Λέτε να αξίζει??

Reaction score
0
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!!

Με το Πασχαλινό δώρο σκέφτηκα να αναβαθμίσω το ραδιοcd του αυτοκινήτου μου σε ένα Κινέζικο που τα κάνει όλλα, και συμφέρει....

Περιμένω τη γνώμη σας...

http://www.bossave.com/ipod-double-digital-din/7B.html

Reaction score
2
Απάντηση: Λέτε να αξίζει??

Επειδή ασχολούμαι με αυτά (gps-χάρτες-προγράμματα κλπ) και έχω και στο αυτοκίνητο, μπορώ να πω οτι φαίνεται καλή περίπτωση.

Ολα σε ένα και με καλωδιώσεις, ευρωπαϊκή υποστήριξη ράδιο κλπ, dual zone.. Αν και δεν είδα να αναφέρει τι λειτουργικό φοράει (πιθανά wince 5), πάντως λέει οτι υποστηρίζει Igo και άλλα γνωστά προγράμματα πλοήγησης.

Σίγουρότατα μην περιμένεις 4Χ50 ενισχυτή και ποιότητα ήχου, αλλά για τα χρήματα που κοστίζει και αυτά που υπόσχεται αξίζει το ρίσκο...Εγώ πάντως που διαχρονικά έσκασα περί τα 2000€ για να πετύχω να έχω τα μισά από όσα αυτο υπόσχετε μάλλον την επόμενη φορά θα προτιμήσω μια τέτοια λύση. Πρόσεξε μόνο καλά την αποστολή με EMS-USPS και πως λέγοντε αυτά να μην τρέχεις στα τελωνεία.

BossAve Inc.
Room 1195 Fanya Building
128 Zhichun Road
Beijing 100086, China

Reaction score
0
Θα ζητήσω να σταλεί με ταχυδρομείο καλύτερα.
Εσύ τι λές?

Με προσθήκη ενoς ενισχυτή, δεν θα πετύχω καλύτερο ήχο?

Reaction score
2
Αυτοί ΞΕΡΟΥΝ σίγουρα...10 στους 10 που αγοράζουν τους το έχουν πει...με απλό ταχυδρομίο..με μειωμένη αναγραφόμενη τιμή ίσως, σαν δώρο λίγο χλωμό...
Κάτι θα σκαρφιστούν δεν υπάρχει περίπτωση..ας κάνει και 2 βδομάδες να φτάσει δε σε χαλάει. Εύχομαι τα καλύτερα..

Reaction score
41
Απάντηση: Λέτε να αξίζει??

Ούτε εγώ συμφωνώ με τον Κινέζο....
Ό,τι ενισχυτικά και να βάλεις απλά θα ενισχύεις τα λάθη :126:

Κάθε κρίκος της αλυσίδας πρέπει να είναι σωστός.
Το τελικό αποτέλεσμα της αλυσίδας μας θα είναι το καλύτερο που μπορεί να δώσει ο χειρότερος κρίκος μας.
Φανταστείτε μια αλυσίδα ποδηλάτου.
Αν έχουμε την ακριβότερη αλυσίδα και ο ένας κρίκος είναι κακός, εκεί θα σπάσει η αλυσίδα :126:

Reaction score
2
Καλά δεν αντιλέγει κανείς πιστεύω,αλλά πολλά τα λεφτά ρε Άρη...πήρα και εγω το Alpine ivad310 και μετά σου λέει αα θέλεις tv tuner;; ενα ακόμα κουτάκι στο αμάξι και 200ευρώ, θέλεις gps μαμα και μάλιστα "μαπα μαυροπούλι"...ακόμα ενα κουτάκι στο αμάξι και άλλα 400-500 ευρώ..θέλεις bluetooth...και πάει λέγοντας...ήθελα ένα πορτ-μπαγκάζ με κουτάκια και καλώδια και πολλά πολλά ευρώ. Δεν αντιλέγω οτι είναι ποιοτικότατη συσκευή αλλά δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες.

Reaction score
245
Απάντηση: Re: Λέτε να αξίζει??

Καλά δεν αντιλέγει κανείς πιστεύω,αλλά πολλά τα λεφτά ρε Άρη...πήρα και εγω το Alpine ivad310 και μετά σου λέει αα θέλεις tv tuner;; ενα ακόμα κουτάκι στο αμάξι και 200ευρώ, θέλεις gps μαμα και μάλιστα "μαπα μαυροπούλι"...ακόμα ενα κουτάκι στο αμάξι και άλλα 400-500 ευρώ..θέλεις bluetooth...και πάει λέγοντας...ήθελα ένα πορτ-μπαγκάζ με κουτάκια και καλώδια και πολλά πολλά ευρώ. Δεν αντιλέγω οτι είναι ποιοτικότατη συσκευή αλλά δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες.
Ειναι μεγαλο το ρισκο και αν βαλουμε και τον παραγοντα ''αγορα απο εξωτερικο'' τοτε ειναι ακομα μεγαλητερος ο γολγοθας.Σκεψου να μην σου αρεσει ο ηχος η' να σου βγαλει βλαβη??
Αντε να βγαλεις ακρη μετα και θα εχει ςπεταξει και τα λεφτα σου.Εγω,αν δεν αντεχει η τσεπη μου για καινουργιο,θα εψαχνα για μεταχηρισμενο.
Ασε που στο θεμα ''ηχοσυστημα στο αυτοκινητο gps κτλ'' ισχυει κατα 90% το....οτι δινεις παιρνεις.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Λέτε να αξίζει??

Κινεζο??????

Εγω παντος .........δεεεεεενννννννν :133:
Κύριοι από την εμπειρία μου σε εισαγωγές (όχι ηλεκτρονικά και συναφή) με Κινέζους,λέω μακριά.
Κάνουν τους "Κινέζους" όταν συμβεί κάτι,και αυτό είναι στάνταρ.
Δεν είναι ότι δεν θα στο στείλει αλλά,με ποιόν τρόπο,και πως,άσχετα τι λέει,για αυτό βλέπεις πόσο πουλάνε τα ίδια μηχανήματα από χώρες όπως Καναδάς ΗΠΑ κλπ.
Από Αμερική το πολύ πολύ να μπλέξεις με το τελωνείο αλλά σοβαρός πωλητής το στέλνει πάντα σωστά και με το νόμο.
Συγνώμη για το απόλυτο αλλά μακριά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.103
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT