Καλώδια ηχείων

Reaction score
4.263
Ένα φεγγάρι κυκλοφορούσε κατασκευή diy με πολλαπλά καλώδια utp6 ενωμένα. Λόγω της μεγάλης καθαρότητας σε χαλκό που έχουν.
Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Σε τυφλό τεστ...
Οποίος θέλει του τα δανείζω 😂.

Reaction score
2.630
Φαντάσου τα ultra πώς θα παίζουν 😀
Η σειρά Ultra έχει περάσει στη δεύτερη γενιά της όμως δεν την έχω ακούσει στο σύστημά μου.Μελος που ζει στην επαρχία,είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα συγκριμενα καλώδια ηχειων.Απο τα λεγόμενα του κρινω ότι δεν είναι για μένα.
Ένα φεγγάρι κυκλοφορούσε κατασκευή diy με πολλαπλά καλώδια utp6 ενωμένα. Λόγω της μεγάλης καθαρότητας σε χαλκό που έχουν.
Σε τυφλό τεστ...
Αν είναι η ίδια κατασκευή που χρησιμοποιούσε γνωστός,μακαρίτης, σε Zingali,ευχαριστώ,βρες άλλον!

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
348
Ήρθαν

Σοβαρή κατασκευή

Ηχητικά θα δείξει αν ανταποκρίνονται στην αξία των 400€ περίπου το μέτρο, και δυστυχώς θέλω πολλά μέτρα [2Χ4]

Πάντως όπου κοίταξα λένε τα καλύτερα

Attachments

Reaction score
12.264
Καλή χρονια.Είναι χρησιμο το ότι πέρασες από τα Mogami όπως κι άλλοι όπως κι εγώ.Αλλοι ομως περνούν απ' αυτά και σταματούν εκεί.Ειναι οι πιο ευάλωτοι στο Placebo και μάλιστα στο εικονικό.Δεν έχει προκύψει ύστερα από δοκιμη-συγκριση αλλά το έχουν αναγάγει σε αξίωμα.Οι ασθενείς έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στον γιατρό τους και μόνο σ' αυτόν γι αυτό δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ καλα.
Μόνο που όσοι υπερασπιζόμαστε τα Mogami, είχαμε στο παρελθόν ακριβά καλώδια και τασσόμαστε υπέρ ενός πραγματικά τυφλού τεστ ( κάτι που οι οντιοφίλ αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι ).

Σε τυφλό τεστ...
Εγώ έχω δοκιμάσει το άλλο με τον εσωτερικό πυρήνα των δορυφορικών Belden, κόντρα τότε στα 8TC. Βέβαια, κοντράρισα και τα Mogami μου με τα 8TC και για να έχω κρατήσει τα Mogami, προφανώς υπήρχε λόγος. Και καθόλου δεν με χάλασε που με τα χρήματα που πήρα απο τα καλώδια που πούλησα, αγόρασα ένα δεύτερο Bryston 4BST, ένα ενεργό κροσόβερ Minidsp 2x4HD και έχω κάνει τα ηχεία μου ενεργά.

Reaction score
159
Ήρθαν

Σοβαρή κατασκευή

Ηχητικά θα δείξει αν ανταποκρίνονται στην αξία των 400€ περίπου το μέτρο, και δυστυχώς θέλω πολλά μέτρα [2Χ4]

Πάντως όπου κοίταξα λένε τα καλύτερα

Για δοκιμή;

Reaction score
2.630
Μόνο που όσοι υπερασπιζόμαστε τα Mogami, είχαμε στο παρελθόν ακριβά καλώδια και τασσόμαστε υπέρ ενός πραγματικά τυφλού τεστ ( κάτι που οι οντιοφίλ αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι ).

Εγώ έχω δοκιμάσει το άλλο με τον εσωτερικό πυρήνα των δορυφορικών Belden, κόντρα τότε στα 8TC. Βέβαια, κοντράρισα και τα Mogami μου με τα 8TC και για να έχω κρατήσει τα Mogami, προφανώς υπήρχε λόγος. Και καθόλου δεν με χάλασε που με τα χρήματα που πήρα απο τα καλώδια που πούλησα, αγόρασα ένα δεύτερο Bryston 4BST, ένα ενεργό κροσόβερ Minidsp 2x4HD και έχω κάνει τα ηχεία μου ενεργά.
Επειδή έχω βαρεθεί να προ(σ)καλώ τους αντικαλωδιαδες σε φανερό,τυφλό η μονόφθαλμο τεστ,αυτό που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει.Αυτοι δεν κάνουν τεστ ούτε μόνοι στο σύστημά τους!

Reaction score
4.263
o_O o_O και εγώ τα έχω και μουχλιάζουν στην αποθήκη !!!

Reaction score
12.264
Επειδή έχω βαρεθεί να προ(σ)καλώ τους αντικαλωδιαδες σε φανερό,τυφλό η μονόφθαλμο τεστ,αυτό που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει.Αυτοι δεν κάνουν τεστ ούτε μόνοι στο σύστημά τους!
Εσύ, έχεις πάει σε πραγματικά τυφλό τεστ;

Reaction score
12.264
Σε ένα και δύο; Γι αυτό έχω στραβωθει! Τα καλώδια πάντως τα έβρισκα.
Σε πραγματικά τυφλό τεστ όπου δεν ήταν φανερή η αλλαγή των καλωδίων και αυτός που άλλαζε τα καλώδια μπορεί να σας έλεγε ότι άλλαξε καλώδιο και τελικά να έπαιζε το ίδιο...?

Reaction score
2.630
Σε πραγματικά τυφλό τεστ όπου δεν ήταν φανερή η αλλαγή των καλωδίων και αυτός που άλλαζε τα καλώδια μπορεί να σας έλεγε ότι άλλαξε καλώδιο και τελικά να έπαιζε το ίδιο...?
Δεν μας έλεγε απολύτως τίποτα.Δυο άτομα με δεμένα μάτια κι ένας που άλλαζε τα καλώδια.

Reaction score
2.630
Τα τεστς που έχουμε κάνει ήταν τεστς αναγνώρισης καλωδίων.Ο καθένας έπαιρνε το καλώδιο του και μαζευόμαστε σε σπίτι φίλου η γνωστού.Επρεπε ο καθένας να αναγνωρίσει ηχητικά το καλώδιο του και τα καλώδια των άλλων με δεμένα μάτια.Αυτος που πάντοτε άλλαζε τα καλώδια ήταν ο ιδιοκτήτης του συστήματος ώστε να μην έχει πλεονέκτημα ως ακροατής γιατί θα αναγνώριζε εύκολα το δικό του καλώδιο.

Reaction score
339
Τα τεστς που έχουμε κάνει ήταν τεστς αναγνώρισης καλωδίων.Ο καθένας έπαιρνε το καλώδιο του και μαζευόμαστε σε σπίτι φίλου η γνωστού.Επρεπε ο καθένας να αναγνωρίσει ηχητικά το καλώδιο του και τα καλώδια των άλλων με δεμένα μάτια.Αυτος που πάντοτε άλλαζε τα καλώδια ήταν ο ιδιοκτήτης του συστήματος ώστε να μην έχει πλεονέκτημα ως ακροατής γιατί θα αναγνώριζε εύκολα το δικό του καλώδιο.
Κάτι τέτοιο δηλαδή : https://www.audioholics.com/editorials/the-hollywood-sapphire-group-program

Μπείτε στο κόπο να το διαβάσετε όσοι δεν το έχουν ήδη διαβάσει.

Reaction score
2.630
Κάτι τέτοιο δηλαδή : https://www.audioholics.com/editorials/the-hollywood-sapphire-group-program

Όχι.Τα καλώδια άλλαζαν πάντοτε κι όχι μόνο μια φορά.Φυσικα,αυτό που κάναμε εμείς ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι ώστε να ακολουθήσει καζουρα ως την επόμενη δοκιμή που ο "κουφος" θα επιχειρούσε να πάρει τη ρεβάνς.

Reaction score
339
Όχι.Τα καλώδια άλλαζαν πάντοτε κι όχι μόνο μια φορά.Φυσικα,αυτό που κάναμε εμείς ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι ώστε να ακολουθήσει καζουρα ως την επόμενη δοκιμή που ο "κουφος" θα επιχειρούσε να πάρει τη ρεβάνς.
Γιατί δεν παίζατε μπιρίμπα, πιο ξεκούραστο και οικονομικό.

Reaction score
320

Πολλα ζητας!!!
o_O o_O και εγώ τα έχω και μουχλιάζουν στην αποθήκη !!!
Αν σου πιανουν χωρο να σε ξεφορτωσω χωρις χρεωση :lolsign: :drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic