- Reaction score
- 12.260
Καλααααααααααααα...Κάνε σούμα σε ευρώ όταν θα τελειώσεις με τις δοκιμές - πειράματα που κάνεις σύγκρινε τα με το αποτέλεσμα που πήρες και πες μου μετά ότι τα kondo στοιχίζουν....
Καλααααααααααααα...Κάνε σούμα σε ευρώ όταν θα τελειώσεις με τις δοκιμές - πειράματα που κάνεις σύγκρινε τα με το αποτέλεσμα που πήρες και πες μου μετά ότι τα kondo στοιχίζουν....
Van Damme
και κούρασε πολύ
Ο Ζαν Κλοντ ξυρίζεται, δεν έχει τρίχες. Για να λέμε όμως την αλήθεια, ναι, είναι κουραστικός σε μερικές ταινίεςΤου κοντού πουλιού, οι τρίχες του φταίν.
Να φορέσει μάσκα πες του. Ιτ'ς δη νιου νόρμαλ. Ακόμα δεν το έμαθε; Καλά, πού ζει!Σήμερα έμαθα από φαρμακοποιό ότι το 5G ευθύνεται για τον κορωνοϊό.
No mercy
Εσείς ακόμα με καλώδια ασχολείστε;
Ή καλά που ζη!, θα μπορούσαμε να πούμε. Ωραίο παράδειγμα γι αυτούς που βαριούνται να τηρήσουν δυο-τρεις απλούς κανόνες στίξης και τονισμού.Να φορέσει μάσκα πες του. Ιτ'ς δη νιου νόρμαλ. Ακόμα δεν το έμαθε; Καλά, πού ζει!
Ανάλογα με το setup,κάποιοι ακροατές μπορεί να τους καταλογίζουν...υπερβάλλουσα ανάλυση.Τί διαφορές εχει ενα καλωδιο χαλκου με ενα που εχει επιστρωση απο ασημι η ειναι απο ασημι;
Specs έχουμε;
Κοιταζα κατι πραματακια απο viablue και μου δημιουργηθηκε η απορια γιατι λενε για αημι στα καλωδια τους.Ανάλογα με το setup,κάποιοι ακροατές μπορεί να τους καταλογίζουν...υπερβάλλουσα ανάλυση.
Καλά, βάλε του μια φαντεζί "κάλτσα" από έξω και τέσσερις επίχρυσες "μπανάνες" της WBT και θα σου πω ύστερα για πότε θα έκαναν ουρά να το αγοράσουν...