Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.714
Συγνώμη βελτίωσες Harman citation και δεν με πήρες τηλ έστω για το ακουστοφθαλμολουτρο ρε φίλε.
Και εδώ που τα λέμε δεν ξαναγυρνάμε στο θέμα του νήματος; Τελικά με τα καλώδια που καταλήγουμε;

Reaction score
4.002
Δεν υπάρχει συγκεριμένος αριθμός εάν ξέρεις τι κάνεις - και σίγουρα αυτός δεν είναι μια φορά - ... αλλά όσες φορές λιγότερες τόσο καλύτερα.

Το όσο το δυνατόν λιγότερο και όσο πιο γρήγορα εννοείται.

Τώρα εαν σου έχει κολλήσει κάτι .... ακολουθείς άλλες μεθόδους και εξοπλισμό για να ζεστάνεις όλη την πλακέτα πριν.
Την είπες στον Μαρκήσιο Θανασάκη; :o
Για τεχνικό θέμα; :smg:

Reaction score
3.625
O Μαρκήσιος ξέρει από αεροπλάνα.
Τους οι πυκνωτές όταν τους κολλούσε μικρός, ήταν μία κατηγορία από μόνοι τους, ''airborne capacitors' την ονόμαζαν

Last edited:

Reaction score
2.817
Το reballing είναι μια τεχνική επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, κυρίως σε συσκευές όπως κάρτες γραφικών και laptops, όπου οι σφαίρες από μόλυβδο (ή άλλο κράμα συγκόλλησης) σε πακέτα τύπου BGA (Ball Grid Array) αφαιρούνται και αντικαθίστανται με νέες, επανασυνδέοντας έτσι τα εξαρτήματα στην πλακέτα. Η διαδικασία απαιτεί εξειδίκευση και ακρίβεια και εφαρμόζεται για να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία συσκευών που έχουν υποστεί βλάβη από χαλαρές ή κατεστραμμένες συνδέσεις.

Όσο είναι το lead του πυκνωτή που πάμε να κολλήσουμε στην προκειμένη περίπτωση που σκοτωμομαστε εδώ και 28 σελίδες είναι όλο το κύκλωμα με εκαντοντάδες κολλήσειςπου κολλάνε οι ηλεκτρονικοί...

Κατά τα άλλα δεν έχουμε τεχνικούς της προκοπής στην χώρα μας.....
Ρε μην ειστε ζουλαπια ρε...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.711
Αφού δεν έχουμε λέμε, αφού. Το λέει ο @fleurdelis, ο Μάκης ο Σουγιάς κι ο Κώστας ο Πεταλούδας, τι θες τώρα;;;

Reaction score
2.817
Αφού δεν έχουμε λέμε, αφού. Το λέει ο @fleurdelis, ο Μάκης ο Σουγιάς κι ο Κώστας ο Πεταλούδας, τι θες τώρα;;;
Ιδανικά 2-3 μύρια ευρώ, βολεύομαι όμως και 2 πιτογυρα απ' όλ. :p

Να αλλάξω πλανήτη θέλω....τελείωνε ρε Μασκ να πάω στον Άρη να ανοίξω ένα ρδελομπου με μαυρες να τελειώνουμε.

Reaction score
23.514
Το reballing είναι μια τεχνική επιδιόρθωσης ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, κυρίως σε συσκευές όπως κάρτες γραφικών και laptops, όπου οι σφαίρες από μόλυβδο (ή άλλο κράμα συγκόλλησης) σε πακέτα τύπου BGA (Ball Grid Array) αφαιρούνται και αντικαθίστανται με νέες, επανασυνδέοντας έτσι τα εξαρτήματα στην πλακέτα. Η διαδικασία απαιτεί εξειδίκευση και ακρίβεια και εφαρμόζεται για να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία συσκευών που έχουν υποστεί βλάβη από χαλαρές ή κατεστραμμένες συνδέσεις.

Όσο είναι το lead του πυκνωτή που πάμε να κολλήσουμε στην προκειμένη περίπτωση που σκοτωμομαστε εδώ και 28 σελίδες είναι όλο το κύκλωμα με εκαντοντάδες κολλήσειςπου κολλάνε οι ηλεκτρονικοί...

Μαιμουδιές Ελληνικες που πληρώνεις ένα σωρό και πάλι σε λίγο δεν λειτουργουν. Καλύτερα να αλλάξεις πλακέτα. Δεν υπάρχει ; Είσαι τσιγγουνης που δεν αγοράζεις καινουργιο μηχάνημα. :D Είσαι βιομηχανία και δεν μπορείς και σου λέει ο Διευθυντής να κάνουμε αυτό δεν μπορεί να σταματησει η παραγωγή ; :D Κάντο.

Τέλος πάντων ... air gun και ζέσταμα πλακέτας είναι απαραίτητα στην διαδικασία αυτή ; Είναι. :D Ο John να τα ακούει που με λέει η θερμοκρασια είναι επιζήμια και διαφωνεί. 😍 Γραμικη καμπύλη αυξησης της Θερμοκρασίας και χαζαμάρες. Στο φουρνο βρέι. :D :D

Last edited:

Reaction score
23.514
Αν ήξερες πως φαίνεται ότι δεν σκαμπάζεις γρι από ηλεκτρονικά .
Ούτε και θέλω.

Πρώτα απο όλα δεν είναι ηλεκτρονική ... είναι απλή Φυσική.

Δεύτερον να τα βάλεις με τον ηλεκτρονικό που μου τα είπε.

Άρα έχει δίκιο τελικά ο @fleurdelis μου φαίνεται. Εάν είναι να επιλέξουμε και τεχνικό βάση του τι θεωρεί για το θέμα της θέρμανσης της πλακέτας και σε τι περιπτώσεις ή όχι και εαν έχει και τον κατάλληλο εξοπλισμό ή όχι .... καήκαμε εάν διαφωνούν (διαφωνείτε μεταξύ σας) ακόμη και για αυτό. :D
ΌΛο δαιμόνια σπέρνεις εσύ. :D

wnet

Nearfield
Reaction score
18.528
Τέλος πάντων ... air gun και ζέσταμα πλακέτας είναι απαραίτητα στην διαδικασία αυτή ; Είναι. :D Ο John να τα ακούει που με λέει η θερμοκρασια είναι επιζήμια και διαφωνεί. 😍 Γραμικη καμπύλη αυξησης της Θερμοκρασίας και χαζαμάρες. Στο φουρνο βρέι. :D :D
o John ασχολείται μόνο με πλακέτες βακελίτη παλαιές, καφέ και γκουμούτσες εξαρτήματα....
όχι με επιφανειακής στήριξης εξαρτήματα και πλακέτες με 2++++ στρώματα :p

τι air gun του λες!!!!! κολλητήρι πιστόλι θέλει!!!! :p

1759137242442.jpeg

Reaction score
23.514
o John ασχολείται μόνο με πλακέτες βακελίτη παλαιές, καφέ και γκουμούτσες εξαρτήματα....

Σταματήστε βρε και εσυ και ο @marlboro ... εγώ θα τα ακούσω χοντρά και εμένα θα ξεχέσει. :D :D

Reaction score
29.803

View attachment 378634
Ετσι και δείς τι πλακέτες έχουν τα ενισχυτικά μου θα βαράς προσοχές μέχρι την δευτέρα παρουσία , μικρέ αυθάδη.
Για να μην μιλήσω για τις πηγές.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.528
Ετσι και δείς τι πλακέτες έχουν τα ενισχυτικά μου θα βαράς προσοχές μέχρι την δευτέρα παρουσία , μικρέ αυθάδη.
ναι δεν έχουμε δει καμιά προηγμένη πλακέτα και περιμέναμε τα σανσούια του 90!!!!!!

επίσης, εγώ είπα με τι ασχολείσαι, όχι τι μπορεί να έχει κάποιο μηχάνημα σου?

αν ασχολείσαι και με θερμό αέρα και smd και προσβλήθηκες (που δεν υπάρχει λόγος βέβαια) , "τότενες" το παίρνω πίσω!

Reaction score
29.803
ναι δεν έχουμε δει καμιά προηγμένη πλακέτα και περιμέναμε τα σανσούια του 90!!!!!!

επίσης, εγώ είπα με τι ασχολείσαι, όχι τι μπορεί να έχει κάποιο μηχάνημα σου?

αν ασχολείσαι και με θερμό αέρα και smd και προσβλήθηκες (που δεν υπάρχει λόγος βέβαια) , "τότενες" το παίρνω πίσω!
Αει ρε χλιάρα. :rofl:

Reaction score
4.002
Δεν υπήρχαν τότε πλακέτες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.235
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos