Καλωδια και studio

Reaction score
1.226
χαιενταδικα πραγματα αυτα δεν τα καταλαβαίνω

Δηλαδή καταλαβαίνω τι λες , αλλα γιατί

Reaction score
1.744
χαιενταδικα πραγματα αυτα δεν τα καταλαβαίνω
Δεν αφορούν μόνο τα χαι εντ καλώδια.Και δυο Mogami ν' ακούσεις διπλα-διπλα,αστρωτο και στρωμένο,με τα ίδια βύσματα,δεν παίζουν το ίδιο.
Δε γνωρίζω το γιατί αλλά δε μ' ενδιαφέρει να το μάθω.Μου αρκεί το ότι συμβαίνει.

Last edited:

Reaction score
1.226
κι άμα μας αρέσει άστρωτο τι κάνουμε?το ξεστρώνουμε? :p :p :p
Αυτό εννοούσε ο παης?

Το βάζεις με το βελάκι της κατευθηνοτητας ανάποδα και ξεστρωνει.

Αλλα πρεπει να προλάβεις να μην ξαναστρωσει, τότε το βάζεις παλι ανάποδα δηλαδή σωστά, και συνεχίζεις αυτή τη διαδικασία αιωνίως. Μια ετσι μια γιουβετσι. Μια ετσι μια γιουβετσι.

Ειναι πρόβλημα αυτη η διαδικασια άμα είσαι χαιεντας

Τωρα δεν ξερω ποσο ανοχή έχει το καλώδιο γιατί μπορεί να στρώσει αμφίδρομα, και να ειναι bidirectional.

Last edited:

Reaction score
1.744
κι άμα μας αρέσει άστρωτο τι κάνουμε?το ξεστρώνουμε? :p :p :p
Αγοράζεις μεταχειρισμένο,διαφορετικό μοντέλο.Ο,τι έχω κάνει κι εγώ.Το στρωσιμο δεν αφορά μόνο καλώδια.Συμβαινει π.χ. και σε λάμπες.

Reaction score
1.226
Αγοράζεις μεταχειρισμένο,διαφορετικό μοντέλο.Ο,τι έχω κάνει κι εγώ.Το στρωσιμο δεν αφορά μόνο καλώδια.Συμβαινει π.χ. και σε λάμπες.
Και αμα ειναι ηδη στρωμένο?

Reaction score
1.744
Το βάζεις με το βελάκι της κατευθηνοτητας ανάποδα και ξεστρωνει

Αυτό εννοούσε ο παης?
Δεν έχω κάνει ποτέ τη συγκεκριμένη δοκιμη
Και αμα ειναι ηδη στρωμένο?
Το ακούς ως έχει.Το κρατάς η το επιστρεφεις.Δεν έχεις μέτρο σύγκρισης.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
29.904
Συνεχιζεις να κρύβεσαι.Μαρκα και μοντέλο δεν έχει το καλώδιο;
Αλλαντάλλων. :headbang:
Εγώ μιλάω για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το καλώδιο. Οι μάρκες μού είναι αδιάφορες.

Reaction score
1.744
Αλλαντάλλων. :headbang:
Εγώ μιλάω για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το καλώδιο. Οι μάρκες μού είναι αδιάφορες.
Aλλα αντί άλλων θα παίξουν δύο διαφορετικά καλώδια ενώ και τα δυο έχουν τα χαρακτηριστικά που πρέπει.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.145
@marlboro Βρε, γέλα όσο θέλεις. ΑΝ και ΟΤΑΝ αποφασίσετε να κάνετε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τυφλό τεστ, ελάτε να δούμε ποιοι θα γελάσουν τελευταίοι.
μετά θέλω χωρίς να μάθουν τα αποτελέσματα, να κάνουν το ίδιο τεστ.. ολόιδιο... αλλά φανερά, όχι blind :p

Reaction score
1.744
@marlboro Βρε, γέλα όσο θέλεις. ΑΝ και ΟΤΑΝ αποφασίσετε να κάνετε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τυφλό τεστ, ελάτε να δούμε ποιοι θα γελάσουν τελευταίοι.
Σαν το θεατρικό δρώμενο του οποίου οι πράξεις έχουν ήδη περιγραφει λεπτομερως απο τον Κώστα;Υποθέτω ότι έχετε κάνει τόσα ανάλογα τεστς ώστε έχετε μπουχτισει!

Reaction score
12.204
Σαν το θεατρικό δρώμενο του οποίου οι πράξεις έχουν ήδη περιγραφει λεπτομερως απο τον Κώστα;Υποθέτω ότι έχετε κάνει τόσα ανάλογα τεστς ώστε έχετε μπουχτισει!
Αφήστε εμάς, εμείς δεν υποστηρίζουμε ότι ακούμε διαφορές. Εσείς που έχετε αυτό το θεόσταλτο χάρισμα, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, έτσι δεν είναι; Γιατί δεν διοργανώνετε ένα πραγματικό τυφλό τεστ λοιπόν; Αντρίκιο, με πολλούς παρευρισκόμενους ως μάρτυρες και έναν αντικαλωδιά να κάνει τις αλλαγές ( και τις μπλόφες ).
μετά θέλω χωρίς να μάθουν τα αποτελέσματα, να κάνουν το ίδιο τεστ.. ολόιδιο... αλλά φανερά, όχι blind :p
Εγώ θέλω να φτιάξουμε έναν εναλλάκτη πηγών με arduino, να γελάνε και οι ρέγγες.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.145
Ένα μόνο "τεστ" αρκεί για να καταλάβεις τη γελοιότητα του να έχουν θεοποιηθεί τα καλώδια:
Κούνα τα ηχεία σου 15εκ μπροστά και 5 μοίρες προς τα μέσα.... αν κάποιο καλώδιο έκανε τόση διαφορά, αρχίζω να ασχολούμαι με καλώδια άμεσα....

Reaction score
1.744
Αφήστε εμάς, εμείς δεν υποστηρίζουμε ότι ακούμε διαφορές. Εσείς που έχετε αυτό το θεόσταλτο χάρισμα, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, έτσι δεν είναι; Γιατί δεν διοργανώνετε ένα πραγματικό τυφλό τεστ λοιπόν; Αντρίκιο, με πολλούς παρευρισκόμενους ως μάρτυρες και έναν αντικαλωδιά να κάνει τις αλλαγές ( και τις μπλόφες ).

Εγώ θέλω να φτιάξουμε έναν εναλλάκτη πηγών με arduino, να γελάνε και οι ρέγγες.
Το χάρισμα το έχουν όλοι εκτός των κωφών.Αλλο αν δεν το εκμεταλλεύονται
Εμείς ζητούμε πάντοτε το τεστ ώστε να εκτεθούν αυτοί που παριστάνουν τους κωφούς.Αυτοι όμως δεν συμμετέχουν."Κωφοι" είναι,όχι αφελείς.
Ένα μόνο "τεστ" αρκεί για να καταλάβεις τη γελοιότητα του να έχουν θεοποιηθεί τα καλώδια:
Κούνα τα ηχεία σου 15εκ μπροστά και 5 μοίρες προς τα μέσα.... αν κάποιο καλώδιο έκανε τόση διαφορά, αρχίζω να ασχολούμαι με καλώδια άμεσα....
Ακόμη;

Reaction score
12.204
Το χάρισμα το έχουν όλοι εκτός των κωφών.Αλλο αν δεν το εκμεταλλεύονται
Εμείς ζητούμε πάντοτε το τεστ ώστε να εκτεθούν αυτοί που παριστάνουν τους κωφούς.Αυτοι όμως δεν συμμετέχουν."Κωφοι" είναι,όχι αφελείς.
Αγαπητέ, μάλλον δεν κατάλαβες τί πρότεινα. Πραγματικό blind test για να αποδείξετε ΕΣΕΙΣ ότι ακούτε διαφορές, και ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιο καλώδιο παίζει κάθε φορά. Όχι μια παρεϊστικη μάζοξη όπου θα μπορείτε να βλέπετε τί παίζει κάθε φορά, αφού αυτός που θα κάνει τις αλλαγές ( και τις μπλόφες, ξεγελώντας σας ότι κάνει αλλαγές ) θα είναι κάποιο ουδέτερο άτομο και χωρίς κανένας απολύτως με εξαίρεση αυτόν που θα κάνει τις αλλαγές, να μη γνωρίζει τί συμβαίνει πίσω απο το ρακ.
υλικά έχουμε.... αλλά να τα ξοδέψουμε για το αυτονόητο?
Άρχισε να γράφεις κώδικα! χαχαχαχα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki