Καταστήματα που ακούτε/αγοράζετε εξοπλισμό

Reaction score
3
Γεια χαρά,

Ρε παιδιά μπορείτε να ρίξετε εδώ μερικά μαγαζιά κοντά στο κέντρο (κολωνάκι/εξαρχια/μέχρι μοναστηράκι, μέχρι ομόνοια) τα οποία έχουν προσωπικό που ξέρει και κυρίως να μπορώ να ακούσω ενισχυτές ή ηχεία;

Είμαι φρέσκος αθήνα και δεν έχω ιδέα που να αρχίσω. νομίζω θα περάσω από κολωνάκι στο Νάκα, φαντάζομαι πως θα έχει χώρο να ακούσεις ηχεία κτλ.

Καταλαβαίνω ότι θα είναι σα να κάνετε διαφήμιση, αλλά πρόκειται για χρήσιμες πληροφορίες. Ευχαριστώ!

D

deleted user 10898

Guest
μεγαλη ποικιλια εχουν τα παιδια στην ηχοδομη. ειναι στο χαλανδρι πολυ κοντα μου (εαν ερθεις περνα για καφε!)
www.ihodomi.gr

Reaction score
3
ΟΚ θα προσπαθήσω να περάσω από εκεί. Απλά παιδιά δεν είμαστε για hi-end φάση. Είμαστε για προσγειωμένες λύσεις, ελπίζω να μην πω το εύρος χρημάτων μου και να αρχίσουν γέλια :).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Τα οικονομικά του καθενός φυσικά και δεν είναι θέμα ούτε για γέλια,ούτε για σχολιασμό.Όποτε αν θέλετε αναφέρετε την οικονομική κατηγορία που μπορείτε να κινηθείτε για να πέσουν το τραπέζι και οι ανάλογες προτάσεις.Εξ άλλου στις χαμηλές κατηγορίες είναι τα ''ζόρια'' για τους κατασκευαστές..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim