ika
News
- Reaction score
- 14.938
Μη βιαστείς Πασχαλιάτικα, σε καν-δυο χρόνια μπορεί να έχει πάει στο 25%.Καλά ρε παιδιά, ποτέ πήγε 15%, εγώ 10% ήξερα! Πωωωώ... ξήλωμα όλα πάλι!
Μην ξαναξηλώνεις.
Μη βιαστείς Πασχαλιάτικα, σε καν-δυο χρόνια μπορεί να έχει πάει στο 25%.Καλά ρε παιδιά, ποτέ πήγε 15%, εγώ 10% ήξερα! Πωωωώ... ξήλωμα όλα πάλι!
Άστα Γιάννη, θα ξοδευτείς Πασχαλιάτικα......Εγώ είμαι σε φάση να παραγγείλω mogamia για ηχεία και ic, για τα ενεργά , και θέλω και πολλά ρε γμτ μου , 8 μεγάφωνα , 8 ενισχυτές, cross, pro , xlr, rca, ιστορία.
Με κάθε σεβασμό στην άποψη σου.. άρχισε να βάζεις κανένα ευρώ στην άκρη, γιατί αν πας απ' το σπίτι του "μεροκαματιάρη" φίλου σου για ακρόαση, σίγουρα θα τρέξεις να παραγγείλεις τα ίδια ic για το σύστημα σου!!Εκραξα μεροκαματιαρη φιλο με ενυσχυτικα ηχεια κλπ σετ απ των 20.000 για την αγορα συνδεσης προ τε αυτων https://www.kosmasaudiovideo.gr/Hxo...terconnects-RCA-RCA-Audio-Note-Kondo-KSL-VcII και οχι αυτων https://www.markgrantcables.co.uk/u...ir-of-cables-canare-l4e6s-star-quad-balanced/
Μονο απ το χρωμα κ τη συσκευασια δε φωναζει ΚΛΟΠΗ.?
Το οτι απογειωσαν λεει τοσυστημα σχετικα με αλλα δεν βρωμαει βαρυ εκουαλαιζετιον που μαζι με το μωβ κ το αριθμημενο ταμπελακι δικαιολογουν τα 700 800 τεχνηεντως υφαρπαγμενα.
Στη λεξη θυμα ο φιλος ειπε οτι ακουει διαφορες.
Εγω τουπα ακους αποκλιση απ το φλατ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ.
Κλεισαμε μανουρηδες.
Τι να μανουριασουμε ρε?Κλεισαμε μανουρηδες.
Πούλα ένα κανάλι και πάρε καλώδια για τ' άλλα!Εγώ είμαι σε φάση να παραγγείλω mogamia για ηχεία και ic, για τα ενεργά , και θέλω και πολλά ρε γμτ μου , 8 μεγάφωνα , 8 ενισχυτές, cross, pro , xlr, rca, ιστορία.
Μονο απ το χρωμα κ τη συσκευασια δε φωναζει ΚΛΟΠΗ.?
Το χρωματάκι τι σε χαλάει είναι αγαπημένο χρώμα των Ιαπώνων και βγαίνει και σε ανοιχτό και πιο σκούρο.
Το οτι απογειωσαν λεει τοσυστημα σχετικα με αλλα δεν βρωμαει βαρυ εκουαλαιζετιον που μαζι με το μωβ κ το αριθμημενο ταμπελακι δικαιολογουν τα 700 800 τεχνηεντως υφαρπαγμενα.
Να είσαι σίγουρος ότι αξίζουν πολύ περισσότερο από αυτή την τιμή ακόμα και καλώδια διπλάσιας τιμής τα περνάν σαν σταματημένα αξίζουν μέχρι το τελευταίο ευρώ.
Είναι σίγουρο ότι ακούει διαφορές.
View attachment 161921
Al Pacino δαγκωτόΚαλώδια και θ(α)ύματα αγαπητέ Ιάσωνα.
Έχει γεμίσει το φόρουμ με τιμωρούς - εκδικητές και προστάτες. Κάτι από Μάρβελ και λίγο Αλ Πατσίνο με λίγα λόγια....
Μεχρι και για τους γιατρους ειπε!Τα παντα ολα!
Τι να μανουριασουμε ρε?
45 χρόνια στην μάπα σε τρώω
Αφού μαρτυρήθηκε το φιλαράκι και πραγματικά εξεπλάγην (ευχάριστα ) γιατί δεν γνώριζα περί τίνος πρόκειται, το μόνο που θα πω είναι ότι αν τα θύματα έχουν τέτοια συστήματα αναφοράς μακάρι και εγώ να καταφέρω κάποια στιγμή να γίνω τέτοιο θύμα.Μονο απ το χρωμα κ τη συσκευασια δε φωναζει ΚΛΟΠΗ.?
Το χρωματάκι τι σε χαλάει είναι αγαπημένο χρώμα των Ιαπώνων και βγαίνει και σε ανοιχτό και πιο σκούρο.
Να είσαι σίγουρος ότι αξίζουν πολύ περισσότερο από αυτή την τιμή ακόμα και καλώδια διπλάσιας τιμής τα περνάν σαν σταματημένα αξίζουν μέχρι το τελευταίο ευρώ.
View attachment 161921
Αδελφέ, η φωτογραφία αυτή αν είχε τίτλο θα ήταν: "η φωλιά των kondo!".Μονο απ το χρωμα κ τη συσκευασια δε φωναζει ΚΛΟΠΗ.?
View attachment 161921
Όποιος διαφωνεί με αυτούς που ακούν καλώδια είναι λαγός και υποτακτικός...!!!!!!!Γεμίσαμε λαγούς και υποτακτικούς
Οποίος διαφωνεί με αυτούς που ακούν καλώδια, πρέπει να είναι είρων και animator.Όποιος διαφωνεί με αυτούς που ακούν καλώδια είναι λαγός και υποτακτικός...!!!!!!!
Συγχαρητήρια δια την κρίσιν σας...
Μάλιστα.Οποίος διαφωνεί με αυτούς που ακούν καλώδια, πρέπει να είναι είρων και animator.
Συγχαρητήρια δια το γούστον σας....
Πάτε καλά??? Μήνες διαβάζω να χαρακτηρίζουν όσους διαφωνούν με τους χαΛιεντάδες λαγούς, ακόλουθους, κολαούζους κ.λ.π., ορισμένες φορές μάλιστα στα όρια του ποινικού κώδικα...!!Οποίος διαφωνεί με αυτούς που ακούν καλώδια, πρέπει να είναι είρων και animator.
Συγχαρητήρια δια το γούστον σας....