Καλώδια και θύματα

Reaction score
2.826
Έχουν πραγματοποιηθεί άπειρες μετρήσεις, σε πολλά sites και εύκολα προσβάσιμες, ακόμα και σε καλώδια εθερνετ, ακόμα και σε συσκευές για δίκτυο, και άλλα πράγματα οφθαλμοφανώς άχρηστα, μετρήσεις πραγματικά πολύ υψηλής ακρίβειας και άριστης επαναληψιμότητας, που πιάνουν διαφορές απειροελάχιστες και μη ακουστές, που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι δεν υπάρχουν πρακτικά μετρήσιμες διαφορές.

Ταυτόχρονα, είναι κοινή παραδοχή πως το πλασεμπο εφεκτ είναι αληθινό.

Ταυτόχρονα, είναι προφανές πως στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα και πουλιούνται Χάι Ενδ καλώδια εθερνετ.
Παράγονται, διαφημίζονται, πωλούνται.

Ταυτόχρονα, όλοι οι επιστήμονες της ψυχοακουστικής, λένε κάτι τέτοια:

View attachment 162197

Οπότε; Τιδεκαταλαβαινεις;
Ότι ο ντοκ πρέπει να πουλήσει το Rolex :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.094
Αν το ζητούμενο είναι ακρίβεια στην μέτρηση του χρόνου, προφανώς. 8-)

Αν το ζητούμενο είναι στόλισμα για να ρίξεις καμία γκόμενα, όχι, το κρατάς. ;)

Βασικά υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για να το κρατήσεις, όπως η συλλογή για εύπορους συλλέκτες (σα τα βινύλια), η λατρεία της φίρμας, κλπ.

Μόνο μη μου λες πόσο σωστά μετράει το χρόνο, εκεί θα ζορίσουν τα πράγματα. ;)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.544
Οπότε θα στήσω βιοτεχνία καλωδίων μα το διακριτκο ΠΛΑΣΕΜΠΟ cables by lamojo audio
Σου έχω έτοιμο και το προωθητικό slogan ...΄΄Got my LaMojo working΄΄. :lolsign:
Αν το ζητούμενο είναι ακρίβεια στην μέτρηση του χρόνου, προφανώς.

Αθώα ψυχή...Τη ΄΄χειροβομβίδα΄΄ ο Ear δεν την αποχωρίζεται ούτε στο...κρεβάτι. 🤡

Reaction score
3.089
Αν το ζητούμενο είναι ακρίβεια στην μέτρηση του χρόνου, προφανώς. 8-)

Βασικά υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για να το κρατήσεις, όπως η συλλογή για εύπορους συλλέκτες (σα τα βινύλια), η λατρεία της φίρμας, κλπ.

Μόνο μη μου λες πόσο σωστά μετράει το χρόνο, εκεί θα ζορίσουν τα πράγματα. ;)
Το δεύτερο,το δεύτερο,να ρίξεις γκόμενα...κανονική όχι πλασέμπο,ααα δεν θέλω τέτοια

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Για να δούμε ΄΄Θεού πρόσωπο΄΄,θα έπρεπε να εξαγοραζόταν η...Kondo από τo Harman Group.
Ακομη κι αν γινει τετοιο πραγμα, το πραγματικο "Θεου προσωπο" θα το βλεπαμε μετα που παμπολλοι ξαφνικα θα προσεθεταν στις προτιμισεις ,προτασεις και επιλογες τους και την Kondo διπλα στα τελεια canare, mogami ,belden κλπ
:laugh::laugh::laugh:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Η απάντηση υπάρχει στο βιβλίο.
Για να δούμε ΄΄Θεού πρόσωπο΄΄,θα έπρεπε να εξαγοραζόταν η...Kondo από τo Harman Group.
Με δάκρυ μαύρο σαν τα κοινά...καλώδια τροφοδοσίας.
Έχουν πραγματοποιηθεί άπειρες μετρήσεις, σε πολλά sites και εύκολα προσβάσιμες, ακόμα και σε καλώδια εθερνετ, ακόμα και σε συσκευές για δίκτυο, και άλλα πράγματα οφθαλμοφανώς άχρηστα, μετρήσεις πραγματικά πολύ υψηλής ακρίβειας και άριστης επαναληψιμότητας, που πιάνουν διαφορές απειροελάχιστες και μη ακουστές, που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι δεν υπάρχουν πρακτικά μετρήσιμες διαφορές.

Ταυτόχρονα, είναι κοινή παραδοχή πως το πλασεμπο εφεκτ είναι αληθινό.

Ταυτόχρονα, είναι προφανές πως στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα και πουλιούνται Χάι Ενδ καλώδια εθερνετ.
Παράγονται, διαφημίζονται, πωλούνται.

Υπάρχουν άνθρωποι, οι γνωστοί χαϊεντάδες, πολλοί, που τα αγοράζουν, και μάλιστα συχνά έναντι υπερβολικά υψηλού τιμήματος.

Ταυτόχρονα, όλοι οι επιστήμονες της ψυχοακουστικής, λένε κάτι τέτοια:

View attachment 162197

Οπότε; Τιδεκαταλαβαινεις;
Οπότε θα στήσω βιοτεχνία καλωδίων μα το διακριτκο ΠΛΑΣΕΜΠΟ cables by lamojo audio
το προαναφερθέν βιβλίο..

1587211245744.png
[/QUOTE]

Last edited:

Reaction score
6.798
Χαζεύοντας λίγο το πρωί ότι έπεσε στο νήμα από εχθές το απόγευμα μου ήρθε στο μυαλό κόπια από άλλα φόρουμ στο παρελθόν με πιστούς και άπιστους, με ιμπρέζα και έβο κλπ αλλά θεώρησα ότι δεν υπήρχε λόγος να το γράψω.
Να που φτάσαμε και στα αυτοκίνητα λοιπόν..... :biggrin:

Reaction score
30.453
Κάποιοι έχουν, και βάζουν 95αρα
Εσύ λοιπόν κοίτα να ασφαλτοστρωσεις καλά τον δρόμο και μετά βάλε και κατοστάρα βενζίνη. Γιατί όταν πηγαίνεις το αμάξι, όποιο και αν είναι αυτό, μέσα από κακοτραχαλους δρόμους, χωράφια, πέτρες και πουρνάρια, η κατοστάρα δε σου προσφέρει κάτι! ;)
Της φίλης μου πάντως, από ότι μου είπε, δεν της αρέσουν τα ρολόγια...αλλά τα καλώδια...🤩

View attachment 162202
Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου!!!

Reaction score
221
Γενικά δεν θέλω να ανακατεύομαι αλλά διαβάζω ότι ναναι ......
Ούτε εγώ θέλω να ανακατεύομαι γιατί δεν έχω τεχνικές γνώσεις, ανέβασα το συγκεκριμένο γιατί αναφέρεται εκτός από την ποιότητα και στα μήκη των καλωδίων. https://www.jblsynthesis.com/produc...tml?dwvar_DD65000-_color=Cherry-Japan-Current

Στο θέμα από nordost σε κάτι άλλο ρωτάει
Ο alfee 24 : @costas EAR ισχύει αυτό στο #2845 με τα μήκη καλωδίων;

Η απάντηση του costas ear :
Αν ρωτήσεις χαϊεντά, θα πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο μήκος.

Βεβαίως αυτά είναι ανοησίες...
Θυμίζει ομοιοπαθητική το σενάριο, όπου βρίσκεις ορκισμένους πιστούς της ομοιοπαθητικής να πιστεύουν πως μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα υγείας τους με "φάρμακα" ομοιοπαθητικής, με ένα μόριο τσουκνίδας ανα τόνο νερού.

Παράνοια...

O john markou γράφει :
Φυσικά και είναι ανοησίες. Μην ασχολείστε ρε με καλωδια και τρίχες.
Εμένα το ΑΡ είναι περίπου 4 μέτρα και το ΔΕ 7 , δεν έχω παρατηρήσει να γέρνει η εικόνα μου ΑΡ που έχει πιο κοντό.
Σε μετρήσεις στάθμης δε, παίζουν ακριβώς το ίδιο και τα δύο ηχεία. Μα ακριβώς όμως. Ούτε ματσαρισμένα μηχανάκια χαλιεντάδων να ήταν.
Α ξέχασα , αυτό είναι για τα μπάσα, στα μιντ και πρίμα έχω πάλι άλλα μήκη, εκεί να δείς τι γίνεται, του κουτρούλη ο γάμος.
Τρείς ενισχυτές , άλλα μήκα άλλα πάχη, της κακομοίρας.
Αλλα ic εκεί να δείς γέλιο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.630
Αυτά εγώ δεν τα ξέρω , αλλά αν θυμάμαι καλά το καύσιμο των jet έχει πολύ χαμηλά οκτάνια.
@JOHN MARKOU καλά τα λέω?
Οχι Νικολα , των jet είναι καθαρό φωτιστικό πετρέλαιο με κάποια πρόσθετα που μειώνουν την πτητικότητά του. Λέγεται JET A1 , JP-4 JP-5 για τα στρατιωτικά.
Το AVGAS =AVIATION GASOLINE είναι αυτό που καίνε τα ελαφρά δικινητήρια εμβολοφόρα, που καίνε αυτά που έγραψα πιο πάνω. Ητοι avgas 100 LL = 100 OCTANES LOW LEAD, και 130LL = 130 OCTANES LOW LEAD.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Οχι Νικολα , των jet είναι καθαρό φωτιστικό πετρέλαιο με κάποια πρόσθετα που μειώνουν την πτητικότητά του. Λέγεται JET A1 , JP-4 JP-5 για τα στρατιωτικά.
Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου, σίγουρα ξέρεις καλύτερα.
Αλλά θυμάμαι που έλεγαν στην Π.Α. για 80 οκτάνια στο JP-4 , που έριχναν στα Α-7.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000