- Reaction score
- 79.639
ωραία μπες στο νήμα του Εαρ και δες τα
Πέτρος ο Περιπατητής Χρήστομ.Quad Electroacoustics: The Closest Approach To The Original Sound - audiopolitan
Read about Quad Electroacoustics: The Closest Approach To The Original Sound and other articles on India's first tech blog dedicated to audio - Audiopolitanwww.audiopolitan.com
Δεν ξέρω εάν εννοείς εμένα αυτό για την τραμπάλα και τα ηχεία χώρο αλλά όπως δεν με ενδιαφέρει ο χώρος σου έτσι δεν πρέπει να ενδιαφέρει και εσένα ο δικός μου .δεν με απασχολεί τι υποστηρίζει ....
το ποσό καλά είναι ή όχι τα ηχεία του υπάρχουν μετρήσεις
σουλέω τι έκανε....
από εκεί και ύστερα άλλο να μπορεισ να πιάσεις την πρότυπη καμπύλη και να εχεις την δυνατότητα της όποιας ισοσταθμισης θέλεις βάσει γούστου(δεν έκανε τα κ κάτι τραγικό σε παραλλαγή) κ άλλο να προσπαθείς να παρουσιάσεις τον τρόπο που τράμπαλιάζει ο χώρος-ηχείο σου ως γούστο ενώ εχεις -10 db στα 200hz
Όπως ορίζει η επιστήμη της ψυχοακουστικής. Έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό του να το γράφει.Τι μετρήσεις;
Με ποια μέσα;
Είναι πιστοιημένα;
Τι αποκλίσεις λαθών έχουν;
Ποιος τις έκανε;
Έχει πιστοποίηση ειδικότητας;
Τυρήθηκαν όλες οι προυποθέσεις;
Μήπως απαιτούνται και άλλες πρόσθετες για να υπάρχει ολοκληρωμένη εκτίμηση;
.....
γενικά αναφέρομαι...γιατί τσιμπάς?Δεν ξέρω εάν εννοείς εμένα αυτό για την τραμπάλα και τα ηχεία χώρο αλλά όπως δεν με ενδιαφέρει ο χώρος σου έτσι δεν πρέπει να ενδιαφέρει και εσένα ο δικός μου .
Ούτε πούλησα μούρη με τον χώρο μου ούτε παρουσίαση έχω κάνει .
Την συζήτηση προσπαθείς να την οδηγήσει εκεί που σε συμφέρει ;;;
Ακουσα, μου είπανε , εγώ την έχω ποιο μεγάλη ;
αυτά όλα που κολλάνε?Γιατί προσπαθείς να απαξιώσεις ότιδηπωτε έχει σχέση με καλώδια ;
Πες δεν τα γουστάρω , δεν με ενδιαφέρει .
Μην προσπαθείς να επιβαλεις την άποψη σου σε άλλους ...
Δεν απαντόνται όλα.ωραία μπες στο νήμα του Εαρ και δες τα
Πσάροσα τώρα. Α.βρε μπαγάσα..Όπως ορίζει η επιστήμη της ψυχοακουστικής. Έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό του να το γράφει.
Εγώ πάντως πήγα στο γιατρό και μού βρήκε σπονδυλοαρθρίτιδα. Τον κοίταξα αυστηρά και τού είπα: η δικιά μου άποπση είναι ότι έχω αμυγδαλές και μην προσπαθείς να μού επιβάλεις τη δικιά σου γιατί η δικιά μου είναι μεγαλύτερη.Δεν απαντόνται όλα.
Πσάροσα τώρα. Α.βρε μπαγάσα..
ποια είναι τα «όλα»;Δεν απαντόνται όλα.
Όσα ρώτησα.ποια είναι τα «όλα»;
αν αναφέρεσαι σε αυτάΌσα ρώτησα.
υπάρχουν στο νήμα του Εαρ...και ο νηματοθέτης είναι παρόν να σου απαντήσει σε ότι άλλο χρειαστείςΤι μετρήσεις;
Με ποια μέσα;
Είναι πιστοιημένα;
Τι αποκλίσεις λαθών έχουν;
Ποιος τις έκανε;
Έχει πιστοποίηση ειδικότητας;
Τυρήθηκαν όλες οι προυποθέσεις;
Μήπως απαιτούνται και άλλες πρόσθετες για να υπάρχει ολοκληρωμένη εκτίμηση;
.....
Το γούστο δεν χρήζει σχολιασμού. Είναι σαν τον έρωτα.
καλα τα λες.....Το γούστο δεν χρήζει σχολιασμού. Είναι σαν τον έρωτα.
Στο by the book όμως έχω ενστάσεις. Υπάρχουν προυποθέσεις, περιθώρια λάθους και το βασικότερο.. όλά έίναι μελλοντικά αμφισβητούμενα! Αυτό δεν απαγορεύει να κάνουμε ότι μπορούμε αλλά μην το περικλύουμε με το χαρακτηρισμό τέλειο ή 100% σωστό.
Τώρα βάζεις δύσκολα.Target curves να δούνε τα μάτια σου. Πρέπει να εχω φτιάξει πάνω απο 30 διαφορετικές κατα καιρούς.
So what?
Target curves να δούνε τα μάτια σου. Πρέπει να εχω φτιάξει πάνω απο 30 διαφορετικές κατα καιρούς.
So what?