Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )

Reaction score
12.753
¨Ανοιξε εδω ένα θέμα ένας άνθρωπος με 40 χρόνια εμπειρίας και γνωστης (και άσχετα εάν δεν τα εκφράζει καλά όλα) του έχετε βγάλιε τον αδόξαστο και το ίδιο - λίγα χρόνια που συμμετέχω- βλέπω κάνετε σε οποιονδήποτε γνώστη .... μαθητευόμενοι "γνώστες" audio people του ίντερνετ , έ μαθητευόμενοι. Και απορείτε μετά γιατί δεν συμμετέχουν κιόλας.

Ούτε να εκμεταλλευτείτε αυτά που ξέρει και να του κάνετε κάποιες ερωτήσεις ευγενικά δεν θέλετε ή δε νοιώθετε. Του κάνετε μάθημα εσείς χα χα.
Εντάξει, με το σκεπτικό σου ( σας ) δεν θα προτιμήσω ένα πολιτικό μηχανικό να μου σχεδιάσει το σπίτι, αλλά θα εμπιστευτώ τον Μήτσο τον μπετατζή που ρίχνει πλάκες 40 χρόνια τώρα.

Reaction score
9.992
Εντάξει, με το σκεπτικό σου ( σας ) δεν θα προτιμήσω ένα πολιτικό μηχανικό να μου σχεδιάσει το σπίτι, αλλά θα εμπιστευτώ τον Μήτσο τον μπετατζή που ρίχνει πλάκες 40 χρόνια τώρα.
Μην ξεχνάς όμως ότι εκτός από το τεχνικό κομμάτι υπάρχει και η φιλοσοφική προσέγγιση και εκεί ο μπετατζής ο Μήτσος δεν παίζεται :biggrin:

Reaction score
103
Ο μήτσος ο μπετατζής ξέρει... Ο Μηχανικός δεν ξέρει. Ο μήτσος τα ξέρει όλα και ας μην ξέρει τίποτα περισσότερο απο το να καλουπώνει και να ρίχνει πλάκα. Η έπαρση είναι κακό πράγμα

Reaction score
223
Το ιδιο και ο δικός μας. Έχει γράψει απίστευτες μπαρούφες αλλα με φιλοσοφική διαθεση και ... στατιστική...

Reaction score
11.905
Κι όμως να ξέρεις, ότι τελικά ο Μήτσος ο μπετατζής κάνει κουμάντο στα καλούπια. Στο λέω εκ πείρας, με όσα αυθαίρετα έχω νομιμοποιήσει τον τελευταίο καιρό. Άλλα προβλέπει ο μηχανικός στην άδεια, άλλα κατασκευάζει τελικά ο Μήτσος ο μπετατζής... :(

Reaction score
103
Κι όμως να ξέρεις, ότι τελικά ο Μήτσος ο μπετατζής κάνει κουμάντο στα καλούπια. Στο λέω εκ πείρας, με όσα αυθαίρετα έχω νομιμοποιήσει τον τελευταίο καιρό. Άλλα προβλέπει ο μηχανικός στην άδεια, άλλα κατασκευάζει τελικά ο Μήτσος ο μπετατζής... :(
Συνήθως έτσι γίνεται γιατί ο μπετατζής δεν είναι μηχανικός… στατιστικά μιλωντας

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.863
στατιστικά μιλωντας
Ναι, επειδή στατικά μιλώντας, ο Μήτσος ο μπετατζής είναι άσχετος. Κι όταν θα πέσει το σπίτι και με πλακώσει, δεν θα φταίει ο Μήτσος αλλά ο πολιτικός μηχανικός. Σωστά;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.588
Νεότερο μέλος
Zeppelsound