Καμένα ηχεία; ή ενισχυτής;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Καμένα ηχεία; ή ενισχυτής;

Πήρα τηλ. Έχουν όντως μόνο τα demo. Μπορώ να παραγγείλω είπαν δίνοντας προκαταβολή. Θα περάσω το απόγευμα. Μου είπαν 239€.
δεν καταλαβα, 239 δινουν τελικα μονο τα demo. Αν παραγγειλεις καινουρια, σφραγισμενα, σου ειπαν τιμη?

Reaction score
0

Τους λέω θέλω να παραγγείλω. Μου λένε σε καμιά βδομάδα θα είναι εδώ αλλά να περάσω να αφήσω προκαταβολή. Λέω πόσο κάνουν και μου λέει 239.

Φοβάμαι μην πάω απο εκεί και μου πούν άλλα πράγματα :)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αν ειναι τοσα τα λεφτα για καινουρια τοτε μιλαμε για σουπερ αγορα.

Reaction score
0

Τα παρείγειλα με 239 τελικά! Τα περιμένω Τρίτη.
Τα ηχεία αυτά έχουν δυο εισόδους. Μου είπε ο υπάλληλος είναι για 4 κ 8Ω η κάθε μία. Εμένα ο ενισχυτής απο πίσω λέει 4-16Ω, αλλά έχει μια έξοδο για τα ηχεία.
Φαντάζομαι μπαίνει σε όποια είσοδο των ηχείων θέλω ε;

Τι ακριβώς είναι αυτά; Ξέρω θεωρητικά τι είναι τα Ω,Watt κτλ αλλά στα ηχεία και στη μουσική τι σημαίνουν;

Reaction score
0

Φτου!

Πήρα τα ηχεία. Τα 500 τελικά. Αλλά το θέμα είναι ότι το δεξί ηχείο δεν πέρνει σήμα απο τον ενισχυτή.
Δεν είναι πρόβλημα του ηχείου, τα άλλαξα δεξί-αριστερό και παίζουν μια χαρά.

Είναι συνατόν να έχει καεί η δεξιά μόνο έξοδος του ενισχυτή; Και τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Υπάρχει περίπτωση να επισκευάζουν κάπου παλιούς ενισχυτές (kenwood KA-3300)?

ευχαριστώ.

ΥΓ: τα ηχεία ακούγονται πολύ καλά. Δεν τα έχω δυναμώσει πολύ ακόμα. Νομίζω θέλουν ένα μικρό "στρώσιμο", σωστά;

Reaction score
11

Ποιά DITTON είναι αυτά που έχεις; Μιλάμε για CELESTION φυσικά, (έτσι;), αλλά συνοδεύεται από ένα αριθμό η λέξη DITTON. Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα DITTON. Π.χ. αν είναι το 66... δεν θα ξαναβρείς εύκολα κάτι τέτοιο...

Reaction score
0

Ποιά DITTON είναι αυτά που έχεις; Μιλάμε για CELESTION φυσικά, (έτσι;), αλλά συνοδεύεται από ένα αριθμό η λέξη DITTON. Υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα DITTON. Π.χ. αν είναι το 66... δεν θα ξαναβρείς εύκολα κάτι τέτοιο...
έχεις μείνει πίσω ;) αγόρασα ηχεία, αλλά δεν παίζει ο ενισχυτής.

Reaction score
11

έχεις μείνει πίσω ;) αγόρασα ηχεία, αλλά δεν παίζει ο ενισχυτής.
Καμία αντίρρηση, απλά θέλω να σου εξηγήσω πως υπάρχουν κάποια ηχεία της σειράς αυτής της CELESTION, που είναι εξαιρετικά και αξίζει να ασχοληθείς με την επισκευή τους, γιατί θα πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα για αγορά ισοδύναμων!

Το ότι τελικά φταίει ο ενισχυτής και όχι τα ηχεία ίσως είναι και για καλό, με την έννοια ότι αν τελικά τα παλιά σου ηχεία είναι αξιόλογα ίσως θα μπορούσες να ανταλλάξεις στο κατάστημα που τα αγόρασες με
νέο ενισχυτή.

Reaction score
11

Nα π.χ. μία σειρά CELESTION DITTON με τα 44, 25, 66. Ηχεία που άφησαν εποχή! Είναι από αυτά;

Reaction score
11

Και για λόγους απόδoσης τιμών: Ditton 66

Reaction score
0

Ναι έχεις δίκιο. Δεν είπα ότι θα τα πετάξω. ίσα ίσα που τα πήγα σε μάστορα τουλάχιστον να μου πει τι έχουν και πόσο κόστος επισκευής έχουν.

Πάντως δεν είναι αυτά των φωτογραφιών

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members