Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ή κόψε τα forum κι άστα για τους άλλους που καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.. :142:Ηχεια pioneer, ενα hypex 250αρι, και ενα μπαφαλο και ασε τους αλλους με τα Μαγκνεπαν τα 20αρια και τους pass labs του ενος κιλοβατ και τους προ με τις σκαλωσιες και πως τα λενε αυτα τα δαυτα να νομιζουν οτι ακουνε μουσικη...
hilarious as alwaysΉ κόψε τα forum κι άστα για τους άλλους που καταλαβαίνουν τι διαβάζουν.. :142:
εμένα να ξέρεις μου λείπει ο RDoherty. :126:Κάτι τέτοια γράφεις ρε μπαγάσα και βγαίνει στην επιφάνεια ο "κακός" μου εαυτός...:126:
Ζήτω! :126:...ζήτω η αισιοδοξία και τα ανοιχτά μυαλά...:612:
You bet. :126:hilarious as always
αμαν, δικος μου...Σε καμμια περιπτωση ομως, οποιοσδηποτε διακοπτικος ενισχυτης δεν μπορει να παιξει σαν μια αρτια υλοποιηση με Mosfet (πολλαπλασιου ομως κοστους παραγωγης-υλικων).
Δεν έχω χρόνο να το αναλύσω, αλλά σε γενικές γραμμές συμφωνούμε.Ενισχυτικα: Λογω του οτι ενα μεγαλο ποσοστο ενισχυτων της αγορας ειναι για τα πανηγυρια λογικο ηταν οι διακοπτικοι ενισχυτες λογω της σωστης αποδοσης τους να υπερισχυουν του ποσοστου αυτου.
Σε καμμια περιπτωση ομως, οποιοσδηποτε διακοπτικος ενισχυτης δεν μπορει να παιξει σαν μια αρτια υλοποιηση με Mosfet (πολλαπλασιου ομως κοστους παραγωγης-υλικων).
Όταν θα πάρεις τα μεγάλα τα Reference έλα να μου πεις πόσα θα δώσεις σε Pass (και σε ΔΕΗ στη συνέχεια) για να τα οδηγήσεις σωστά. :136:αμαν, δικος μου...
pass pass pass,
pass pass pass...
πως του παν καλε τα μπλε..
Προτιμησα και ακουσα Tool αν δε σε πειραζει.Δεν έχω χρόνο να το αναλύσω, αλλά σε γενικές γραμμές συμφωνούμε.
Για τα ηχεία διαφωνώ, αλλά πρέπει να φύγω.
Διάβασε και λίγο Toole μέχρι να γυρίσω. :138:
Είναι προφανές. :116:Προτιμησα και ακουσα Tool αν δε σε πειραζει.