Καταναλωτες:το μεγαλο θυμα??

Reaction score
0
Τωρα οχι οτι περιμενω απαντηση στο θεμα αλλα να ρε παιδι μου ...με πνιγει.Ξερετε τι συμβουλευει το καινουργιο Hitech?Οσοι λοιπον πηρατε plasma η kai lcd μεχρι πριν 2 χρονια χμμμ...ξεφορτωθητε τα 'η πιο ρεαλλιστικα πεταχτε τα !!(το τελευταιο δεν το λεει).Εχει δικιο η αδικο?? Για μενα sorry αλλα εχει δικιο και οχι πριν 2 χρονια που λεει αλλα σιγουρα και πιο προσφατα.Φωτεινο παραδειγμα μεχρι και εγω που πηρα και plasma 848χ480 μπορει βεβαια εγω να την πηρα για το μαγαζι αλλα μερικοι την πηραν για το σπιτι τους γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους ειπε οτι:μαγκες χωρις HDMI που πατε???το blue-ray παιζει 1080p και εκει γινεται το <παιχνιδι > αλλα οι τηελορασεις δεν το δεχονται...παρολο αυτα ειναι HDready..a ναι ξεχασα...υπαρχει και το true-HD..ξερετε αυτο περναει σιγα σιγα σε ψιλα γραμματακια .Σποντες τυπου -σε κανενα χρονο το blue θα αντικταστησει το dvd,δηλωσεις (ιαπωνα ) του στυλ HIgh definition πραγματικο (?) δεν μπορει να υπαρξει σε αναλυση πιο κατω απο 1920χ1080,αυτο δεχετε i alla oxi p αυτο p alla δεν κλειδωνει εεεεε πια...αμαν !!!
Υ.Γ ... ακου πουληστε τωρα τις τηλεορασεις σας και τους pj που πιανουν λεφτα γιατι τον οκτωμβριο ....(HITECH 2006-σελιδα 8)

Reaction score
164
Grivas K said:
Υ.Γ ... ακου πουληστε τωρα τις τηλεορασεις σας και τους pj που πιανουν λεφτα γιατι τον οκτωμβριο ....(HITECH 2006-σελιδα 8 )
...θα έχει κάτι προσφορές το Shop21... :lol:

Reaction score
2
οντως τα τελευταια δυο με τρια χρονια με τις τηλεορασεις εχουν ερθει τα πανω κατω......

ουτε οι ιδιοι που τις πουλουσαν τοτε δεν ηξεραν τι ερχετε.......οποτε τι ψαχνετε...???

τωρα οτι εγινε εγινε........;)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τεράστια ευθύνη έχουν τα studio του Hollywood με τα hdcp και τις διάφορες άλλες αηδίες και κλειδώματα...

Χρειάζεται να πάνε άπατες μερικές τεράστιες επενδύσεις μπας και βάλουν λίγο μυαλό... τι σημαίνει δεν παίζει 1080p αν δεν έχει hdmi και hdcp κλπ...

Και το κάθε hitech καλό είναι να τα γράφει όλα αυτά παρά να μας λέει να...αλλάξουμε τηλεοράσεις... εγώ είχα τηλεόραση που άντεξε 21 χρόνια!

Υ.Γ. Τα πήρα πάλι... :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
0
Το θεμα ειναι, εμεις που ετοιμαζομαστε να παρουμε τηλεοραση,τι να επιλεξουμε τελικα;Ηδη περιμενω κανα 2 μηνες τωρα, με τα λεφτα στο χερι και δεν εχω καταληξει πουθενα.Oi lcd δεν μου αρεσουν, και προσανατολιζομουν για plasma, ειδα την καιινουργια panny pv-60 και μου αρεσε πολυ, και διαβαζω τωρα για plasma με 1920*1080 panel και lcd με led που εχει λεει τρομερα χρωματα, να παρω λοιπον την "ταπεινη"1024*768; αν και panasonic ανακοινωνει οτι δεχεται 1080p ή να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα να δω τι θα εχει βγει μεχρι τοτε;Μας εχουν τρελλανει με αυτο το "μεταβατικο σταδιο"που ειμαστε.Απο την αλλη ετσι που παμε ποτε δεν θα παρουμε τιποτα περιμενωντας συνεχως για το καλυτερο.ημαρτον και φετος.

Reaction score
0
Θεωρώ περισότερο υπεύθυνους τους καταναλωτές παρά τις εταιρείες.
Καλώς ή κακώς οι εταιρείες ενδιαφέρονται για το κέρδος. Ο καταναλωτής οφείλει να ενδιαφέρεται για το κέρδος της τσέπης του

Reaction score
14
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Θεωρώ περισότερο υπεύθυνους τους καταναλωτές παρά τις εταιρείες.
Καλώς ή κακώς οι εταιρείες ενδιαφέρονται για το κέρδος. Ο καταναλωτής οφείλει να ενδιαφέρεται για το κέρδος της τσέπης του

Πόσο δίκιο έχεις φίλτατε Δημήτρη....

Και στη συνέχεια έρχεται το marketing των εταιρειών και με "μαγικούς" τρόπους μεταμορφώνει ακόμη και τους πιο σκληρούς
καταναλωτές σε αρνάκια.
Πατάει τα σωστά κουμπιά....και τσουπ....βρίσκεσαι με τζιπ τριαξονικό....που δεν χρειάζεσαι...και ας σου ρουφάει την ζωή...
Βρίσκεσαι αγκαλιά με συσκευές που δεν κάνουν όσα σου υποσχέθηκαν...βρίσκεσαι να πληρώνεις πάγια κάθε μήνα για υπηρεσίες
που ....θα μπορούσες να ζήσεις και χωρίς αυτές.....
Βρίσκεσαι με ένα κεφάλι γεμάτο προβλήματα και με μια τσέπη...τρύπια.

Αυτά. Καλά κρασία. (HD) :p 8)

Reaction score
14
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
εγώ είχα τηλεόραση που άντεξε 21 χρόνια!
φαντάσου 21 χρόνια επί 4 ώρες την ημέρα = 1500 ώρες τον χρόνο χ 21 = 30,000 ωρες δηλαδή 4 χρόνια αναμμένη συνέχεια!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
dream_GR said:
εγώ είχα τηλεόραση που άντεξε 21 χρόνια!
φαντάσου 21 χρόνια επί 4 ώρες την ημέρα = 1500 ώρες τον χρόνο χ 21 = 30,000 ωρες δηλαδή 4 χρόνια αναμμένη συνέχεια!!!!
4 ώρες την μέρα;;; λίγες λες...

Reaction score
0
ασε το αλλο..1920χ1080,βαλε και ενα humax 2000,να σκαει μυτη και ο denon 4300 συνολο ολα μαζι ενα fiat panda (λεμε τωρα) και αντε να δουμε και λιγο nova.Εδω γελαμε τωρα..Βαλτε ενα free RTL και συγκρινετε nova.Πικρα !! Για Dolby digital σσσσ....ουτε κουβεντα.. Συμπιεση και κοντρα συμπιεση στην εικονα.Αρα η μονη απολαυση που μας μενει ειναι μια ταινια.Ας ειναι ομως..Μια μερα ισως...Ποτε δεν ξερεις

Reaction score
164
Grivas K said:
ασε το αλλο..1920χ1080,βαλε και ενα humax 2000,να σκαει μυτη και ο denon 4300 συνολο ολα μαζι ενα fiat panda (λεμε τωρα) και αντε να δουμε και λιγο nova.Εδω γελαμε τωρα..Βαλτε ενα free RTL και συγκρινετε nova.Πικρα !! Για Dolby digital σσσσ....ουτε κουβεντα.. Συμπιεση και κοντρα συμπιεση στην εικονα.Αρα η μονη απολαυση που μας μενει ειναι μια ταινια.Ας ειναι ομως..Μια μερα ισως...Ποτε δεν ξερεις
Εδώ μιλούσε με κάποιο στέλεχός τους πριν από λίγους μήνες για το HD και μου έλεγε ότι θα κάνει χρόνια να έρθει στην Ευρώπη :shock:
Τα άτομα μιλάμε ότι βλέπουν μέχρι την άκρη της μύτης τους. Και δεν είναι καν μεγάλη! :?

Reaction score
3
Πιστεύετε ότι το Νοέμβριο θα υπάρχουν τηλεοράσεις 1920x1080p και θα είναι προσιτές για τον πολύ κόσμο; Η ότι θα υπάρχουν αντίστοιχα blue ray με αρκετούς τίτλους για να έχει νόημα πάλι για τον πολύ κόσμο να επενδύσει; Εγώ πάλι δεν το πιστεύω με τίποτα - θα υπάρχουν και τηλεοράσεις και blue ray ασύμβατα με HD DVD που θα θέλουν μία μικρή περιουσία το καθένα. Κάπου εκεί θ' αρχίσουν να μας λένε για τις νέες συσκευές που θα παίζουν και τα δύο φορμά και ούτω καθ' εξής

Reaction score
8.348
Εγώ θα έπαιρνα μία 1920Χ1080... future proof...
Τιποτα δεν ειναι future proof.........του χρονου θα βγαλει η Toshiba τις SED,αν αποδειχθουν αληθεια αυτα που λεει η εταιρια και πιστευουν μερικοι,τοτε οι plasma,LCD θαναι παρελθον...........

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δημητρης Α said:
Εγώ θα έπαιρνα μία 1920Χ1080... future proof...
Τιποτα δεν ειναι future proof.........του χρονου θα βγαλει η Toshiba τις SED,αν αποδειχθουν αληθεια αυτα που λεει η εταιρια και πιστευουν μερικοι,τοτε οι plasma,LCD θαναι παρελθον...........
Δεν έχεις άδικο... το μέλλον θα δείξει... future proof εννοούσα να έχει hdmi και ανάλυση 1080p.

Reaction score
0
Και μια ερώτηση μια που λέμε για future proof και τέτοια...

Παρόλα τα φιτίλια της Amoi, το ποσό που μπορώ να δώσω (αν δώσω) είναι στα 1000 ευρώ περίπου (μετά παντόφλας). Μια λύση όπως η 32 PF 5321 http://www.shopuk.co.uk/item--Philips-LCD-Television-32PF5321--32PF5321.html την οποία έχω βρει σε καλή τιμή και μέσα στα οικονομικά πλαίσια, αξίζει, ή να κάτσω στ'αυγά μου με την crt μου και να το ξαναδώ του χρόνου;

mrw

Reaction score
0
Η Denon βγαζει τρια διαφορετικα 1080p upscaling DVD players-

το ενα εχει "Realta HQV chipset, Denon Pixel Image Correction (DPIC), on-board keystone correction, and Burr-Brown PCM-1796 DACs" και τιμη $1,499, το δευτερο "Silicon Optix REON VX chipset and DPIC" στα $849 - και το τριτο "Faroudja DCDi chipset and a more economical version of the Burr-Brown DACs" στα $369

Προφανως ολα τα 1080p outputs δεν ειναι τα ιδια - και βεβαια διαφερουν και τα scaler των τηλεορασεων (βλεπε Sony SXRD LCDs οπου o scaler κανει τη διαφορα)

Οσο για TV, υπαρχει 37αρα που ο προηγουμενος εισαγωγεας (εισηγμενο πολυκαταστημα) τη δινει 1200Ε...αν δεν εχει ηδη εξαντληθει

Οι 32αρες στα 1000 Ε δεν φαινεται εχουν σχεδιαστει με εμφαση στη καλη αποδοση με HDTV σηματα - πχ η 32αρα της Viewsonic δεν εχει αναλογη αποδοση με την 37αρα...

VG

Reaction score
0
Με την ποιοτητα των dvd και το σημα της ΕΡΤ στην Ελλαδα, μπορεις να κρατησεις τηλεόρασης που σημερα ειναι δεκαετιας για αλλα 20 χρόνια :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90