Καταναλωτες:το μεγαλο θυμα??

Reaction score
0
Εγώ ρε παιδιά πάντως 2 χρόνια πρίν αγόρασα μία Philips CRT 36” την 36PW9618/58 κάπου στα 1.200 euro. Δε λέω “ διθέσιος “ καναπές η κυρία και ασήκωτη.. κάπου 80 κιλά βάρος, αλλά… κάπου εδώ τελειώνουν τα δύσκολα μιάς και αρχίζουν τα καλά.
1ον ) Ίσως να είναι εντύπωσή μου αλλά το μαύρο της είναι μαύρο. Και όταν το λέω το εννοώ. Βρήκα το πιο μαύρο αντικείμενο στο σπίτι ( ένα ζευγάρι παπούτσια ) και το έβαλα δίπλα – επάνω στην οθόνη ενώ έπαιζε τα χρονικά του Riddick, και κυρίως τις στιγμές του διαστήματος. Ε λοιπόν τα παπούτσια φαινόντουσαν πιο “γκρι” σχετικά με την οθόνη.
2ον) Δε σκοτώνω ποτέ μέλισσες, προσπαθώ να τις βγάλω έξω από το σπίτι ευγενικά, όποτε μπαίνουν μέσα σε αυτό. Απορία. Οι μέλισσες βλέπουν σε άλλο μήκος κύματος από εμάς. Κι όμως έκατσε πάνω στην οθόνη σε εκπομπή ντοκιμαντέρ με θέμα λουλούδια. Σύμπτωση θα μου πείτε.. ίσως, όμως εμένα με έκανε να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο την οθόνη.
3ον) Όταν ακόμα έπαιζε το Spice Platinum ο δορυφορικός μου δέκτης ( για τους ειδήμονες ) το χρώμα της σάρκας ήταν ακριβώς αυτό που θα περίμενες να δείς. Δε βλέπω λοιπόν το λόγω να αντικαταστήσω μία τηλεόραση που με ικανοποιεί για αυτά που βρίσκω στην αγορά ( τηλεοπτικό σήμα – DVD ) που παίζει περίπου 16 ώρες την ημέρα, από το καλημέρα έως το καληνύχτα, και που κατά κύριο λόγω τη χαίρεται η υπόλοιπη οικογένεια μου , μιάς και εγώ συνήθως λόγω δουλειάς την απολαμβάνω μόνο κάθε Κυριακή απόγευμα.

Reaction score
0
skonto said:
Εγώ ρε παιδιά πάντως 2 χρόνια πρίν αγόρασα μία Philips CRT 36” την 36PW9618/58 κάπου στα 1.200 euro. Δε λέω “ διθέσιος “ καναπές η κυρία και ασήκωτη.. κάπου 80 κιλά βάρος, αλλά… κάπου εδώ τελειώνουν τα δύσκολα μιάς και αρχίζουν τα καλά.
1ον ) Ίσως να είναι εντύπωσή μου αλλά το μαύρο της είναι μαύρο. Και όταν το λέω το εννοώ. Βρήκα το πιο μαύρο αντικείμενο στο σπίτι ( ένα ζευγάρι παπούτσια ) και το έβαλα δίπλα – επάνω στην οθόνη ενώ έπαιζε τα χρονικά του Riddick, και κυρίως τις στιγμές του διαστήματος. Ε λοιπόν τα παπούτσια φαινόντουσαν πιο “γκρι” σχετικά με την οθόνη.
2ον) Δε σκοτώνω ποτέ μέλισσες, προσπαθώ να τις βγάλω έξω από το σπίτι ευγενικά, όποτε μπαίνουν μέσα σε αυτό. Απορία. Οι μέλισσες βλέπουν σε άλλο μήκος κύματος από εμάς. Κι όμως έκατσε πάνω στην οθόνη σε εκπομπή ντοκιμαντέρ με θέμα λουλούδια. Σύμπτωση θα μου πείτε.. ίσως, όμως εμένα με έκανε να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο την οθόνη.
3ον) Όταν ακόμα έπαιζε το Spice Platinum ο δορυφορικός μου δέκτης ( για τους ειδήμονες ) το χρώμα της σάρκας ήταν ακριβώς αυτό που θα περίμενες να δείς. Δε βλέπω λοιπόν το λόγω να αντικαταστήσω μία τηλεόραση που με ικανοποιεί για αυτά που βρίσκω στην αγορά ( τηλεοπτικό σήμα – DVD ) που παίζει περίπου 16 ώρες την ημέρα, από το καλημέρα έως το καληνύχτα, και που κατά κύριο λόγω τη χαίρεται η υπόλοιπη οικογένεια μου , μιάς και εγώ συνήθως λόγω δουλειάς την απολαμβάνω μόνο κάθε Κυριακή απόγευμα.
1. Ποτε δεν συγκρινουμε χρωματα με αυτον τον τροπο. Το μαυρο σου παπουτσι διπλα απο την τηλεοραση δεν ειναι πλεον μαυρο αλλα γκρι οπως λες. Ειναι θεμα πολλων αρχων που δεν ειναι του θεματος να αναπτυξω τωρα.

2. Μαλλον τυχη ηταν..... ή εχετε παιδακι που λερωνει με τα χερια του την ΤΙΒΙ αφου πρωτα τα βουτουσε σε μελι... :shock:

3. Αν ερθεις σπιτι μου ή σε καποιον αλλον που ελαβε μερος στην αγορα της ΑΜΟΙ και εχει ενα καλο DVD player me 1080i toylaxiston katse dες το spice platinum ekei. Στο συγκεκριμενο καναλι η ζυγαρια θα γερνει στην ΤΙΒΙ σου αφου το σημα του συγκεκριμενου καναλιου ειναι χειροτερο και της νοβα. Σε θεαση DVD omws efoson λες οτι παρακολουθεις τοτε θα συμβουν τα εξεις:
α. Θα αρχισουν να σε ζωνουν τα φιδια για το με πιο τροπο θα βρεις 2000 ευρω για να πας στην ακρη την CRT σου.
β. Θα ξανατσεκαρεις την θεαση που εκανες πριν στο 3 γιατι εθιστικες :lol:
γ. ΕΕΕΕΕ μετα απο αυτο θα χρειαστεις μερικες μερες ξεκουρΑΣΗ αφου ο γναθοχειρουργος σου θα σου το ζητησε ως θεραπεια αγκυλωσης σαγωνιου... :lol:

Εεεεεεε οχι και να συγκρινουμε μια CRT με καλη LCD σε θεαση DVD και να βγαινει νικητης η CRT. Κατι δεν παει καλα.......

minas

Πισιά
Reaction score
3.974
Grivas K said:
[...]Φωτεινο παραδειγμα μεχρι και εγω που πηρα και plasma 848χ480 μπορει βεβαια εγω να την πηρα για το μαγαζι αλλα μερικοι την πηραν για το σπιτι τους γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους ειπε οτι:μαγκες χωρις HDMI που πατε???το blue-ray παιζει 1080p και εκει γινεται το <παιχνιδι > αλλα οι τηελορασεις δεν το δεχονται...παρολο αυτα ειναι HDready
Παρόλο που συμφωνώ με το πνεύμα όσων γράφεις, ειδικά το παραπάνω δεν αποτελεί βάση ανησυχίας... Ούτως ή άλλως μπορείς να δώσεις αναλογικό σήμα στην TV σου από HD που θα είναι μεγαλύτερο από τη native ανάλυσή της...

skonto said:
Σωστός. Μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις
Κι εμένα, αλλά ας μην αγνοήσουμε ότι η ευνοϊκή σύγκριση που είχες κάνει για τις CRT έχει βάση και δεν είναι εντελώς αδόκιμη. ΕΙΔΙΚΑ σε θέαση (SD) DVD :roll:

VG

Reaction score
0
Και κατι αλλο,οποιος παιρνει σημερα τηλεόραση με 1080, μην το δενει και κομπο οτι πηρε future proof τηλεόραση ετσι;

Γιατι μπορει σε λιγα χρόνια να βρεθει με "πρωτογονη και ξεπερασμενη τηλεόραση" που "δεν αποδίδει καλα τα blue ray και δεν μπορει να αναπαραγει το μπλα μπλα μπλα μπλα,ενω εκ των πραγμάτων το νέο HD format μπλα μπλα μπλα"

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
john_karis said:
Εεεεεεε οχι και να συγκρινουμε μια CRT με καλη LCD σε θεαση DVD και να βγαινει νικητης η CRT. Κατι δεν παει καλα.......
Ναι, η LCD δεν πάει καλά.
Που είναι το μαύρο στις LCD οεο;
Πόσο χρόνο απόκρισης έχει μια γρήγορη LCD οεο;
Τι LCD και τι CRT συγκρίνεις;

Δεν νομίζω ακόμη η καλύτερη LCD να έχει ξεπεράσει την καλύτερη CRT σε θέαση DVD 576p.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.644
Oι CRT Tv σε SD αναλυση εχει με διαφορα μεγαλη καλυτερη εικονα ,που οι LCD δεν θα μπορεσουν να ξεπερασουν
με την υπαρχουσα τεχνολογια

Το να συγκρινουμε το απολυτο μαυρο της CRT με αυτο των LCD ειναι απλος αστειο.......

Τι σχεση μπορει να εχει ενα CR 30000 προς 1 με ενα CR 500-1000 προς 1 ?

Reaction score
297
Πάντα θα προοδεύει η τεχνολογία, ΕΥΤΥΧΩΣ! :D Όρατές και επεικείμενες βελτιώσεις αποτελούν π.χ. οι LCD με LED backlight, που θα φέρουν μια μικρή επανάσταση στη χρωματική απόδοση, και οι προβολείς με πηγές φωτός laser, που θα αντικαταστήσουν τις τεράστιες, ακριβές, ζεστές και φθαρτές λάμπες.

Reaction score
5
Αυτο που πρεπει εμεις σαν καταναλωτες να κανουμε ειναι να μαθαινουμε.Να ενημερωνομαστε για τα παντα συνεχεια και σε βαθος χρονου και οχι επιδερμικα τον καιρο μονο μιας αγορας και μετα τιποτα.Αυτο που θελει ο Αλεκος και ο καθε Αλεκος των επιχειρησεων ειναι ενας καταναλωτης ανημερωτος,για να του πασαρουν ολο τους το στοκ βαπτιζοντας το προσφορα και ευκαιρια.Και καλα πιο παλια.Σημερα ομως εκτος του παραδοσιακου τροπου ενημερωσης,των περιοδικων δηλαδη του καθε χωρου υπαρχει και το ιντερνετ το οποιο παρεχει συνεχη και αξιοπιστη ενημερωση.Και οπως ειπε ο προηγουμενος αν δεν κοιταξουμε εμεις το συμφερον μας περιμενουμε να το κοιταξουν οι εταιρειες?Η" θα βασιζομαστε στην καλη μας τυχη?

Reaction score
2
δυστηχως σε ορισμενα προιοντα οι τεχνολογια προχωραει 8)με χιλια,βεβαιως οχι τυχαιως,πως θα πουλανε οι εταιρεις????το θεμα ειναι να ξερεις τι ζητας και τι αγοραζεις.....

Reaction score
0
kastorianos said:
Χαμογελατε.Κανει τους αλλους να ανησυχουν
Ασχετο αλλα δεν θα χαμογελασω για να ανυσηχουν οι αλλοι αλλα γιατι γουσταρω ΕΓΩ να χαμογελασω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90