Κασέτες

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.296
δε πατε καλα λεμε.......λολ.... και παλι λολ <3
- identify ''καλά'' , πλέαζε . . .

. . . πχ : - πέφτει & σπάει το γυάλινο ποτήρι μου . . . 1) κακό για εμένα . . . 2) καλό για τον υαλοπώλη . . . 3) αδιάφορο για τον ορθοδοντικό . . . 4) δικαίωση για τον Νεύτωνα . . .

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.027
χαχαχα...οπως λεμε στα καλα του καθουμενου !!!!!!!!! αφηρημενη εννοια..
ορεξη εχω που τη βρισκω δε καταλαβα..

Λοιπον, οι κασετες εν ετη 2019 ειναι νεοχιψτερισμος.. και δεχομαστε μονο για το καλτ του μεσου. Επειδη ειναι αιρετικο δηλαδη γιατι δεν μπορουν να το ακουσουν παρα μονο οι παραβατικοι πιστοι χρονων.. Που ποτε δε σταματησαμε να ακουμε κασσετες..οτιδηποτε αλλο δεν υποπεφτει στη παραπανω περιγραφη...αναποφευκτα νεοχιψτερισμος !! με πολυ (και αληθινη) αγαπη ολα αυτα.. βεβαια..

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.049
Λοιπον, οι κασετες εν ετη 2019 ειναι νεοχιψτερισμος.. και δεχομαστε μονο για το καλτ του μεσου.
Ενώ το βινύλιο; :gotcha:

Θάνατος στο βινύλιο, ζήτω η κασέτα! :lolsign:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.027
Ηιψter ειμαι εγω !! αλλα εγω ειμαι πολλα πραγματα..χαχα
..........γμτ.... ναιιιιιιιιιι.............δισκαρα το nothing but the recordings...
=> ασε Mr Spock χτες γυρναγα προς το σπιτι και ακουγα το extracts from western lands ... στο ραδιοκασετοφονο (ipod :p) απο το diamond hidden in corpse's mouth.. και φτιαχτικα μονος μου... φωναζα αθορυβα "..πες τα παππουυυυυυυυυυυ πες ταααααααα!!! "
=> δες και αυτο το προτζεκτ :
download.jpg

για την ακριβεια οι beatniks ειχαν βγαλει αυτον τον ορο για τους νιουφηδες (niewbies) για τους εναλακτικους (για την εναλλαγη) ανευ λογου και αιτιας ..
δηλαδη, για να μην υποπεσουν στο mainstream, γινονται alternative, και ετσι το alternative πολυ απλα μαθηματικα γινεται ενα αλλο mainstream = μια τρυπα στο νερο.
---
Στο θε(α)μα μας παλι, κασσετες γιατι ? ποιος ο λογος ? (ρητορικο)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.296
Στο θε(α)μα μας παλι, κασσετες γιατι ? ποιος ο λογος ? (ρητορικο)
- λόγω περιορισμών του φορμά & χρησιμοποιώντας τα διάφορα dolby , ισοσταθμίζονται κάποιες απαράδεκτες εγγραφές - παραγωγές των 60s ( garage & psychedelia ως επί τω πλείστον ) , που έχουν υπερβολική ενέργεια στα μεσοπρίμα . . . με αποτέλεσμα να γίνονται ανεκτές . . .

. . . βέβαια όλα αυτά γίνονται ευκολότερα και σωστότερα ψηφιακώς και με τα κατάλληλα εργαλεία , αλλά who cares ?

. . . επίσης έχουν ωραία μυρωδιά , φτιάχνεις εξώφυλλα , εκμεταλλεύεσαι το ωραίο σου στυλό για να γράψεις τα τραγούδια , δεν πετάς το deck σου , σε κοιτάνε περίεργα όταν γυρνάς το καρούλι με το μολύβι . . .

. . . #$*@&&^^ . . . ωχ , κάτι τύποι τριχωτοί με λευκές φόρμες με κυνηγάνε . . . επανέρχομαι Μητσάρας :focus:

Reaction score
715
Και πού να δεις όταν τους δώσεις ένα δίσκο 4 tb γεμάτο flac! :p
lol

Άστο.. άμα περισσέψει καμιά χοντρή θα στην κάνουμε πάσα να της κάνεις σεμινάριο!! χαχαχαχαχαχα

Reaction score
15.466
Audio Spectrum είναι τα ηχεία που φαίνονται στο βάθος στην πρώτη φωτό?
- για Rogers τα κόβω, ειδομεν
Με τί Deck τις παίζεις?
Δειτε στο προφιλ μου στις πληροφοριες ρε παιδια - ολο στο "ενα απογευμα ..." ξημεροβραδιαζοσαστε ? :D:D:D
οι κασετες εν ετη 2019 ειναι νεοχιψτερισμος..
Εγω δεν ηκαμα πραμα ! οι αλλοι με βαλανε ...
τελος παντων δειτε 'δω
IMG_20190305_180010.jpg

αμα εχετε τεθιες σας ειχα πελατες στη σαλονικη μια φορα :D.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan