Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Δεν αφορούν μόνο τα χαι εντ καλώδια.Και δυο Mogami ν' ακούσεις διπλα-διπλα,αστρωτο και στρωμένο,με τα ίδια βύσματα,δεν παίζουν το ίδιο.χαιενταδικα πραγματα αυτα δεν τα καταλαβαίνω
Αυτό εννοούσε ο παης?κι άμα μας αρέσει άστρωτο τι κάνουμε?το ξεστρώνουμε?
Αγοράζεις μεταχειρισμένο,διαφορετικό μοντέλο.Ο,τι έχω κάνει κι εγώ.Το στρωσιμο δεν αφορά μόνο καλώδια.Συμβαινει π.χ. και σε λάμπες.κι άμα μας αρέσει άστρωτο τι κάνουμε?το ξεστρώνουμε?
Και αμα ειναι ηδη στρωμένο?Αγοράζεις μεταχειρισμένο,διαφορετικό μοντέλο.Ο,τι έχω κάνει κι εγώ.Το στρωσιμο δεν αφορά μόνο καλώδια.Συμβαινει π.χ. και σε λάμπες.
Δεν έχω κάνει ποτέ τη συγκεκριμένη δοκιμηΤο βάζεις με το βελάκι της κατευθηνοτητας ανάποδα και ξεστρωνει
Αυτό εννοούσε ο παης?
Το ακούς ως έχει.Το κρατάς η το επιστρεφεις.Δεν έχεις μέτρο σύγκρισης.Και αμα ειναι ηδη στρωμένο?
Αλλαντάλλων.Συνεχιζεις να κρύβεσαι.Μαρκα και μοντέλο δεν έχει το καλώδιο;
Aλλα αντί άλλων θα παίξουν δύο διαφορετικά καλώδια ενώ και τα δυο έχουν τα χαρακτηριστικά που πρέπει.Αλλαντάλλων.
Εγώ μιλάω για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το καλώδιο. Οι μάρκες μού είναι αδιάφορες.
Τυφλό ( πραγματικό, όχι γιαλαντζί ) τεστ ή δεν συνέβη ποτέ.Aλλα αντί άλλων θα παίξουν δύο διαφορετικά καλώδια ενώ και τα δυο έχουν τα χαρακτηριστικά που πρέπει.
Τώρα, με γυρίζεις 25 χρόνια πίσω.Τυφλό ( πραγματικό, όχι γιαλαντζί ) τεστ ή δεν συνέβη ποτέ.
Σαν το θεατρικό δρώμενο του οποίου οι πράξεις έχουν ήδη περιγραφει λεπτομερως απο τον Κώστα;Υποθέτω ότι έχετε κάνει τόσα ανάλογα τεστς ώστε έχετε μπουχτισει!@marlboro Βρε, γέλα όσο θέλεις. ΑΝ και ΟΤΑΝ αποφασίσετε να κάνετε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τυφλό τεστ, ελάτε να δούμε ποιοι θα γελάσουν τελευταίοι.
Αφήστε εμάς, εμείς δεν υποστηρίζουμε ότι ακούμε διαφορές. Εσείς που έχετε αυτό το θεόσταλτο χάρισμα, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, έτσι δεν είναι; Γιατί δεν διοργανώνετε ένα πραγματικό τυφλό τεστ λοιπόν; Αντρίκιο, με πολλούς παρευρισκόμενους ως μάρτυρες και έναν αντικαλωδιά να κάνει τις αλλαγές ( και τις μπλόφες ).Σαν το θεατρικό δρώμενο του οποίου οι πράξεις έχουν ήδη περιγραφει λεπτομερως απο τον Κώστα;Υποθέτω ότι έχετε κάνει τόσα ανάλογα τεστς ώστε έχετε μπουχτισει!
Εγώ θέλω να φτιάξουμε έναν εναλλάκτη πηγών με arduino, να γελάνε και οι ρέγγες.μετά θέλω χωρίς να μάθουν τα αποτελέσματα, να κάνουν το ίδιο τεστ.. ολόιδιο... αλλά φανερά, όχι blind
Ένα μόνο "τεστ" αρκεί για να καταλάβεις τη γελοιότητα του να έχουν θεοποιηθεί τα καλώδια:Σαν το θεατρικό δρώμενο του οποίου οι πράξεις έχουν ήδη περιγραφει λεπτομερως απο τον Κώστα;Υποθέτω ότι έχετε κάνει τόσα ανάλογα τεστς ώστε έχετε μπουχτισει!
Το χάρισμα το έχουν όλοι εκτός των κωφών.Αλλο αν δεν το εκμεταλλεύονταιΑφήστε εμάς, εμείς δεν υποστηρίζουμε ότι ακούμε διαφορές. Εσείς που έχετε αυτό το θεόσταλτο χάρισμα, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, έτσι δεν είναι; Γιατί δεν διοργανώνετε ένα πραγματικό τυφλό τεστ λοιπόν; Αντρίκιο, με πολλούς παρευρισκόμενους ως μάρτυρες και έναν αντικαλωδιά να κάνει τις αλλαγές ( και τις μπλόφες ).
Εγώ θέλω να φτιάξουμε έναν εναλλάκτη πηγών με arduino, να γελάνε και οι ρέγγες.
Ακόμη;Ένα μόνο "τεστ" αρκεί για να καταλάβεις τη γελοιότητα του να έχουν θεοποιηθεί τα καλώδια:
Κούνα τα ηχεία σου 15εκ μπροστά και 5 μοίρες προς τα μέσα.... αν κάποιο καλώδιο έκανε τόση διαφορά, αρχίζω να ασχολούμαι με καλώδια άμεσα....
υλικά έχουμε.... αλλά να τα ξοδέψουμε για το αυτονόητο?Εγώ θέλω να φτιάξουμε έναν εναλλάκτη πηγών με arduino, να γελάνε και οι ρέγγες.
Αγαπητέ, μάλλον δεν κατάλαβες τί πρότεινα. Πραγματικό blind test για να αποδείξετε ΕΣΕΙΣ ότι ακούτε διαφορές, και ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιο καλώδιο παίζει κάθε φορά. Όχι μια παρεϊστικη μάζοξη όπου θα μπορείτε να βλέπετε τί παίζει κάθε φορά, αφού αυτός που θα κάνει τις αλλαγές ( και τις μπλόφες, ξεγελώντας σας ότι κάνει αλλαγές ) θα είναι κάποιο ουδέτερο άτομο και χωρίς κανένας απολύτως με εξαίρεση αυτόν που θα κάνει τις αλλαγές, να μη γνωρίζει τί συμβαίνει πίσω απο το ρακ.Το χάρισμα το έχουν όλοι εκτός των κωφών.Αλλο αν δεν το εκμεταλλεύονται
Εμείς ζητούμε πάντοτε το τεστ ώστε να εκτεθούν αυτοί που παριστάνουν τους κωφούς.Αυτοι όμως δεν συμμετέχουν."Κωφοι" είναι,όχι αφελείς.
Άρχισε να γράφεις κώδικα! χαχαχαχα!υλικά έχουμε.... αλλά να τα ξοδέψουμε για το αυτονόητο?