leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
Οχι δεν υπονοώ τίποτα, θεωρώ ότι μερικές προτ'άσεις σου είναι ασύνδετες ή δεν βγάζουν νόημα.
..άστο καλό σου..
μ' έκανες και γέλασα πάλι!!
Last edited:
Οχι δεν υπονοώ τίποτα, θεωρώ ότι μερικές προτ'άσεις σου είναι ασύνδετες ή δεν βγάζουν νόημα.
Το γέλιο είναι υγεία. Η κακομοιριά είναι μιζέρια .
..άστο καλό σου..
Ενώ του bhutia είναι συνδεδεμένες που είναι σαν τους χρησμούς της Πυθίας, η χρησιμοποιώντας ασύνδετο λόγο, προσπαθεί να περάσει τα υπονοούμενα του, δόξα τον Θεό τα βασικά Ελληνικά τα ξέρουμε και μπορούμε να καταλάβουμε και τις έννοιες και τα τρολαρίσματα και τα υπονοούμενα, και άμα υπονοείς κάτι πες το στα ίσα και να μην κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις, αλλιώς σιώπα καλύτερα.Οχι δεν υπονοώ τίποτα, θεωρώ ότι μερικές προτ'άσεις σου είναι ασύνδετες ή δεν βγάζουν νόημα.
Ενώ του bhutia είναι συνδεδεμένες που είναι σαν τους χρησμούς της Πυθίας, η χρησιμοποιώντας ασύνδετο λόγο, προσπαθεί να περάσει τα υπονοούμενα του, δόξα τον Θεό τα βασικά Ελληνικά τα ξέρουμε και μπορούμε να καταλάβουμε και τις έννοιες και τα τρολαρίσματα και τα υπονοούμενα, και άμα υπονοείς κάτι πες το στα ίσα και να μην κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις, αλλιώς σιώπα καλύτερα.
τώρα πως απ το αναπάντητο ερώτημα μου αν υπονοείς ότι είμαι έμπορος ή αν παίρνω προμήθειες από κάποιους για τις συμβουλές μου....καταλήξες στα σαμπ και στην ισοστάθμιση.... είναι όντως άξιον απορίας!!!...
Να το ψάξεις αυτό!!.... δεν είναι καλό!!...
Γιάννη μου,Δεν υπονοώ τίποτα , ούτε τρολάρω κανέναν , αν κάποιος έπρεπε να θιχθεί αυτός είναι ο Λέανδρος και όχι εσύ.
Τα νταβατζιλίκια θα σου πρότεινα να τα χρησιμοποιείς κάπου άλλού.
Δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από τις λέξεις , ο λόγος μου είναι ξεκάθαρος και αν θέλεις μπορώ να στον κάνω πολύ ξεκάθαρο.
Το να μου προτείνεις να σιωπήσω είναι μάλλον αστείο ε?
Ούτε νταβατσιλίκια σου πουλάω ούτε προτείνω να σιωπήσεις ίσως να μην κατάλαβες ή να μην το ξεκαθάρισα οι αιχμές ήταν για τον bhutia, όχι για σένα για να ήμαστε ξεκάθαροι.Δεν υπονοώ τίποτα , ούτε τρολάρω κανέναν , αν κάποιος έπρεπε να θιχθεί αυτός είναι ο Λέανδρος και όχι εσύ.
Τα νταβατζιλίκια θα σου πρότεινα να τα χρησιμοποιείς κάπου άλλού.
Δεν κρύφτηκα ποτέ πίσω από τις λέξεις , ο λόγος μου είναι ξεκάθαρος και αν θέλεις μπορώ να στον κάνω πολύ ξεκάθαρο.
Το να μου προτείνεις να σιωπήσω είναι μάλλον αστείο ε?
Γιάννη μου, κι εγώ για τη ...Πυθία μίλησα..όχι για σένα!!!Ρε γμτ μου ληγμένα παίρνετε όλοι καλωδιάδες?
Αν θα θιγόσουν εσύ από τα δικά μου γραφόμενα ρε Λέανδρε.
Εσυ ήσουν ξεκάθαρος , quotarισες δικό μου μήνυμα.Γιάννη μου, κι εγώ για τη ...Πυθία μίλησα..όχι για σένα!!!
Μα πως γίνεται να απαντάς στον bhoutia όταν κάνεις quote , δικό μου μήνυμα? @dresios
Εσυ ήσουν ξεκάθαρος , quotarισες δικό μου μήνυμα.
Ο dresios απαντά στον μπούτια πάλι μέσω δι κού μου μηνύματος.
Αυτό λέω , δεν τα γράφετε καλά.
Εμείς να δεις πόσο θα γελάσουμε μόλις μετρήσεις το ηχοσύστημά σου. Της τραμπαλας το κάγκελο
..άστο καλό σου..
Οι μετρήσεις είναι για τους ...τολμηρούςΕμείς να δεις πόσο θα γελάσουμε μόλις μετρήσεις το ηχοσύστημά σου. Της τραμπαλας το κάγκελο
View attachment 168470
Εγώ γελάω που νομίζεις πως θα δεις αυτές τις μετρήσεις.Εμείς να δεις πόσο θα γελάσουμε μόλις μετρήσεις το ηχοσύστημά σου. Της τραμπαλας το κάγκελο
Θα σε φέρω ρε @Ν.Κ. όταν είναι να πάρω μετρήσεις, θα το αφήσω στα "έμπειρα" σου χέρια, και θα ανεβάσεις μια ονειρική καμπύλη ως συνήθως!...Εμείς να δεις πόσο θα γελάσουμε μόλις μετρήσεις το ηχοσύστημά σου. Της τραμπαλας το κάγκελο
View attachment 168470
Ρε συ ΜΆΡΚΟΥ με το μπαρντον κιόλας, πρίν κάποιους μήνες μας είπες οτι ένα ορθογώνιο τρίγωνο σχηματίζεται απο τρείς γωνίες των 90 μοιρών, τις προάλλες ποστάρισες ένα θερμόμετρο που έδειχνε οτι στους Θρακομακεδόνες έχει 46°C, και μας λές οτι τα ελληνικά του Λέανδρου δεν είναι κατανοητά;Λέανδρε , θέλω να πιστεύω ότι η κατανόησή σου της ελληνικής γλώσσας είναι σαφέστερη όταν ασκείς το επάγγελμά σου.