ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΝ ...ΤΙ?

Reaction score
376
το συμβολαιο μου στην ΟΝ εχει ληξει
δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος
καθε τοσο κοβεται το ιντερνετ
πληρωνω τον μηνα 50 - 60 ευρω
θα ηθελα να μου προτεινεται κατι καλυτερο
μ ενδιαφερει τηλεφωνια και Internet
ειναι ευκολη η αλλαγη και πως γινεται ?

ευχαριστω

Reaction score
164

ευχαριστω
Γιατί πλήρωνες 50-60€;;; :111:

Reaction score
16
Εγω εχω hol..

Απο ιντερνετ ολα κουτι..

Απο τηλεφωνο υπαρχουν προβληματα σε μενα..

Δεν εχω αναγνωριση , κοβονται καποιες φορες οι γραμμες, μερικες φορες δειχνει σ αυτον που με παιρνει απλα πως χτυπαει και δεν το σηκωνω ενω στην πραγματικοτητα μιλαω σε αλλη γραμμη..

Θα κανω αιτηση για pots οπως μου τα ειπανε (το οποιο λεει ειναι το τηλεφωνο σαν να εχεις οτε, δεν εχεις δηλαδη voip τηλεφωνια) και θα σου πω τις εντυπωσεις μου..

Παντως σε οποια εταιρια και να πας η αλλαγη θα σου παει 15-20 εργασιμες, εκτος κι αν πας στον ΟΤΕ που θα στο βαλουν την μεθεπομενη αλλα θα πληρωσεις τον κουκο αηδονι αλλα ομολογουμενως θα ειναι το πιο σταθερο πραγμα που μπορεις να εχεις...

Reaction score
1
Απάντηση: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΝ ...ΤΙ?

Ειμαι 2 χρονια συνδρομητης στην forthnet(στο σπιτι). Δεν ειχα ποτε προβλημα, εκτος της εντασης του τηλεφωνου(δεν ακουγα και δεν ακουγομουν δυνατα), το οποιο διορθωθηκε με ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση συνδρομητων. Η μεγιστη ταχυτητα που πιανω ειναι 1,1ΜB/s, καθως ειμαι μακρια απ'το dslam και το router κλειδωνει περιπου στα 11Mbps.

Προσφατα αποφασισα να κανω αιτηση και για το μαγαζι. 12/1 εγινε η αιτηση σε καταστημα forthnet, επιτοπου πηρα τον εξοπλισμο και την απαντηση της υπαλληλου οτι η ενεργοποιηση γινεται σε 30-35 μερες. Σε 28 μερες ημουν ενεργοποιημενος (ενδιαμεσα λαμβανα μηνυματα στο κινητο για την πορεια της αιτησης)χωρις κανενα απολυτως προβλημα και η μεγιστη ταχυτητα που πιανω ειναι 2,2ΜΒ(το router κλειδωνει ~23Mbps).

Φυσικα ο lagman μπορει να σου πει χιλια δυο προβληματα. Προσωπικα ειπα την δικη μου εμπειρια.

Ευχομαι καλη επιλογη.

Reaction score
376
Γιατί πλήρωνες 50-60€;;; :111:
37 ερχεται η συνδρομη ...τα υπολοιπα ειναι κατι κινητα δικα μου
κατι της ΟΝ ..κατι φπα καταλαβαινεις ...

τελικα μαλλον γυριζουμε ...ΟΤΕ

.

Reaction score
1

Θα την ειχα αλλαξει την ΟΝ εδω και καιρό γιατι και μας τον "πιανει" κανονικά , και ολο προβληματα ειναι. Την κραταω λογο της τηλεορασης και ειδικα για την δυνατοτιτα να βλεπεις οποιο προγραμμα θες ενω εχουν περασει εως και 4 μερες απο την κανονικη ωρα προβολης του...

Reaction score
164

.
Η συνδρομή είναι με ΦΠΑ. Προσωπικά δεν μου έχουν χρεώσει ποτέ κάτι "δικό τους". Δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Αν έριχνε και λίγο τις τιμές στους παλιούς συνδρομητές, θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Κάθε εναλλακτικός έχει τα προβλήματά του. Αν θέλεις να είσαι 100% ήσυχος, πήγαινε στον ΟΤΕ, αλλά δεν συμφέρει από οικονομικής άποψης. Προσωπικά δεν γυρίζω στον ΟΤΕ...

Reaction score
13
Κάτοχος forthnet εδώ και 2 περίπου χρόνια με ταχύτητες internet έως και 1,9 ΜΒ/s και πέρασα και στο πακέτο 2play από τον περασμένο Δεκέμβριο. Με μία λέξη απόλυτα ευχαριστημένος και ειδκά στο τηλέφωνο που άκουγα πολλά παράπονα....
Βέβαια παίζει ρόλο και η περιοχή οπότε ότι και να σου πει ο καθένας μας δεν θα αντικατοπτρίζει 100% το σίγουρο και για σένα. Δυστυχώς θα πρέπει να ρισκάρεις και να επιλέξεις αυτή που σου προσφέρει τα πιο πολλά πλεονεκτήματα γαι σένα και σου εύχομαι απλά να μην μπλέξεις σε προβλήματα. Διότι τότε.....τρέχα γύρευε!

Υ.Γ. Το μόνο πρόβλημα ήταν πέρισυ το καλοκαίρι μου κάηκε το ρούτερ αλλά μου το αλλάξαν χωρις πολλά πολλά :107:

Reaction score
417

.
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω.
Και δεν το λέω επειδή εργάζομαι στην On.
Αν νομίζεις ότι σου χρεώνεται κάτι λανθασμένα να ζητήσεις πίστωση.

Reaction score
0

ευχαριστω

Δυστυχώς στις μέρες μας μπορεί να συναντήσεις παντού προβλήματα... και απαιτείτε να έχεις και τεχνικές γνώσεις γιατί αλλιώς δεν βγάζεις άκρη με τίποτα.
1)Τι έχεις δοκιμάσει για να μην σου κόβεται το internet ;
2)Ποιο προφίλ χρησιμοποιείς, από την σελίδα my on ;

εννοείτε μακρυά από forthnet ρίξε μια ματιά στο videaki http://www.youtube.com/watch?v=ZeU6Ulg5Ca8 σε high quality και δες 10 λόγους, γραφήματα που αποδεικνύουν τα απίστευτα προβλήματα δικτύου της FORTHnet κλπ κατά την γνώμη η FORTHnet είναι ο χειρότερος πάροχος με τα προβλήματα που έχουμε δει .

Reaction score
376
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω.
Και δεν το λέω επειδή εργάζομαι στην On.
Αν νομίζεις ότι σου χρεώνεται κάτι λανθασμένα να ζητήσεις πίστωση.

μου εκοψαν το τηλεφωνο επειδη ειχα καθυστερηση μια δοση
μπορουσαν να μου το στειλουν μαζι με την επομενη και δεν το εκαναν
και μην μου πεις οτι στο ειχαν πει με το κινητο
δυο φορες μου χρεωσαν τηλεφωνα που δεν εκανα

Reaction score
417
Δεν αναφερομαι για τα προβλήματα, αναφέρομαι στις άσκοπες χρεώσεις που λες.
Ζήτα πίστωση γι αυτές της κλήσεις.
Γιατί δέχεσαι κάτι που δεν έχεις κάνει;

Reaction score
0
μου εκοψαν το τηλεφωνο επειδη ειχα καθυστερηση μια δοση
μπορουσαν να μου το στειλουν μαζι με την επομενη και δεν το εκαναν
και μην μου πεις οτι στο ειχαν πει με το κινητο
δυο φορες μου χρεωσαν τηλεφωνα που δεν εκανα
Καθυστέρησες να εξοφλήσεις ένα λογαριασμό για πόσο καιρό ;
Δηλαδή πας μια μέρα σπίτι και δεν είχες τηλέφωνο και τι έκανες;Πώς απέκτησες ξανά τηλέφωνο ;

Reaction score
376
Καθυστέρησες να εξοφλήσεις ένα λογαριασμό για πόσο καιρό ;
Δηλαδή πας μια μέρα σπίτι και δεν είχες τηλέφωνο και τι έκανες;Πώς απέκτησες ξανά τηλέφωνο ;

μου το εκοψαν προτου ερθει ο επομενος λογαριασμος
μολις το πληρωσα τους πηρα τηλεφωνο και το εβαλαν μεσα σε μια ωρα
γιατι τους φωναξα ....

απαραδεκτοι το ποσο ηταν 51 ευρω

.

Reaction score
164
μου το εκοψαν προτου ερθει ο επομενος λογαριασμος
μολις το πληρωσα τους πηρα τηλεφωνο και το εβαλαν μεσα σε μια ωρα
γιατι τους φωναξα ....

απαραδεκτοι το ποσο ηταν 51 ευρω

.
Όχι επειδή τους φώναξες. Επειδή έτσι γίνεται...
Είχα καθυστερήσει πάνω από μήνα έναν λογαριασμό, λόγω βλακείας, και μου έκοψαν το τηλέφωνο, αλλά όχι το internet. Πλήρωσα μέσω Easy Pay κατά τις 9 το βράδυ, τους πήρα αμέσως τηλέφωνο, και μέσα σε 10-15 λεπτά όλα λειτουργούσαν μια χαρά.

Reaction score
0
απαράδεκτο, τουλάχιστον δεν πληρώνεις τίποτα έξτρα για την επανασύνδεση ...

stellios δεν απάντησες στις 2 ερωτήσεις μου μήπως σε βοηθήσουμε να μην έχεις disconnect από το Internet.

Reaction score
0

Εγώ ρε παιδιά γιατί πληρώνω κανονικα; Χαζός είμαι;
Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον τον οποίο δεν τον πλήρωσες για ένα μήνα. Το λάθος φίλε μου δεν είναι δικό τους αλλά δικό σου. Να μου πεις για τα προβλήματα στο τηλέφωνο και το internet, το καταλαβαίνω. Αλλα το -δεν τους πλήρωσα για ένα μήνα, μου το κόψανε και είναι βλάκες- δεν το καταλαβαίνω. Αν και εγώ ΟΝ έχω αλλά είμαι από τους τυχερούς, βλέπετε έχω απόσταση από το dslam 604 μέτρα!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.