Καλωδια RGB για Philips 963SA

Reaction score
5
Hv, σε παρακαλώ, γίνεσαι εριστικός. Ο καθένας μπορεί να σου απαντήσει ότι θέλει, δεν δεσμεύεται από κάτι. Αν δεν σε καλύπτει η απάντηση, προσπέρνα, ή διευκρίνισε. Δεν πληρωνόμαστε εδώ ξέρεις. Θα παρακαλέσω τα προσωπικά σχόλια να μην επαναληφθούν.

Ο συνΣυντονιστής

HV

Reaction score
0
Ακη οταν ρωταω κατι σε καποιο θεμα θελω απαντηση σε οτι ρωταω οχι offtopic. Δεν ζηταω πολλα νομιζω..Και σε αλλα θεματα εχει γινει το ιδιο..Απλα σε αυτο ειναι καπως σημαντικο εφοσον πρεπει να αποφασισω μεχρι την τεταρτη τι να κανω με τα καλωδια και δεν μπορω να εχω καλωδια αξιας 80-130ε να μου μεινουν στην ακρη.

Reaction score
5
Όμως, δεν είσαι σε θέση να ΑΠΑΙΤΕΙΣ τίποτα. Κανείς δεν είναι. Ο Στέργιος κατά την γνώμη μου έγραψε συνοπτικά πληροφορίες που θα έπρεπε να διαβάσεις 10 sites και 3 forums για να την βρεις, όπως πιστεύω έχει κάνει κι ο ίδιος. Το ότι δεν σε καλύπτουν τα γραφόμενά του, δεν είναι θέμα συζήτησης. Προχώρα παρακάτω.

HV

Reaction score
0
Ισως θα επρεπε να κατανοησεις καλυτερα τι εστι offtopic και στο συγεκριμενο θεμα οταν το θεμα λεει ΚΑΛΩΔΙΑ καλο θα ηταν να μιλαμε για καλωδια.
Ειναι σαν να πας σε ενα θεμα που λεει ΛΑΣΤΙΧΑ ΙΧ και να μιλας για την ΜΗΧΑΝΗ.
Ο νοων νοειτο.

Reaction score
5
Επειδή ο νοήμων νοείτο και πολύ μάλιστα, η κουβέντα αρκεί. Μακάρι να είχαμε γραπτά σαν του Στέργιου πιο συχνά.
Και σε παρακαλώ μην ξαναχαλάσεις topic. Δεν σου κάνει η απάντηση, προχώρα παραπέρα.

HV

Reaction score
0
Μην ξαναχαλασω θεμα που ανοιξα εγω ?? Χαλαω = Ζηταω απαντηση σε αυτο που ρωτησα και γιαυτο ανοιξα το θεμα ??
Μαλλον η πολυ παγωνια λειτουργει αρνητικα σε μερικους οποτε θα το προσπερασω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.