Κασσετόφωνα χαρίζονται

Reaction score
895
1. NEC AUK-9000E δε λειτουργεί, λόγω κάποιου κυκλωματικού προβλήματος (από ό,σο θυμάμαι) 2. DENON DRM-710 δε λειτουργεί, μάλλον λόγω πολύχρονου παροπλισμού. Αν κάποιος έχει μεράκι να ασχοληθεί, ας κάνει μία βόλτα μέχρι Χαλάνδρι. Επικοινωνία με π.μ.

Reaction score
6
Καλησπέρα dimmas !! θα με ενδιέφερε το denon αλλα μένω θεσσαλονίκη ! Γίνετε να μου το στήλης με κούριερ και να βάλεις τα έξοδα σε μενα !!! ???

Reaction score
1.614
Δηλωνω κι εγω ενδιαφερον για το DENON (για λογαριασμο φιλου εκτος forum). Εχω ατομο στην Αθηνα να παραλαβει αν ειμαι εγω ο τυχερος. Συγχαρητηρια για την κινηση σου!

Reaction score
11
Καλημέρα, θα με ενδιέφερε κι εμένα το Denon.
Ευχαριστούμε για την προσφορά σου

Reaction score
895
Μετά από συνδυασμό κριτηρίων προτεραιότητας και τοπικότητας, τα κασετόφωνα παραδόθηκαν σε νέους κατόχους (archontas, tripledragon) και ελπίζω να τα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο γι αυτούς τρόπο. Με την ευκαιρία να προτείνω, σε όσους μπορούν, τη δωρεάν προσφορά προς άλλους συσκευών που δε χρησιμοποιούνται πλέον. Καιρός να περιοριστεί, έστω και λίγο, η "επιχειρηματική" δραστηριότητα κάποιων οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι πουλώντας σωρηδόν ό,τι πέσει στα χέρια τους, όσο ευτελές κι αν είναι, σε όποια κατάσταση κι αν είναι. Τέλος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv