Τωρα οχι οτι περιμενω απαντηση στο θεμα αλλα να ρε παιδι μου ...με πνιγει.Ξερετε τι συμβουλευει το καινουργιο Hitech?Οσοι λοιπον πηρατε plasma η kai lcd μεχρι πριν 2 χρονια χμμμ...ξεφορτωθητε τα 'η πιο ρεαλλιστικα πεταχτε τα !!(το τελευταιο δεν το λεει).Εχει δικιο η αδικο?? Για μενα sorry αλλα εχει δικιο και οχι πριν 2 χρονια που λεει αλλα σιγουρα και πιο προσφατα.Φωτεινο παραδειγμα μεχρι και εγω που πηρα και plasma 848χ480 μπορει βεβαια εγω να την πηρα για το μαγαζι αλλα μερικοι την πηραν για το σπιτι τους γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους ειπε οτι:μαγκες χωρις HDMI που πατε???το blue-ray παιζει 1080p και εκει γινεται το <παιχνιδι > αλλα οι τηελορασεις δεν το δεχονται...παρολο αυτα ειναι HDready..a ναι ξεχασα...υπαρχει και το true-HD..ξερετε αυτο περναει σιγα σιγα σε ψιλα γραμματακια .Σποντες τυπου -σε κανενα χρονο το blue θα αντικταστησει το dvd,δηλωσεις (ιαπωνα ) του στυλ HIgh definition πραγματικο (?) δεν μπορει να υπαρξει σε αναλυση πιο κατω απο 1920χ1080,αυτο δεχετε i alla oxi p αυτο p alla δεν κλειδωνει εεεεε πια...αμαν !!!
Υ.Γ ... ακου πουληστε τωρα τις τηλεορασεις σας και τους pj που πιανουν λεφτα γιατι τον οκτωμβριο ....(HITECH 2006-σελιδα 8)
Υ.Γ ... ακου πουληστε τωρα τις τηλεορασεις σας και τους pj που πιανουν λεφτα γιατι τον οκτωμβριο ....(HITECH 2006-σελιδα 8)