Featured Κριτική συστήματος με ακουστικές εντυπώσεις

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.936
Ή είμαστε overthinkers ή δεν είμαστε. χα χα.

Καλά παιδιά οι over thinkers , κουραστικά αλλά πιστά, πάντα στο πλευρό σου και ποτέ δεν σε προδίδουν. Ξέρουν συναισθηματικά τι περνάει ο άλλος και ταυτίζονται για να βοηθήσουν. Είναι εκει δίπλα σου για τα δύσκολα και δεν σε πουλάνε.
Για όσο αντέχουν. Επειδή μόνο για τον εαυτό τους δεν είναι καλοί, καίγονται (burn out).
Εικόνες και Μυστικά~ Єιρ.ΜΕικόνες και Μυστικά~ Єιρ.Μ

business as usual.
Εδώ έχουμε το εξής οξύμωρον... Καθένας λέει τον πόνο του και συγκρίνονται μεταξύ των να δούμε ποιος θα ήταν μεγαλύτερος λες και αυτοί είναι... πουλιά. :sneaky:

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.536
Να γράφει ο thyva βρε παιδιά, δεν έχω πρόβλημα με αυτό, απλώς παρασύρει τον κόσμο και τον εκτροχιάζει από την κατάσταση της φυσικής ροής προοδευτικά στην εκτός θέματος κατάσταση, με ένα μοναδικό τρόπο.
Του λες κάτι, που το θεωρείς σωστό, κι αυτός αμέσως αρπάζεται σαν την απατημένη γυναίκα.

Ειλικρινά, θα προσπαθήσω να μην απαντήσω ξανά παραθέτοντας δικό του σχόλιο.

Να κάνουμε την πλάκα μας, αλλά να λέμε και κάτι χρήσιμο , αν όχι για όλους, τουλάχιστον κάποια μέλη μπορεί να επωφεληθούν από δικά μας λάθη αλλα και από τις επιτυχίες μας .
Εγώ γενικά θέλω να είμαι ανεκτικός και να διαβάζω όλες τις απόψεις. Αλλά επειδή υπάρχει και ένα όριο, ακολουθώ έναν πολύ απλό κανόνα για να επιλέξω ποια άτομα (βασικά ποιο) θα βάλω στην ignore list μου. Τον μοιράζομαι μήπως βοηθήσω και κάποιον άλλον:

1742800841318.png

Αν τα posts κάποιου έχουν μέχρι και 2 από αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά (ανεξάρτητα ποια), μπορώ να τα ανεχτώ. Αν έχουν και τα τρία, ε, τραβάω τη γραμμή.

Reaction score
3.107
Εγώ δεν μπορώ να βάλω κάποιο μέλος μας σε 'ignore list', επειδή πιστεύω ότι πίσω από το πληκτρολόγιο μπορεί αναλόγως των περιστάσεων να βγάζουμε ένα κακό χαρακτήρα, χαρακτήρα που ουσιαστικά είναι κατά ένα μεγάλο μέρος έως και υποκριτικός.
Ειλικρινά αισθάνομαι ωραία , ακόμα κι αν υπάρχουν στιγμές που νιώθω έντονα εκνευρισμένος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.488

Reaction score
3.107
Τι κινητήρα (νεύρα) να έχει εκείνη η μηχανή για να μεταφέρει όλο αυτό το φορτία σε ανηφορικό χωματόδρομο ;

Reaction score
21.052
Εγώ γενικά θέλω να είμαι ανεκτικός και να διαβάζω όλες τις απόψεις. Αλλά επειδή υπάρχει και ένα όριο, ακολουθώ έναν πολύ απλό κανόνα για να επιλέξω ποια άτομα (βασικά ποιο) θα βάλω στην ignore list μου. Τον μοιράζομαι μήπως βοηθήσω και κάποιον άλλον:

View attachment 362698

Αν τα posts κάποιου έχουν μέχρι και 2 από αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά (ανεξάρτητα ποια), μπορώ να τα ανεχτώ. Αν έχουν και τα τρία, ε, τραβάω τη γραμμή.
Πόσο χαίρομαι που δεν χαίρω της εκτίμησης σας. Πάει να πει ότι είμαι σε πολύ καλό δρόμο.
Τι κινητήρα (νεύρα) να έχει εκείνη η μηχανή για να μεταφέρει όλο αυτό το φορτία σε ανηφορικό χωματόδρομο ;
Η διαδρομή είναι κατά 90 % κατηφόρα. :D

Σόρρυ "αποτελείται απο" , "συνίσταται απο". :D
Δεν έχω κανέναν στην ignore list... αν κάποιον "τον βαριέμαι" απλά σκρολάρω παρακάτω...
Σήμερα μπορεί να τον βαριέμαι, αύριο ίσως όχι...
Κακώς ... βάλε και εσυ κάποιον σε ignore list βρε παιδί μου.... τώρα και εσυ μπορείς, που έλεγε μια παλιά διαφήμιση. Τι σου στοιχίζει εξάλλου ; Τζάμπα είναι. :D

Last edited:

Reaction score
849
Εγω έμεινα μια δεκαετία απόλυτα ευχαριστημένος στο δικάναλο με ένα ώμ μικρότερη αντίσταση στο τουίτερ και τώρα τελευταία έβαλα αυτό το παπαρεϊτορ που ρυθμίζει σε συνεννόηση με άνθρωπο του επαγγέλματος για να το βάλω σωστά!!!

Η διαφορά απο το υπέροχο στο κουραστικό είναι τόσο μα τόσο κοντά!!!!!!
Αλλα όσο περνάει ο καιρός και κουφαινόμαστε είναι απαραίτητο.

Καλό βέβαια είναι να μετράμε και τα αυτιά μας μήπως είναι στραβός ο γιαλός.

Εχω ακουόγραμμα πρίν καμιά εικοσαριά χρόνια που ήμουν υπερηχητικός θα πάω πάλι κάποια στιγμή!!!!

Reaction score
3.107
Η διαδρομή είναι κατά 90 % κατηφόρα. :D
Εγώ βλέπω ότι η μηχανή κινείται περισσότερο χρόνο σε ανηφόρα.
Μέτρησε το χρόνο από το κατώτατο σημείο μέχρι το τέλος της ανηφόρας και θα διαπιστώσεις του λόγου το αληθές.
Επίσης απάντησες σε κάτι που δεν έχει σχέση με τη δική μου ερώτηση.

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.812
Καλά τώρα , έχει κοντύνει την τελική μετάδοση , με άλλα γρανάζια και τελειώνει εκεί η ιστορία.

Reaction score
3.107
Καλά τώρα , έχει κοντύνει την τελική μετάδοση , με άλλα γρανάζια και τελειώνει εκεί η ιστορία.
Ούτε το αμάξι σου δεν ανεβαίνει εκείνη την ανηφόρα :)

που λέει και ο λόγος

Last edited:

Reaction score
1.609
Δεν έχω κανέναν στην ignore list... αν κάποιον "τον βαριέμαι" απλά σκρολάρω παρακάτω...
Σήμερα μπορεί να τον βαριέμαι, αύριο ίσως όχι...
Σοφο ποστ

Reaction score
21.052

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.066
Χονδρικά υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων στο χόμπι μας...
1) Αυτοί που στήνουν αποκλειστικά ...με το αυτί
2) Αυτοί που βλέπουν specs, μετράνε με μικρόφωνα, μετράνε αποστάσεις... και κάπως έτσι στήνουν το σύστημα τους
ειναι και αυτοι που στηνουν με το ματι 8-)
1742817268352.png

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.805
Members
38.373
Νεότερο μέλος
Pankal5