- Reaction score
- 2.826
Άντε παιδιά κάντε καμμία μέτρηση με κάνα μικρόφωνο μπας και το ζυγοσταθμισετε.
Κυρίες και κύριοι και...μωρά στην πίστα,σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η νέα επίκαιρη συμβολή της Kondo...Άντε παιδιά κάντε καμμία μέτρηση με κάνα μικρόφωνο μπας και το ζυγοσταθμισετε.
επιτέλους κάτι με νόημα....Κυρίες και κύριοι και...μωρά στην πίστα,σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η νέα επίκαιρη συμβολή της Kondo...
View attachment 165211
Φίλτρα με τριπλά στρώματα χαϊενδικής κάλτσας και αυξημένη αδρανοποίηση υγρασίας μέσω νανοσωματιδίων για να...προσγειώνεται κάθε μεταδοτικότητα.
Ειδική για υψηλό συγχρωτισμό ατόμων κατά τις επιδείξεις ηχοσυνόλων.
Διατίθεται με...σκόντο γι αγορά πολλαπλών τεμαχίων.
πρέπει να έχεις πάθει τεράστια ζημιά ακούγοντας κάποιο kondo!!!Κυρίες και κύριοι και...μωρά στην πίστα,σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η νέα επίκαιρη συμβολή της Kondo...
View attachment 165211
Φίλτρα με τριπλά στρώματα χαϊενδικής κάλτσας και αυξημένη αδρανοποίηση υγρασίας μέσω νανοσωματιδίων για να...προσγειώνεται κάθε μεταδοτικότητα.
Ειδική για υψηλό συγχρωτισμό ατόμων κατά τις επιδείξεις ηχοσυνόλων.
Διατίθεται με...σκόντο γι αγορά πολλαπλών τεμαχίων.
Σε κάθε περίπτωση μικρότερη από το να έριχνα παράλογα ποσά σε καλώδια...πρέπει να έχεις πάθει τεράστια ζημιά ακούγοντας κάποιο kondo!!!
δεν εξηγείται αλλιώς....
εκτός αν είσαι συγγενής της αλεπούς...
ξέρεις,..εκείνης με τα κρεμαστάρια!!!
τώρα φτιάχτηκε σωστά!Σε κάθε περίπτωση μεγαλύτερη από το να έριχνα λογικότατα ποσά σε καλώδια...
Το χιούμορ είναι γενικώς ανεξήγητο για όσους δεν το συλλαμβάνουν.
Μην ανησυχείς,το δικό σου χιούμορ δεν περνά...απαρατήρητον....να έριχνα λογικότατα ποσά σε καλώδια ...
τώρα φτιάχτηκε σωστά!
μόνο οι αλεπούδες δε βλέπουν πόσο τζάμπα είναι!
Αυτό και αν είναι...πρωτοφανές...."Ακούγοντας το καλώδιο."
Δεν έχω λόγια..
Ισως να μην εσφιξαν καλα τα καλωδια"Ακούγοντας το καλώδιο."
Δεν έχω λόγια..
Παλια,ειχα 3 Deskadel,ευγενικη προσφορα τεως μελους.Το καλωδιο ειναι φονεας γιγαντων.Το DNM,ακομα και με πολυ καλυτερα βυσματα,ειναι ενα τιποτα μπροστα του.Ισως να ηταν το φθηνοτερο ασημενιο καλωδιο στην Ελλαδα,αφου επωλειτο ατερματιστο.H Deskadel ηταν ο προμηθευτης της Audio Note και της Michell στον Technoarm Aτα ηχητικά που έχω ειναι χαμηλού κόστους άρα χρησιμοποιώ καλώδια που υπάρχουν στη συσκευασίες των προιόντων .
Για τα ηχεία έχω Supra σχετικά φθηνά,τα είχα αγοράσει επι δρχ.
Ενα απόγευμα πρίν πολλά πολλά χρόνια μου έφεραν ενα Ντεσκαντέλ (άγνωστη για μένα) ιντρεκονέκτ ασημένιο και το έβαλα στο cd pioneer pds505 .Η διαφορά χαώδης νόμιζα ότι άλλαξα cd.το κόστος όμως εξωφρενικά ακριβό για μένα.
Αν έπαιρνα πάντως θα ήταν τα DNM είναι ελαφρά ,διακριτικά αλλά και πάλι ακριβά.
καταραμένη φτώχια
Τα καλώδια ακούγονται...."Ακούγοντας το καλώδιο."
Δεν έχω λόγια..