JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.023
ε?πάλι ένας σας δεν μου έστειλε λέμε....γ@μφ@!$#@%@#$
ε?πάλι ένας σας δεν μου έστειλε λέμε....γ@μφ@!$#@%@#$
Άσε...ΑΕΚ!
Κι εγώ περίμενα να μου έλεγε κάτι για το ταβάνι, αλλά δεν... Έχει όμως σαγρε τοίχους.Για την διάχυση μπορώ να μαντέψω τι μπορεί να έκανε ο τύπος ειδικά στο ταβανι
Πες του ότι έχουμε και καλωδια που ρίχνουν την θερμοκρασια, χαρά που θα κάνει
Κοίτα και αλήθεια να πίστευε ότι ήτανε , τέτοιο πράγμα δε δικαιολογείται. Τείνω προς το πρώτο που λές ¨κάποια περίεργη ικανοποίηση".... προφανως λαμβανει ικανοποιηση σε κατι τετοιο απο την πραγματικη πληροτητα, οπως εχουμε πει το πσεμα ειναι πιο χορταστικο απο την αληθεια.
Βεβαια ποιοι αληθεια επιθυμουν ενα συστημα που να παιζει σωστα ?
Είναι λίγο ύποπτο το ότι αυτό αποτελεί το οικιακό του σύστημα... Άρα έχει και επαγγελματικό σύστημα? Πιθανώς ειναι κάποιος dealer? Who knows...... για τον εν λογο μπαιχτη το πραμα εχει και διαστασεις διαφημησης, επιβεβαιωνοντας πως ειναι κακια αρρωστια ο χαλιεντιζμος.
Βάλτε τον αστυνόμο Σαϊνη να ερευνήσει το θέμα...Είναι λίγο ύποπτο το ότι αυτό αποτελεί το οικιακό του σύστημα... Άρα έχει και επαγγελματικό σύστημα? Πιθανώς ειναι κάποιος dealer? Who knows...
Όχι, άλλος είναι αυτός! Ποσταρε και φωτογραφία με 3 καρουλια σύρμα!!... καλε πριν δεν το ειπατε οτι αυτος πουλαει καλωδια?! και του τελειωσε το συρμα?! 'η οτι πουλαει απογειωτηκα?! (στηριχτηκα)...ντακς οτι και να ναι..
Βγαλε απο το σεντουκι το 1016 και θα παρεις την απαντηση.Αν κατι που κοστιζει 20 ευρω χαρακτηριζεται αψογο,το Kimber πως θα χαρακτηριστει;Πολλαπλαψογο;Τα βυσματα δεν ειναι απλως φανταιζι.Συνεισφερουν στο τελικο αποτελεσμα.Ακομα και στο καλωδιο του εικοσαρικου με τους αγωγους της πλακας.Δηλαδή τα ακριβά καλώδια τι παραπάνω έχουν από τα φτηνά που μπορεί κάποιος να διακρίνει με το μάτι (πέραν της κάλτσας καθ των φαντεζι βυσμάτων)?
Ε,στο vdh τώρα έχω neutrik xlr με επίχρυσες επαφές. Μια χαρά βύσματα! Τα ίδια θα έχω και στα mogami.Βγαλε απο το σεντουκι το 1016 και θα παρεις την απαντηση.Αν κατι που κοστιζει 20 ευρω χαρακτηριζεται αψογο,το Kimber πως θα χαρακτηριστει;Πολλαπλαψογο;Τα βυσματα δεν ειναι απλως φανταιζι.Συνεισφερουν στο τελικο αποτελεσμα.Ακομα και στο καλωδιο του εικοσαρικου με τους αγωγους της πλακας.
Να λες ευτυχώς που δεν μας δίνουν, νομίζουν ότι είναι το καλύτερο και το κρατάν για πάρτη τους.Μλκα τι πίνουν;
Μωρέ αυτοί μοιράζουν απλόχερα, σε κάθε ευήκοον ους.Να λες ευτυχώς που δεν μας δίνουν, νομίζουν ότι είναι το καλύτερο και το κρατάν για πάρτη τους.
Tα λόγια μου ακριβώς!.Μλκα τι πίνουν;
Για πάρα πολύ μαλάκες φίλε.Θέλει η πτανα να σμπρωξει το προϊόν και δεν μπορεί να σκεφτεί καμία καλή μ@λακία να πει! Κάπου λέει ότι η διαφορά μπορεί να οφείλεται στη διαφορετική γείωση λόγω των τριών γραμμών ρεύματος, μετά προφανώς κατάλαβε ότι έτσι δεν εζμπρωχνε το προϊόν, άρχισε να λέει για ασημένια και χάλκινα καλώδια τυλιγμένο στο χαρτί. Ωωωωω,ρε φίλε, για πόσο μαλακες μας έχουν?