Κατασκευη 2δρομων Ηχειων DIY Scan-Speak Discovery 81

Μηνύματα
352
Reaction score
339
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Δεν κρατιόμουν , τα woofer θα ερθουν Σεπτεμβρη , οποτε κουμπωσα 2 κινεζικα οτι ναναι των 10€ ( που ειναι και μικρα και ισα που κλεινουν την τρυπα...) εβαλα ενα ενισχυτακι που εκανα κατι πειραματα , ενωσα και ενα DVD με εξοδο απο το Scart ουτε καν τα εβαλα σε βασεις και ειπα να τα ακουσω ...
Δεν εχω λόγια , εχω παθει ενα πολιτισμικό σοκ... Δηλαδη αν παιζουν ετσι με αυτα , πως θα παιζουν με τα scanspeak , με τον Passaleph , ή με τις λάμπες;;;; ( μεχρι να ερθουν τα woofer δεν βαζω καλα μηχανηματα επανω , θελω να μου κανω και δευτερη εκπληξη..) Ειμαι τρομερά χαρουμενος και συγκινημένος που τελικά οι κοποι μου αλλα και τα εξοδα σε μια δυσκολη εποχη , επιασαν τοπο πανω απο το αναμενομενο..
Να ευχαριστήσω ολους σας που με βοηθήσατε με την κατασκευή ,και φυσικα ειστε καλεσμενοι οποτε θελετε να ερθετε προς Περισσο μερια να τα ακουσετε και να πιουμε καφε κτλ Δεν υπερβαλω για αυτο που ακουσα επειδη τα εφτιαξα εγω . Εχω αποψη , εχουν περασει απο δω μεσα πανω απο 30 ζευγαρια ηχεια και μερικα αρκετα ακριβα . Νομιζω οτι εδω θα παραμεινω ( εκτος αν με πιασει καμια τρελλα και αρτχισω να φτιαχνω παλι τιποτα παλι ) .... ολη την κατασκευη την εχω τραβηξει βιντεο και θα την ανεβασω εδω αυριο μαλλον . Να τα ακουσετε και εσεις . Μεχρι τοτε ξανα ευτχαριστω !!!
20240818_191017.jpg
20240818_191025.jpg
Screenshot_16.jpg
 


Staff online

  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.474
Μηνύματα
2.905.583
Members
38.050
Νεότερο μέλος
tomdalani
Top