Καλώδια ηχείων

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
324
Ήρθε η ώρα τους

Προς το παρόν υπάρχουν τα supra xl annorum, τα οποία είναι καλά και σωστά καλώδια.
Μήκος 2 Χ 3.5m

Συνοδά μηχανήματα
Pro bryston bp17³
Τελικός nad c298
Ηχεία Revel f208

Πιθανοί αντικαταστάτες οι εξής :

Signal project alpha
Neotech nes-3001 mk iii
Tellurium q ultra black ii (demo)

Τα οποία και θα προσπαθήσω να ακούσω σπίτι μου

Τι έχετε ακούσει ;
Τι προτείνετε ;

Μερικά πρόχειρα οίνος

Reaction score
2.548
Ήρθε η ώρα τους

Προς το παρόν υπάρχουν τα supra xl annorum, τα οποία είναι καλά και σωστά καλώδια.
Μήκος 2 Χ 3.5m

Συνοδά μηχανήματα
Pro bryston bp17³
Τελικός nad c298
Ηχεία Revel f208

Signal project alpha
Neotech nes-3001 mk iii

Τι έχετε ακούσει ;
Τι προτείνετε ;

Μερικά πρόχειρα οίνος

Από τα τρια,έχω ακούσει στο σύστημά μου μόνο το Neotech το οποίο με άφησε πολύ ικανοποιημένο.Θα άφηνα απ' έξω το Signal Projects διότι είναι το εισαγωγικό μοντέλο της εταιριας.Στη θέση σου όμως θα επέλεγα να δοκιμάσω(το έχω ακούσει κι αυτό)το Neotech nes-1002 που πωλείται στο φορουμ.Για μένα,είναι καταπληκτικό καλώδιο.Αυτό, αν το μήκος που ζητάς δεν είναι οριακό διότι το προς πώληση είναι μισό μέτρο ανά κανάλι πιο κοντό από το μήκος που ζητάς.

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
324
Από τα τρια,έχω ακούσει στο σύστημά μου μόνο το Neotech το οποίο με άφησε πολύ ικανοποιημένο.Θα άφηνα απ' έξω το Signal Projects διότι είναι το εισαγωγικό μοντέλο της εταιριας.Στη θέση σου όμως θα επέλεγα να δοκιμάσω(το έχω ακούσει κι αυτό)το Neotech nes-1002 που πωλείται στο φορουμ.Για μένα,είναι καταπληκτικό καλώδιο.Αυτό, αν το μήκος που ζητάς δεν είναι οριακό διότι το προς πώληση είναι μισό μέτρο ανά κανάλι πιο κοντό από το μήκος που ζητάς.
Το εισαγωγικό της signal είναι το moonstone

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
324
Με την ευρύτερη έννοια όλα τα προαναφερθέντα είναι εισαγωγικά
Αφου όλα δεν είναι μεν τα βασικά τους καλώδια
Αλλά υπάρχουν ακριβότερα

Reaction score
2.548
Με την ευρύτερη έννοια όλα τα προαναφερθέντα είναι εισαγωγικά
Αφου όλα δεν είναι μεν τα βασικά τους καλώδια
Αλλά υπάρχουν ακριβότερα
Oχι.Το προαναφερθέν Alpha ανήκει στην εισαγωγική σειρά.Το 3001 έχει επτά μοντέλα κάτω απ' αυτό.Το T.Q. είναι στην μεσαία σειρά της εταιρίας.

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
324
Και πάλι
Δεν καταλαβαίνω την λογική
Το εισαγωγικό καλώδιο μιας εταιρείας μπορεί να είναι καλύτερο από το κορυφαίο μιας άλλης
Θα καταλάβαινα ως λόγω απόρριψης ότι δεν είναι καλό ή και σωστό
Δλδ αν ανέβουμε στο lynx ?

Reaction score
2.548
Και πάλι
Δεν καταλαβαίνω την λογική
Το εισαγωγικό καλώδιο μιας εταιρείας μπορεί να είναι καλύτερο από το κορυφαίο μιας άλλης
Θα καταλάβαινα ως λόγω απόρριψης ότι δεν είναι καλό ή και σωστό
Δλδ αν ανέβουμε στο lynx ?
Θα σου τα πω τ' απόγευμα σε π.μ.

Reaction score
37
Καλημέρα και καλή χρόνια!

Με λες και προκατειλημμένο με την Neotech (ή biased όπως το λένε στο χωριό μου), αλλά θα πήγαινα στο nes 3001 το οποίο εχω και εγω στα ηχεια μου.

Ίσως και το μεταχειρισμένο που αναφέρθηκε πιο πάνω να είναι πολυ Καλο (αν όχι καλύτερο του nes3001) αλλά δεν το εχω ακούσει.

Πέραν της πλάκας, δεν εχω καμία προκατάληψη. Απλά θεωρώ ότι έχουν πολυ καλα προϊόντα σε αρκετα καλές τιμές για αυτό που προσφερουν.
Μου άρεσαν και ηχητικά, ‘ταιριαξαν’ στο σύστημα μου, ο αντιπρόσωπος είναι εξαιρετικός τύπος. Τι άλλο να ζητήσεις;

Αφού έχεις το nemoi θα κατάλαβες ήδη τι κατασκευές φτιάχνουν.

Εχω τα nes 3001, το nemoi με rca βύσματα, 2 τεμάχια nep 3200 ρεύματος και ένα ιντερκονεκτ xlr του οποίου ο τύπος μου διαφεύγει τώρα.

Προσπάθησα να συμβιώσω και εγω με τα Mogami αλλά δεν τα κατάφερα, παρόλο που θα με βόλευε από οικονομικής άποψης.

Πολυ ευχαριστημένος και δεν πολυ ψάχνομαι για αλλαγές, αν και θα ήθελα να πάω στα Sahara, αλλά μου φαίνονται πολλα τα χρήματα.

Reaction score
2.548
Καλημέρα και καλή χρόνια!

Με λες και προκατειλημμένο με την Neotech (ή biased όπως το λένε στο χωριό μου), αλλά θα πήγαινα στο nes 3001 το οποίο εχω και εγω στα ηχεια μου.

Ίσως και το μεταχειρισμένο που αναφέρθηκε πιο πάνω να είναι πολυ Καλο (αν όχι καλύτερο του nes3001) αλλά δεν το εχω ακούσει.

Πέραν της πλάκας, δεν εχω καμία προκατάληψη. Απλά θεωρώ ότι έχουν πολυ καλα προϊόντα σε αρκετα καλές τιμές για αυτό που προσφερουν.
Μου άρεσαν και ηχητικά, ‘ταιριαξαν’ στο σύστημα μου, ο αντιπρόσωπος είναι εξαιρετικός τύπος. Τι άλλο να ζητήσεις;

Αφού έχεις το nemoi θα κατάλαβες ήδη τι κατασκευές φτιάχνουν.

Εχω τα nes 3001, το nemoi με rca βύσματα, 2 τεμάχια nep 3200 ρεύματος και ένα ιντερκονεκτ xlr του οποίου ο τύπος μου διαφεύγει τώρα.

Προσπάθησα να συμβιώσω και εγω με τα Mogami αλλά δεν τα κατάφερα, παρόλο που θα με βόλευε από οικονομικής άποψης.

Πολυ ευχαριστημένος και δεν πολυ ψάχνομαι για αλλαγές, αν και θα ήθελα να πάω στα Sahara, αλλά μου φαίνονται πολλα τα χρήματα.
Καλή χρονια.Είναι χρησιμο το ότι πέρασες από τα Mogami όπως κι άλλοι όπως κι εγώ.Αλλοι ομως περνούν απ' αυτά και σταματούν εκεί.Ειναι οι πιο ευάλωτοι στο Placebo και μάλιστα στο εικονικό.Δεν έχει προκύψει ύστερα από δοκιμη-συγκριση αλλά το έχουν αναγάγει σε αξίωμα.Οι ασθενείς έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στον γιατρό τους και μόνο σ' αυτόν γι αυτό δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ καλα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.670
Ειναι οι πιο ευάλωτοι στο Placebo και μάλιστα στο εικονικό.
Υπάρχει placebo που δεν είναι εικονικό; (δεν μιλάω για το συγκρότημα :p )

Reaction score
2.548
Υπάρχει placebo που δεν είναι εικονικό; (δεν μιλάω για το συγκρότημα :p )
Υπο μια έννοια,ναι.Αυτο που προϋπάρχει δίχως να γίνει σύγκριση.Π.χ. όταν κάποιος πιστεύει ότι μετά τα Mogami είναι το χάος ενώ δεν έχει δοκιμάσει αλλα.

Reaction score
144
Ήρθε η ώρα τους

Μήκος 2 Χ 3.5m

Συνοδά μηχανήματα
Pro bryston bp17³
Τελικός nad c298
Ηχεία Revel f208

Signal project alpha
Neotech nes-3001 mk iii

Τι έχετε ακούσει ;
Τι προτείνετε ;

Μερικά πρόχειρα οίνος

Δεν έχω ακούσει κανένα από αυτά, σε μια ερώτηση όμως που έκανα σε μια ομάδα στο Facebook πολλοί μου πρότειναν τα συγκεκριμένα tellurium q

Reaction score
2.548
Δεν έχω ακούσει κανένα από αυτά, σε μια ερώτηση όμως που έκανα σε μια ομάδα στο Facebook πολλοί μου πρότειναν τα συγκεκριμένα tellurium q
Πόσοι όμως απ' αυτούς τα χρησιμοποιούν; Κι εγώ μπορώ να πάρω σβαρνα τις κριτικές και να προτείνω,αβασανιστα.Γνωριζω δύο κατόχους των συγκεκριμένων.Ο ένας κοιμάται αγκαλιά μαζί τους κι ο άλλος κλαίει τα χρήματα του.Ποιος έχει δίκιο; Και οι δύο.Διαφορετικα συστήματα,διαφορετικό γούστο.

Reaction score
144
Πόσοι όμως απ' αυτούς τα χρησιμοποιούν; Κι εγώ μπορώ να πάρω σβαρνα τις κριτικές και να προτείνω,αβασανιστα.Γνωριζω δύο κατόχους των συγκεκριμένων.Ο ένας κοιμάται αγκαλιά μαζί τους κι ο άλλος κλαίει τα χρήματα του.Ποιος έχει δίκιο; Και οι δύο.Διαφορετικα συστήματα,διαφορετικό γούστο.
Προφανώς. Είπαν πάντως ότι τα χρησιμοποιούν (με harbeth)

Reaction score
144
Τώρα που ξαναείδα τις απαντήσεις δεν αναφέρονται στο ultra αλλά στο προηγούμενο μοντέλο tellurium q black 2 και στα tellurium q γενικά. Anyway, αφού υπάρχει η δυνατότητα ακρόασης μια χαρά.

Reaction score
2.548
Τώρα που ξαναείδα τις απαντήσεις δεν αναφέρονται στο ultra αλλά στο προηγούμενο μοντέλο tellurium q black 2 και στα tellurium q γενικά. Anyway, αφού υπάρχει η δυνατότητα ακρόασης μια χαρά.
Η σειρά χωρίς τη λέξη Ultra είναι η εισαγωγική της εταιρίας και έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή και στον ηχο.Προς τα κατω.

Reaction score
144
Η σειρά χωρίς τη λέξη Ultra είναι η εισαγωγική της εταιρίας και έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή και στον ηχο.Προς τα κατω.
Φαντάσου τα ultra πώς θα παίζουν 😀
Νομίζω πως το black 2 έχει αντικατασταθεί από το ultra black 2, εισαγωγικό είναι το blue

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.934
Members
38.264
Νεότερο μέλος
Mikimetal