Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.264
Κότες...
άλλη φορά να το κάνετε σαν τα σαλούν στο Αμέρικα..που βγαίνει όλο το μαγαζί έξω και μετά σκάνε οι μπάτσοι και τους μαζεύουν όλους πλην εκείνων που μάλωναν
Κότες...
άλλη φορά να το κάνετε σαν τα σαλούν στο Αμέρικα..που βγαίνει όλο το μαγαζί έξω και μετά σκάνε οι μπάτσοι και τους μαζεύουν όλους πλην εκείνων που μάλωναν
Η οι όμορφες γυναίκες μαγνητιζονται από κάποιους συμφορουμιτες μας ...Και να προσθέσω ότι οι όμορφες γυναίκες μαγνητίζουν τους συμφουριτες μας
Βλέπουμε όλοι συγκεκριμένα άτομα δίπλα τους από το φωτογραφικό υλικό
Δεν καταλαβαίνω (και δε λέει) τι έχει πάθει.Ο Γκονης με στενοχώρησε λίγο, που πήγε η ενέργεια αυτού του παιδιού, ούτε μια σαμπανιέρα δεν πέταξε.
ε όχι και μαγνητισμός...Και να προσθέσω ότι οι όμορφες γυναίκες μαγνητίζουν τους συμφουριτες μας
Βλέπουμε όλοι συγκεκριμένα άτομα δίπλα τους από το φωτογραφικό υλικό
μεγαφωνο-μεγαφωνο θα πιάσει περισσοτερα ....Στην ανάγκη ας πουλήσει τα ηχεία του...
ευτυχώς να λες γιατί αν δεν είχε γυναίκες το τραπέζι τους έχω ικανούς να χώναν ομαδικά μουσούδες για να βρουν το φλουρίαμα εισαι νοικοκυρα πως φαινεται
View attachment 70289
τύχη ,επιτυχίες για τον καινούργιο χρόνο ( λέω εγώ)Τι σημαίνει το να σου πέσει το νόμισμα της πίτας (εκτός δώρων);
σε πια εκδοχή το θέλεις?Τι σημαίνει το να σου πέσει το νόμισμα της πίτας (εκτός δώρων);
Λες;τύχη ,επιτυχίες για τον καινούργιο χρόνο ( λέω εγώ)
Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτώ.σε πια εκδοχή το θέλεις?
έθιμο είναι καλέ
ά μωρέ χαζζά...γούγλαρε σιγά την αναζήτηση έχει πολλά από τόπο σε τόποΛες;
Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτώ.
- σαφώς κάτι καλλίτερο από το να σου πέσει το πλίΤι σημαίνει το να σου πέσει το νόμισμα της πίτας (εκτός δώρων);
έτσι συνηθίζεταιΛες;
.
ΤΟ σωστό ερώτημα είναι ""Τι σημαίνει το να σου πέσει το νόμισμα της πίτας και να το αρνηθείς"Τι σημαίνει το να σου πέσει το νόμισμα της πίτας (εκτός δώρων);
Ρε caracarioli, επειδή την πλήρωσα εγώ , αντί για σένα, πριν 2-3 χρόνια,βγάζεις γλώσσα?Ο Γκονης με στενοχώρησε λίγο, που πήγε η ενέργεια αυτού του παιδιού, ούτε μια σαμπανιέρα δεν πέταξε.