Καλώδια και θύματα

P

PMC

Guest
Στο avsite βρεθηκε καλωδιο που ριχνει 10 βαθμους κελσιου την θερμοκρασια του τελικου.
Το φτιαχνει ο αργυρης.
Αυτα.
Τελος.

Του Προενισχυτή . Στον προ ήταν η μεγάλη διαφορα....στους τελικούς ήταν μικρότερη.
Τον ακουμπουσες και τσουρούφλιζε .....τώρα είναι απλά ζεστός.
Μη το κοροϊδεύεις . Ισχύει.

Reaction score
2.826
Στο avsite βρεθηκε καλωδιο που ριχνει 10 βαθμους κελσιου την θερμοκρασια του τελικου.
Το φτιαχνει ο αργυρης.
Αυτα.
Τελος.
Μήπως στο παρελθόν είχες ψωνίσει και εσύ ? χωρίς να είμαι 100% σίγουρος!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Σωστά αλλά και η άλλη πλευρά πρέπει να το κάνει αυτό, σωστά;
Δεν θα απαντήσω στον Δαυίδ άμα κωλύεται ν'ανταποκριθεί...Στον Jio πάντως που δεν έχει τέτοιο ζήτημα και με την ευκαιρία της ανωτέρω φράσης θα μπορούσα να ρωτήσω άμα μέτρησαν την τάση εξόδου από τον προενισχυτή σε καθεμία εκ των περιπτώσεων...

D

deleted user 10898

Guest
Φυσικά. Απο τον αργυρη Κομμάτια από ένα ρακ εξέλιξης. Καλώδια αγόραζα synergestic research που ήταν της μόδας τότε. Δεν έριχναν την θερμοκρασία στα Υ. Αν την έριχναν θα έτρεχα στον μπακλαβά να ελέγξει τι φταίει. Βλέπεις ειμαι των θετικών επιστημών...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.245
Ναι, μόνο που του έφτιαξε αρκετά καλώδια και πάγωσε το σπίτι του!

uhs.jpg

P

PMC

Guest
Άσκοπο. Όσοι είναι ταγμένοι να σε παρεξηγήσουν, θα το κάνουν, είτε εξηγηθείς είτε όχι, είτε είναι νέοι είτε όχι.
θα ήθελα να σας αναφέρω Ότι έχω 280 προσωπικά μηνύματα με τον Δημήτρη και 875 με τον Δημήτρη και τον Κώστα.....δεν ειμαι καθολου ταγμένος , αντίθετος , με έχουν βοηθησει πολύ μέχρι σήμερα και τους έχω ευχαριστήσει πολλές φορές .
Με έχουν ενοχλήσει κάποιες συμπεριφορές αλλά δεν είμαι ταγμένος.....

Δεν μου αρέσει το μένος που επιδεικνύουν σε θεωρίες και σε ότι δεν αποδεικνύεται με μετρήσεις......

889EF026-443A-4113-978F-56980619095C.jpeg

73E8A0A9-6D11-42E8-8944-56FC7EE8E0FB.jpeg

Reaction score
12.264
Του Προενισχυτή . Στον προ ήταν η μεγάλη διαφορα....στους τελικούς ήταν μικρότερη.
Τουλάχιστον βάλατε θερμόμετρο ή πάλι αρκεστήκατε στα αισθητήρια όργανά σας;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.433
Δεν μου αρέσει το μένος που επιδεικνύουν σε θεωρίες και σε ότι δεν αποδεικνύεται με μετρήσεις......
Αν δεν το έκανα θα είχε κουτσαθεί πολύς κόσμος.

Για να μην πούμε, γενικά μιλώντας, πόσα αεροπλάνα θα είχαν πέσει, ή ακόμα και πόσες πολυκατοικίες.

D

deleted user 10898

Guest
Αν ο Αργύρης έχει ανακαλύψει κάτι που δεν ξέρουν οι τεχνικοί της bryston πες του το εσύ που του μιλάς να το εκμεταλλευτεί. Εδώ μιλάμε για χειροπιαστά πράγματα Όχι για χροιες κλπ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Αν ο Αργύρης έχει ανακαλύψει κάτι που δεν ξέρουν οι τεχνικοί της bryston πες του το εσύ που του μιλάς να το εκμεταλλευτεί. Εδώ μιλάμε για χειροπιαστά πράγματα Όχι για χροιες κλπ.
Μετά τον Κρυπτονίτη,βρήκαμε και το νέο μυστήριο υλικό...Μπριστονίτη.

Reaction score
12.264
Το να μαϊμουδίζεις σε συμπεριφορές δεν σε τιμά φίλε αστροναύτη
Ρωτάω κάτι, ήρεμα! Αναφέρει ο Τζιο ότι παρατήρησε υψηλές θερμοκρασίες. Συνήθως τη θερμοκρασία τη μετράμε με το θερμόμετρο. Που είδες τον μαϊμουδισμό;

D

deleted user 10898

Guest
Μετά τον Κρυπτονίτη,βρήκαμε και το νέο μυστήριο υλικό...Μπριστονίτη.
10 βαθμοί Κελσίου στον προ μετρημένοι είναι σημαντικό. Ασ στείλουν ένα mail τουλάχιστον στην bryston μήπως και υπάρχει θέμα.

P

PMC

Guest
Τουλάχιστον βάλατε θερμόμετρο ή πάλι αρκεστήκατε στα αισθητήρια όργανά σας;
η μέτρηση της θερμοκρασίας έγινε με το θερμόμετρο που έβαλα στις φωτογραφίες.
ειναι ελεγμένο και τσεκαρισμένο .

καταλαβετε παρακαλώ πως δεν αναφέρω υποκειμενικά συμπεράσματα αλλά Αντικειμενικές μετρήσεις.

189A5708-C444-4A25-830C-DE4A23918705.jpeg 29BB8987-6B78-4649-9CC9-67D7A32DE5C7.jpeg

Το ότι ανέβηκε όμως το headroom για μένα είναι πιο Σημαντικό.:)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Σωστά, είναι χειροπιαστα τα αποτελέσματα στη θερμοκρασία και στις στάθμες, θα έρθεις λοιπόν σε μένα ή στο Τζιοβάνι??
Να σε περιμένω??

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.433
Θα είχε ενδιαφέρον να μετρήσεις στο κάθε καλώδιο, συγκριτικά στάθμη σε dB με ροζ θόρυβο, στην ίδια θέση του volume του προενισχυτη. Με ακίνητο το umik, στο τρίποδο.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.037
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr