- Reaction score
- 13.502
Για παπαριες καμαρωτες σίγουρα δε θελω να ξέρω...αυτά ας τα ξέρουν άλλοι
έλα μου ντε!Αλλά οκ,κόρακας, κορακου μάτι δεν βγάζει. Ουπς!
ρε συ @vet ,
το έχεις καταλάβει ότι εσύ το έγραψες το "τσιφλίκι" που είναι π@π@ριά όπως λες κι όχι ο @gdresios ????
Και έχει απόλυτο δίκιο να αναρωτάται:
Η πλάκα είναι ότι του τι λες για κάτι που είπες ο ίδιος!!
Εντέλει μας εξηγείς τι απ όλα θες να πεις?
τι θες να πεις με το τσιφλίκι?
τι θες να πεις με το τουμπεκί?
και εντέλει πια είναι η π@π@ρια?
Λεανδρε την πάτησες ε;Η απάντηση βρισκόταν μία σελίδα πίσω... Αλλά οκ,κόρακας, κορακου μάτι δεν βγάζει. Ουπς!
Αντέχουν τι;Άστο Νίκος. Κρίμα. Χαμένες ώρες χαμένα χρόνια. Το έλεγε ο Δημήτρης στον κιτσουλα ότι κουράστηκε, αλλά τόσο δύσκολο δεν το περίμενα. Δόξα και τιμή στα 2-3 άτομα που αντέχουν...
Πόσο λάθος...VET τελικά η μόνη σου συνεισφορά στο φόρουμ είναι να μπαίνεις και να φέρνεις αναστάτωση.
Δίκιο έχεις !Αντέχουν τι;
Να βλέπουν το μπαχαλο;
Επιλογή είναι και δεν τιμά κανένα.
Και πως ν ακούσω?Ο Αρβανιτάκης δεν ακούει Μπάρυ Γουάιτ
Ποιο μπαχαλο αγαπητε? να τον ρωτας τον αλλον συνταγη για ντολμαδακια ... και να σου λεει πανε παρε γουφερ..εεε οχι και μπαχαλοτο μπαχαλο
Που να εισανε παλιά. Είχα βάλει αβαταρ τον Σκαλ και ήθελε να με κάνει μήνυση.., ωραία χρόνια.... μετά έγινα mod και κόπηκε η πλάκα....VET τελικά η μόνη σου συνεισφορά στο φόρουμ είναι να μπαίνεις και να φέρνεις αναστάτωση.
Δεν σε βλέπω να πας αλλού όμως... όλο εδώ γυρνάς... μπαχαλακη...Ποιο μπαχαλο αγαπητε? να τον ρωτας τον αλλον συνταγη για ντολμαδακια ... και να σου λεει πανε παρε γουφερ..εεε οχι και μπαχαλο
Σε άλλο κόσμο βρίσκεσαι.να τον ρωτας τον αλλον συνταγη για ντολμαδακια ... και να σου λεει πανε παρε γουφερ.
Άνοιξε και συ βρε αβσεντι ένα για το γαμωτο, συνταγές της γιαγιάς, εμείς οι ναυτικοί, δεν χρειάζεται να έχει σχέση με την τεχνολογία σώνει και καλά μην αγχώνεσαιΝα και η απόδειξη. 5000 ποστ μόνο τρολαρισμα. Δεν έχει ανοίξει ούτε ένα θέμα. Ποτέ. Πουθενά. Ποιο άλλο site θα ανεχόταν τέτοιον κλικαδορο; Μόνο like και τρόλ.
Τρανή απόδειξη πως όλοι οι καλοί χωράνε στο Avsite!
Τουλάχιστον σου λέει να πάρεις γουφερ, όχι καλώδια όπως μερικοί μερικοί.Ποιο μπαχαλο αγαπητε? να τον ρωτας τον αλλον συνταγη για ντολμαδακια ... και να σου λεει πανε παρε γουφερ..εεε οχι και μπαχαλο
Ο Δημήτρης δεν έχει δίκιο.Άστο Νίκος. Κρίμα. Χαμένες ώρες χαμένα χρόνια. Το έλεγε ο Δημήτρης στον κιτσουλα ότι κουράστηκε, αλλά τόσο δύσκολο δεν το περίμενα. Δόξα και τιμή στα 2-3 άτομα που αντέχουν...
Νικ, αυτό πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά.Δίκιο έχεις !
Απο δω και πέρα όποιος γράφει σαχλαμάρα , delete στο ποστ και ban στο μέλος.
Καλό ή φίμωση?
Θα ανοίξω ενα με ζωγραφική.Άνοιξε και συ βρε αβσεντι ένα για το γαμωτο, συνταγές της γιαγιάς, εμείς οι ναυτικοί, δεν χρειάζεται να έχει σχέση με την τεχνολογία σώνει και καλά μην αγχώνεσαι
Δεν ισχύει .Υπάρχει και το ignore. Μεγάλη εφεύρεση.
Έτσι λύνεται το προβλημα για οποιον ενοχλείται, αλλά παραμένει για την διαχείριση.
Μα αυτο λεω Νικ. Πως το προβλημα λύνεται για εμένα, αλλά παραμένει για εσένα.Δεν ισχύει .
Εσύ μπορείς να ignore κάποιον, εγώ όχι.