Καλώδια και Hi-Fi

Reaction score
370
Απάντηση: Καλώδια και Hi-Fi

Οποιος ειναι πραγματικός γνώστης ( πτυχιούχος ηλεκτρονικός με εμπειρία στο HI-FI)περι καλωδίων,ηχείων, interconect και ρεύματος, ας μπει στον κόπο να μας εξηγήσει ποιά ειναι η πραγματικότητα και πού αρχίζει ο μύθος. Είναι επιτακτική ανάγκη στις μέρες μας να γνωρίζουμε και να επιλέγουμε την χρυσή τομή και όχι την υπερβολή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Η χρυση τομη ειναι στο τι ακουνε τα αυτια σου.Το να σου εξηγησει καποιος οτι κατι δουλευει ή δεν.Δεν λεει και τιποτα απο την στιγμη που τα αυτια σου διαφωνουν.Πολλοι βρεθηκαν στον χωρο μου , ή βρεθηκα στον δικο τους.Καποιοι ακουσαν διαφορες
καποιοι οχι.Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος στις μερες μας να ακουει τι ακουνε και τι δεν ακουνε οι αλλοι.Κουμπωνεις ενα καλωδιο και αν ακους πσωνιζεις , αν δεν ακους δεν πσωνιζεις.Τοσα απλα.Οι θεωριες ειναι για τους θεωριτικους και εμεις ειμαστε της πραξης.Εξαλλου εχουμε δει πολλες θεωριες στην πραξη να πανε ενα ωραιο περιπατο.
Οσο αφορα την πραγματικοτητα και τους μυθους ο καθενας εχει τους δικους του.
Τοσο απλα

Reaction score
370

Υπάρχουν και οι αντικειμενικοί νόμοι της φυσικής που ειναι στάνταρ και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Τουλάχιστον να ξεκινήσουμε απο εκει και ο καθένας ας κανει την υποκειμενική του επιλογή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τι θες να πεις?, οτι αν ενας νομος δεν φτασει ποτε στα αυτια σου
δεν δεχεται αμφισβητηση.
Οσο αφορα τους νομους και τους παρανομους , αν μπορουσαμε να εξηγησουμε γιατι ενα καλωδιο ακουγεται καλυτερα απο ενα αλλο θα το αντιγραφαμε και δεν θα ηταν αναγκη να τους τα σκαμε χοντρα(στο μετρο του καθενος βεβαια).
Τοσο απλα.

Reaction score
370

Προφανώς εισαι λάτρης της μεταφυσικής των πραγμάτων και είναι σεβαστό. Ομως με αυτή την λογική δεν πρεπει να ασχολούμαστε καθόλου με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, ούτε με τα test, ουτε ν'αγοράζουμε περιοδικά, αλλά να περιμένουμε τούς αντιπροσώπους, σαν καλά παιδιά που είναι, να μας φέρνουν τα μηχανήματα στό σπίτι μας κι'αν μας αρέσουν να τ'αγοράζουμε. Τόσο απλά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εσυ που εισαι της προχημειας (αντιθετο του μεταφυσικης)
δεν μου λες γιατι ενα ultralink και ενα nordost
ενω εχουν ακριβως τα ιδια υλικα , δεν παιζουν τα ιδια.
Δεν ασχολουμαι με την μελλοντολογια ,
αλλα το πως παιζουν τα καλωδια.
Και το κανω πολλα χρονια , και θα το κανω για ακομα περισοτερα.
Περιοδικα διαβαζω απο το 84, αοραζω απο το 85.
Ριβιουερς αντιπροσωπους ? τους ξερω προσωπικα σχεδον ολους.
Το μονο που θα σου πω για τα περιοδικα
ειναι οτι 2 ριβιουερς - δυο γνωμες.Διακαιωματικα τους.
Για το θεμα χαρτζηλικοματος-κουτατων δοκιμων θα τα πουμε μια αλλη φορα.
Αν ασχολησαι με αυτο το φορουμ θα δεις πολλα πραματα εδω μεσα γραμμενα , πριν καν βγουν τα περιοδικα.
Ιnternet kills the magazine stars.
Πανε οι εποχες που δεν ειχαμε ρευμα και δικτυο.
Πλεον εδω μπορεις να βρεις πολλα πραματα , χωρις να σκας 10αρικα-ή ταληρα.
Αν σε ενδιαφερει πραγματικα να ακουσεις κατι απλας ρωτας.
Αν απλα θελεις την γνωμη για να αγορασεις κατι , ή θα μεινεις με αυτο, ή θα ματωσεις μεχρι να βρεις το ιδανικο σου.
Η Ice age της θεωριας εχει χασει το τραινο της αποδειξης.
Στο λεει καποιος που εχει χαλασει πολλες χιλιαδες ευρω σε καλωδια
και οποιος εχει προσωπικη επαφη ξερει ποιος ειμαι.
Αν θες καποια καλωδια για ακροαση μου λες
αν θες ψωνισε οτι σου πουμε και μετα ελα να σου δωσω καλωδια με τα μισα λεφτα που θα παιζουν καλυτερα.
Ακουω

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Οσο αφορα για τους αντιπροσωπους ψαξε εδω μεσα να δεις ποσα πραματα περασαν απο τον χωρο μου για δοκιμη.
Εχω ακομα καποια αντικραδασμικα απο τον γεναρη.(Για δοκιμη εννοηται).Ξερεις οσο περνα ο καιρος τοσο θα πεφτουν μυτες.
Τραμπες - εκπτωσεις στις εκπτωσεις-προσφορες και ευκολιες ειναι πλεον στο παιχνιδι.Η εποχη της καταπιεστικης αγορας , και της χαιενταδικης συμπεριφορας ηρθε η ωρα να χαθει μαι για παντα.Γεμισε ο τοπος αντιπροσωπους και μιζαδορους.Θυματα και θυτες , διαλεξε που θες να εισαι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αντιπροσωπους μεταμφιεσμενους σε παπαγαλακια
μουτσουνιασμενους ριβιουερς
υπαλληλους καθοδηγητες
εχουμε μπολικους
διαλεξε ποιος θα σε εξαπατησει πτυχιακα και εμπειρικα.

Reaction score
370

Ευχαριστώ για την απάντηση και την πρόταση, αν και διακρίνω μια επιθετικότητα και μία έπαρση που δεν μου ταιριάζει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

επιθετικοτητα και καθε τι κακοβουλο οχι απο μενα.Μπορει να γραφω καπως αποτομα αλλα ειμαι εδω να μοιραστω καθε τι.
Οσοι με ξερουν πιο καλα ξερουν οτι δεν εχω χαρντ φιλινγκς.:126:
Οτι θες για ακροαση (απο καλωδιο μεχρι συσκευη) μου λες.

Reaction score
81

Argi Ο απολυτος καλωδιοφρικουλας!!!!!!!!!!!!!!!Γεια σου αναργυρε με τα ωραια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Καθε τι που τιουναρει μου κανει κλικ.Κανονιζω ενα σετ
προ -τελικο-καλωδια-ηχεια προς παρουσιαση δοκιμη.
Αμα θες ελα , :126:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.293
Re: Απάντηση: Καλώδια και Hi-Fi

Προφανώς εισαι λάτρης της μεταφυσικής των πραγμάτων και είναι σεβαστό. Ομως με αυτή την λογική δεν πρεπει να ασχολούμαστε καθόλου με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, ούτε με τα test, ουτε ν'αγοράζουμε περιοδικά, αλλά να περιμένουμε τούς αντιπροσώπους, σαν καλά παιδιά που είναι, να μας φέρνουν τα μηχανήματα στό σπίτι μας κι'αν μας αρέσουν να τ'αγοράζουμε. Τόσο απλά.
Πριν από 350 χρόνια οι επιστήμονες φυσικοί υποστήριζαν πως οτιδήποτε βαρύτερο του αέρα είναι αδύνατον να ανυψωθεί.

Σήμερα είναι πολύ συνηθισμένα στον ουρανό τα <<σιδερένια πουλιά>> ή αεροπλάνα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Μακρια πηγες, πολυ μακρια.Μεχρι το 84 οι φυσικοι υποστηριζαν οτι ο ανθρωπος δεν μπορει να οριζοντιωσει το σωμα του στον αερα και να ξανασταθει στα ποδια του.Μετα απο λιγο ειδαν το m
jordan.Καποιοι σκισαν τα πτυχια τους τοτε.To εχουμε πει πολλες φορες , η θεωρια ειναι θεμα χρονου ποτε θα πεσει στο κενο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.477

Και ο Michael Joedan στην υπηρεσία των καλωδιάδων; Γουάου!! :114:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.011
Απάντηση: Ζώντας το μύθο μας χωρίς...Ιερές Εξετάσεις

Η Ice age της θεωριας εχει χασει το τραινο της αποδειξης.
Ας μην ξεχνάμε ότι η απόδειξη είναι τα βαγόνια δεμένα στην ατμομηχανή της θεωρίας που συνιστά τον ΄΄καύσωνα΄΄ της ψυχής και του νου...
Το παρακάτω ντοκυμαντέρ αναπαριστά την ιστορία των πρωτοπόρων της πτήσης.Στην πραγματικότητα οι Αδελφοί Mογγολφιέροι και οι Wright (στις αντίστοιχες εποχές) βασίστηκαν περισσότερο στη θεωρία παρά στις εμπειρικές εκτιμήσεις γκρεμοτσακισμένων τους συναδέλφων.:126:
[reliops=1st Attempted Flights; Flight Pioneers][youtube]0_u3oXEHBr0[/youtube][/reliops]

(Μιά φορά κι έναν καιρό οι άνθρωποι εκτιμούσαν με βάση την υποκειμενική παρατήρηση ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι όλα τα ουράνια σώματα περιστρέφοντο γύρω από αυτή.:612:)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δωστε μου ενεργεια και παρτε την ψυχη μου
ραδιενεργεια ποτιστε το κορμι μου.
Χαρυ Κλυν

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score