Καλωδια και studio

Reaction score
1.744
Αγαπητέ, μάλλον δεν κατάλαβες τί πρότεινα. Πραγματικό blind test για να αποδείξετε ΕΣΕΙΣ ότι ακούτε διαφορές, και ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιο καλώδιο παίζει κάθε φορά. Όχι μια παρεϊστικη μάζοξη όπου θα μπορείτε να βλέπετε τί παίζει κάθε φορά, αφού αυτός που θα κάνει τις αλλαγές ( και τις μπλόφες, ξεγελώντας σας ότι κάνει αλλαγές ) θα είναι κάποιο ουδέτερο άτομο και χωρίς κανένας απολύτως με εξαίρεση αυτόν που θα κάνει τις αλλαγές, να μη γνωρίζει τί συμβαίνει πίσω απο το ρακ.

Άρχισε να γράφεις κώδικα! χαχαχαχα!
Κατάλαβα πάρα πολύ καλά τι εννοείς.Το αυτό τεστ επιθυμώ και δι υμάς.Για να αποδείξετε ότι τα καλώδια είναι φιδολαδο.Βεβαια,με την ίδια λογική,φιδολαδο είναι και το Mogami έναντι του κοινού.Βγαλτε τα όλα ίδια.

Reaction score
12.204
Κατάλαβα πάρα πολύ καλά τι εννοείς.Το αυτό τεστ επιθυμώ και δι υμάς.Για να αποδείξετε ότι τα καλώδια είναι φιδολαδο.Βεβαια,με την ίδια λογική,φιδολαδο είναι και το Mogami έναντι του κοινού.Βγαλτε τα όλα ίδια.
α) Γνωρίζεις πολύ καλά ότι εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε πολύ κόπο για να περάσουμε το τεστ. Απλά να απαντάμε αρνητικά σε οποιαδήποτε αλλαγή καλωδίου. Δεν ακούσαμε καμία διαφορά, επόμενο.
β) Το θέμα όμως δεν είναι να αποδείξουμε εμείς κάτι, αλλά εσείς. Εμείς μπορεί να είμαστε και κουφοί βρε αδερφέ. Εσείς που έχετε προικισμένα αυτιά, θα πρέπει να μας αποδείξετε ότι ακούτε διαφορές και ότι μπορείτε να τις ξεχωρίσετε αλλά και να τις αναγνωρίσετε σε ένα πραγματικά τυφλό τεστ όπου θα είναι σίγουρο ότι κάποιες φορές ο χειριστής του συστήματος θα μπλοφάρει και δεν θα κάνει καμία αλλαγή. Και επειδή έχω παραβρεθεί σε συγκριτικό το οποίο δεν ήταν ούτε unbiased, ούτε καν τυφλό, γι'αυτό επιμένω.

Reaction score
1.744
α) Γνωρίζεις πολύ καλά ότι εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε πολύ κόπο για να περάσουμε το τεστ. Απλά να απαντάμε αρνητικά σε οποιαδήποτε αλλαγή καλωδίου. Δεν ακούσαμε καμία διαφορά, επόμενο.
β) Το θέμα όμως δεν είναι να αποδείξουμε εμείς κάτι, αλλά εσείς. Εμείς μπορεί να είμαστε και κουφοί βρε αδερφέ. Εσείς που έχετε προικισμένα αυτιά, θα πρέπει να μας αποδείξετε ότι ακούτε διαφορές και ότι μπορείτε να τις ξεχωρίσετε αλλά και να τις αναγνωρίσετε σε ένα πραγματικά τυφλό τεστ όπου θα είναι σίγουρο ότι κάποιες φορές ο χειριστής του συστήματος θα μπλοφάρει και δεν θα κάνει καμία αλλαγή. Και επειδή έχω παραβρεθεί σε συγκριτικό το οποίο δεν ήταν ούτε unbiased, ούτε καν τυφλό, γι'αυτό επιμένω.
Όχι.Δεν είστε κωφοι γιατί τότε δε θα ακούγατε διαφορές μεταξύ συσκευων.Το τεστ το προτείνω και για σας για να διαπιστώσω το αν ξέρετε να χάνετε,εντιμα.Τι εννοώ;Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από σας θ' ακούσουν διαφορές και θα τις παραδεχθούν.Ταυτοχρονα όμως θα είναι οι ίδιοι που θα δεχθούν πιο δύσκολα να παραβρεθούν.

Reaction score
196
Παρ ότι υπήρξα μεγάλος αρνητής των καλωδιων , θα πω πως, διάφορες υπάρχουν αλλά είναι πολύ μικρές γιαυτο που πληρώνεις.
Αυτά συζητούσα με γνωστό κατασκευαστή (καλωδιων) σήμερα στην έκθεση , που προσπαθούσε μάταια να με πείσει τον λόγο που είναι τόσο ακριβά, η τουλάχιστον τόσο ακριβά.
Παραμένω με τα ταπεινά μου supra ply 3,4 s και τα qed xt40i όπου και με καλωδια των 10 ευρώ το μέτρο, μικρή διαφορά έχουν.
Εννοείται δεν θα μπω σε διαδικασία να αγοράσω πύθωνες με 1000 και βάλε ευρώ.
Προτιμώ να τα δώσω για αλλαγή πηγών όπου εκεί θεωρώ αξίζει.

Reaction score
1.229
με την ίδια λογική,φιδολαδο είναι και το Mogami έναντι του κοινού.Βγαλτε τα όλα ίδια.
Μα δεν νομίζω πως κανείς υποστηρικτής των Μογκάμι τα υποστηρίζει επειδή "έχουν καλύτερο ήχο"

Reaction score
1.744
Παρ ότι υπήρξα μεγάλος αρνητής των καλωδιων , θα πω πως, διάφορες υπάρχουν αλλά είναι πολύ μικρές γιαυτο που πληρώνεις.
Αυτά συζητούσα με γνωστό κατασκευαστή (καλωδιων) σήμερα στην έκθεση , που προσπαθούσε μάταια να με πείσει τον λόγο που είναι τόσο ακριβά, η τουλάχιστον τόσο ακριβά.
Παραμένω με τα ταπεινά μου supra ply 3,4 s και τα qed xt40i όπου και με καλωδια των 10 ευρώ το μέτρο, μικρή διαφορά έχουν.
Εννοείται δεν θα μπω σε διαδικασία να αγοράσω πύθωνες με 1000 και βάλε ευρώ.
Προτιμώ να τα δώσω για αλλαγή πηγών όπου εκεί θεωρώ αξίζει.
Πάρε πρώτα τις πηγές και ύστερα θα έλθουν οι πύθωνες να πιουν νερό από τις πηγές.Ετσι έλεγες και για τα πολυπριζα και έγινε το 0-1.Υπαρχει και δεύτερο ημίχρονο.

Reaction score
1.744
Μα δεν νομίζω πως κανείς υποστηρικτής των Μογκάμι τα υποστηρίζει επειδή "έχουν καλύτερο ήχο"
Τα υποστηρίζει και γι αυτό.Υποστηριζει επίσης ότι ύστερα απ' αυτά,το χάος.Ετσι του είπαν,έτσι λέει.

Reaction score
1.229
Αγοράζεις καινούργιο και πουλας το στρωμενο σε υψηλότερη τιμή. Εγώ θα σας λέω όλα ;
Hustlers' university και εσύ; :lolsign:
Τα υποστηρίζει και γι αυτό.Υποστηριζει επίσης ότι ύστερα απ' αυτά,το χάος.Ετσι του είπαν,έτσι λέει.
Εγω όχι

Reaction score
1.862
Εγώ θέλω να φτιάξουμε έναν εναλλάκτη πηγών με arduino, να γελάνε και οι ρέγγες.
Εχω φτιαξει εγώ ένα μηχανικό μεταλλάκτη, όπου δεν χρειαζεται να σβήνει το μηχανημα με κάθε επόμενη αλλαγή και ποτέ δύο καλώδια δεν είναι συνδεδεμένα ταυτόχρονα στην κεντρική παροχή.
Μέχρι σήμερα ελάχιστοι έχουν καταφέρει να περάσουν το όριο του 60-70%, όριο τυχαίας επιλογής.

Δεν παίζουμε με λεφτά, γιατί θα είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία, εκτός αν θέλετε τα χρήματα που θα κερδηθούν από τους νικητές (επιτυχία [hit rate] >=80%) να κατατεθούν στο χαμόγελο του παιδιού.
Κόστος συμμετοχής 200€, ανά προσπάθεια, και για κάθε νέα προσπάθεια το ποσό θα αυξανεται κατά 100€. Δηλαδή ένας χαμένος για να μην γίνει και δεύτερη φορά ρόμπα θα πρέπει να πληρώσει 300€ στη δεύτερη προσπάθεια.

Ολοι δικαιουνται μιας δεύτερης ευκαιρίας.

Υ.Γ. Οι εναλλαγες καλωδιων σε τυχαία σειρα θα είναι 12

Last edited:

Reaction score
196
Πάρε πρώτα τις πηγές και ύστερα θα έλθουν οι πύθωνες να πιουν νερό από τις πηγές.Ετσι έλεγες και για τα πολυπριζα και έγινε το 0-1.Υπαρχει και δεύτερο ημίχρονο.
Αν δεν θεωρείς αυτές τις πηγές έστω και λίγο αξιόλογες …….τοτε πάω πάσο.

Sphinx protect ten
Pionner N50A
Sony dvp no 900v
Epos m22i
Denon tuner αν και φαίνεται άλλο εκεί χαχαχαχα

Attachments

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
29.904
Στρώσε το στρώμα σου για δυό.
Για τα σίδερα είμαστε. :lolsign:

Υγ. Δεν αναφέρομαι στο από πάνω ποστ

Reaction score
1.744

Sphinx protect ten
Pionner N50A
Sony dvp no 900v
Epos m22i
Μερικές,ναι.Συ ειπας για αλλαγή των πηγών,όχι εγω.

Reaction score
1.744

Sphinx protect ten
Pionner N50A
Sony dvp no 900v
Epos m22i
Δοκίμασε τα καλώδια που πουλά ο φίλος σου.

Sphinx protect ten
Pionner N50A
Sony dvp no 900v
Epos m22i
Είσαι σίγουρος πως το σύστημα σου είναι στημένο στη σωστή πλευρά του δωματίου;Πιθανολογω ότι η μόνη εικόνα που έχεις είναι αυτή της τηλεόρασης.

Last edited:

Reaction score
1.862
Το τζάκι μπροστά και δεξιά του ηχείου είναι ό,τι χειρότερο για το sound stage
Τοποθέτησε τα ηχεία σε cross-firing θέσεις
Μια χαρά χώρος, ευρύχωρο σαλόνι

Reaction score
196
Δοκίμασε τα καλώδια που πουλά ο φίλος σου.

Είσαι σίγουρος πως το σύστημα σου είναι στημένο στη σωστή πλευρά του δωματίου;Πιθανολογω ότι η μόνη εικόνα που έχεις είναι αυτή της τηλεόρασης.
Άστο, χόρτασα εικόνα-ες από την έκθεση , εκεί που θεωρητικά είναι όλα σωστά φροντισμένα που ακόμη πονάνε τα αυτιά μου…..

Reaction score
1.744
Άστο, χόρτασα εικόνα-ες από την έκθεση , εκεί που θεωρητικά είναι όλα σωστά φροντισμένα που ακόμη πονάνε τα αυτιά μου…..
Ξέρεις,αυτήν την πρόφαση έβρισκα κι εγώ,30 χρόνια πριν όταν πήγαινα στην Έκθεση με τους φίλους μου και γυρίζοντας τους έλεγα πόσο καλύτερα άκουγα από το σύστημα μου.Το ίδιο έλεγαν κι αυτοί.Μην κανεις όμως το "λάθος" να φέρεις στο σπίτι σου προς ακρόαση μόνο μια συσκευή απ' αυτές που έκαναν τ' αυτιά σου να πονουν γιατί τότε ίσως να πονέσει η τσέπη σου.Παρε να ακούσεις τα καλώδια ηχειων του φίλου σου του Κώστα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.938
κι άμα μας αρέσει άστρωτο τι κάνουμε?το ξεστρώνουμε? :p :p :p
Αγοράζεις καινούργιο και πουλας το στρωμενο σε υψηλότερη τιμή. Εγώ θα σας τα λέω όλα ;
:sneaky:
DSC04013.JPG

Όχι απλώς γατάκια αλλά...θηλάζοντα ακόμα... Είναι απλό τι κάνουμε : Τα βάζουμε στην άκρη αφού όταν αφεθούν αρκετό καιρό χωρίς να παίζουν σε setup τότε με την επανασύνδεση θα θέλουν... στρώσιμο πάλι. :laugh:
Όπως διάφορα κρασιά και... ΄΄άστρωτα΄΄ μεταχειρισμένα ηχεία που πωλούνται από γνωστούς εμπόρους-αντιπροσώπους.:sneaky:

Εννοείται πως θα κάνουμε εναλλάξ το ίδιο με όσα νέα παίρνουμε...

Reaction score
12.204
Όχι.Δεν είστε κωφοι γιατί τότε δε θα ακούγατε διαφορές μεταξύ συσκευων.Το τεστ το προτείνω και για σας για να διαπιστώσω το αν ξέρετε να χάνετε,εντιμα.Τι εννοώ;Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από σας θ' ακούσουν διαφορές και θα τις παραδεχθούν.Ταυτοχρονα όμως θα είναι οι ίδιοι που θα δεχθούν πιο δύσκολα να παραβρεθούν.
Το θέμα δεν είναι αν θα ακούσει κάποιος διαφορές, αλλά αν θα μπορέσει να αναγνωρίσει τη κάθε ( πραγματική ) αλλαγή, ενώ θα πρέπει να δηλώσει ποια απ'όλες τις αλλαγές του άρεσε περισσότερο. Και το θέμα δεν είναι να αποδείξω ότι δεν ακούω διαφορές, αλλά να αποδείξετε εσείς ότι όντως ακούτε διαφορές.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki