- Reaction score
- 51
Καλησπερα τετοιες κασσετες πουλαει κανενα μαγαζι εδω ελλαδα? (Tdk μεταλου). Απο ebay βρισκω αλλα εγχωρια θα προτιμουσα.
Attachments
-
93,7 KB Προβολές: 0
Αρα οι συγκεκριμενες κασετες δεν ειναι μαιμουδιες, απλα η εταιρια μπορει να εχει υποβιβασει την ποιοτητα (αν ισχυουν τα προβληματα που αναφερονται παραπανω).Οι κασσέτες είναι επίσημα της maxell (https://www.maxell.eu/product/ur90-cassette-1-pack/). Συναρμολογούνται στην Ουγγαρία αλλά η ταινία μέσα τους προέρχεται από την Κίνα πλέον (ACME) ενω λίγο παλιότερα από την Κορέα (Saehan). Εχουν πολύ καλή απόδοση για την τιμή τους και κανένα πρόβλημα στο παίξιμο ή στην εγγραφή, τουλάχιστον στα δικά μου τρικέφαλα κασετόφωνα.
Ενδιαφέρουσα εταιρία. Έχει 60άρες και 90άρες 10 Ευρώ τα 5 κομμάτια + μεταφορικά υποθέτω. Καινούργιες και φρέσκιες ταινίες (Emtec, νομίζω είναι της Basf). Και να φανατστείτε πουλάνε γραμμένες D-60 TDK παρμένες από γνωστό παζάρι στον Ελαιώνα για 4 και 5 Ευρώ το κομμάτι! Και κάποιοι τις αγοράζουν! Έλεος πια...Όποιος "μερακλής'' θέλει να αγοράσει κενές κασσέττες ή επιθυμεί να κυκλοφορήσει το υλικό του συγκροτήματος του σε κασσέττα, ας ρίξει μια ματιά εδώ
T.A.P.E. MUZIK - Custom-Made Cassette Tapes and Accessories
In our shop you will find audio cassettes in many colors as blank cassettes or music cassette with your own audio data, unprinted or printed with your custom layout. We also offer a wide range of printing products (inlays), packaging (snapboxes, slipcases, plastic boxes) and accessories (sticky...tapemuzik.de
Έλα που δεν μας ένοιαζε..ακόμα τότε καταλαβαίναμε πως η πραγματική μαγεία της μουσικής είναι στο μήνυμα, στην σύνθεση..Άκουσα κι εγώ μια κασέτα χτες και απόρησα με το πόσο κακογραμμένη ήταν.