συμπεριφοράς.

Η συμμετοχή είναι προαιρετική. Αν λοιπόν δεν αρέσει κάτι, κάποιος, όλα, η πόρτα της εξόδου είναι ανοιχτή.

Η παραμονή με προσδοκία παραμετροποίησης του φόρουμ σε επίπεδο μελών, με συνεχή υπονοούμενα για προπαγάνδες και λοιπές υποκειμενικές φανταστικές εκτιμήσεις, δεν είναι αποδεκτή.

Υ.Γ. Δεν θα υπάρξει διάλογος ή επανάληψη.

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads