- Reaction score
- 11.368
Για subs λέμε στο θέμα ή το εξαντλήσαμε; Να μη ξαναμπώ αν είναι.
Αλλο πράγμα ο κομπρέσορας άλλο πράγμα το limiter.
Λειτουργούν διαφορετικά , και σε διαφορετικές περιπτώσεις.
Τα me geithein , αν έχουν θα έχουν αναλογικό limiter.
Σε ειχα ξαναρωτήσει. Σίγουρα δεν υπάρχει άλλος τρόπος ; Με είχες ειρωνευτεί. Οπότε ξαναρωτάω τώρα μπορεί να σε πετύχω σε καλύτερη διάθεση εάν και δεν το βλέπω.Εννοείται... Αρκεί το δορυφορικό setup να έπαιζε ικανοποιητικά τρίτη οκτάβα όντας κατά προτίμηση υψιπερατά κροσαρισμένο ως προς τις δύο πρώτες.
Οτι και να είναι ... τα δικά σου με 96-97 ευαισθησία είναι καλύτερα.Αλλο πράγμα ο κομπρέσορας άλλο πράγμα το limiter.
Λειτουργούν διαφορετικά , και σε διαφορετικές περιπτώσεις.
Τα me geithein , αν έχουν θα έχουν αναλογικό limiter.
Την παίζει, την παίζει και την δευτερη ακόμη ... πως θα γλυτώσουμε το υψιπεράτο.; Τέτοιο νήμα θέλουμε να ανοίξεις. Για τους λίγους και δύστυχους, όχι για τους πολλούς.Εννοείται... Αρκεί το δορυφορικό setup να έπαιζε ικανοποιητικά τρίτη οκτάβα όντας κατά προτίμηση υψιπερατά κροσαρισμένο ως προς τις δύο πρώτες.
Εξαρτάται τι εννοεί κανείς ικανοποιητικά τρίτη οκτάβα.Εννοείται... Αρκεί το δορυφορικό setup να έπαιζε ικανοποιητικά τρίτη οκτάβα όντας κατά προτίμηση υψιπερατά κροσαρισμένο ως προς τις δύο πρώτες.
Αυτά τα λέει ο Ear για να μας μπερδεύει και να μας αγχώνει.Εξαρτάται τι εννοεί κανείς ικανοποιητικά τρίτη οκτάβα.
Αλλος θέλει 130db , και άλλος αρκείται στα 110db. Πάντα στην ίδια απόσταση.
Το ή τα sub(s) θέλω να δω πως θα ενσωματώσει ο επίδοξος χρήστης.
Τα δικά μου μπορούν να είναι καλύτερα , όχι λόγω db αλλά λόγω κατασκευής μεγαφώνων και πηνίων φωνής , shorting rings , τεραστίου διαμέτρου πηνίου φωνής , με πλακέ επιχαλκωμένο αλουμινόσυρμα. Και άλλα τέτοια ωραία που δεν παίζουν σε πολλά μεγάφωνα.Οτι και να είναι ... τα δικά σου με 96-97 ευαισθησία είναι καλύτερα.
Πόσα τετραγωνικά και πόσο m3 (μαζί και με τα ανοίγματα σε άλλον - αλλους χώρους) ... έχεις ;Εξαρτάται τι εννοεί κανείς ικανοποιητικά τρίτη οκτάβα.
Αλλος θέλει 130db , και άλλος αρκείται στα 110db. Πάντα στην ίδια απόσταση.
Το ή τα sub(s) θέλω να δω πως θα ενσωματώσει ο επίδοξος χρήστης.
Φίλε μου εσυ είσαι Βασιλιάς. Ποιά ντίμπια και άντε μην πω.Το σαλόνι είναι 69 τμ, και με το χωλ της εισόδου πάει κάπου στα 76 περίπου.
Ανοίγματα έχω τρία μεγάλα στο σαλόνι , και ένα επίσης μεγάλο παράθυρο επάλληλο .
Ολα με κουρτίνες και τα σχετικά.
Τώρα για κυβικά δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα κάπου στα 200 νομίζω , δεν το θυμάμαι.
Μουσικφεράιν. ¨Εχεις εσύ επιλογές να κάνεις ότι θέλεις.204,93 κυβικά , 2,97 ταβάνι.
Αυτό θα το πει η Επηρεσία.Μουσικφεράιν. ¨Εχεις εσύ επιλογές να κάνεις ότι θέλεις.
Τα μεγάλα γούφερ σου στα ηχεία (αυτά είναι 15 ιντζα ; ) τα χρησιμμοποιείς και αυτά σαν πηγές χαμηλού ή τα κροσσάρεις και εσυ ψηλά με τα subs σου ;Ναι κάτι e μου λείπουν .
Ε, και εγω δεν είμαι Επηρεσία ; Αφού με έχρισε ο Κος Χρήστος επιτιμο μέλος. Μου έδωσε τίτλο διδάκτορα έτσι τιμητικά.Αυτό θα το πει η Επηρεσία.
Τα δεύτερα με (μας) ενδιαφέρουν τώρα. Τα πρώτα είπαμε. Τέλεια.Αλλο πράγμα τα 15ιντσα woofers που κόβονται στους 400 hz, άλλο πράγμα τα 15ιντσα subs που κόβονται στους 120 hz lfe γαρ.
Επερεσια λεγεται μρε ΜαλμπορεΑυτό θα το πει η Επηρεσία.
ΝΑΙ βεβαιως βεβαιωςΕ, και εγω δεν είμαι Επηρεσία ; Αφού με έχρισε ο Κος Χρήστος επιτιμο μέλος. Μου έδωσε τίτλο διδάκτορα έτσι τιμητικά
Μεγαλύτερη τιμή και απο την Ακαδημία Αθηνών Κε Χρήστο.Επερεσια λεγεται μρε Μαλμπορε
ΝΑΙ βεβαιως βεβαιως