- Reaction score
- 22.501
Αγαπητοί συνοδοιπόροι, εάν παρακολουθείτε τακτικά τα διαμειβόμενα σε αυτό το φόρουμ, ασφαλώς θα έχετε ήδη καταλάβει την ταυτότητα αυτού που συνέταξε το ως άνω παρατεθέν κείμενο. Η ερώτηση που διατυπώνεται στην πρόταση αυτή, αφορά ένα θέμα που άνοιξα εδώ, και, για να μην κάνετε τον κόπο (ίσως) να το (ξανα) διαβάσετε, το θέμα συνάγεται στην ανίχνευση τυχόν ενδιαφέροντος, ώστε να παρουσιάσω κάποια θέματα που μπορώ, υπό συνθήκες σεμιναρίου επ’ αμοιβή. Δοθέντος, δε, πως αυτά τα θέματα άπτονται του hi-fi, προφανώς θα υπάρχει και κάποιο σύστημα σε λειτουργία, ώστε το ακροατήριο να έχει άμεση ακουστική αντίληψη του όλου θέματος.Τι σύστημα θα έχετε στήσει προς επίδειξη και απόδειξη των ισχυρισμών σας?
Το περασμένο καλοκαίρι είχα γράψει κάποιες σκέψεις που προσφάτως σουλούπωσα, και τις παρουσίασα σ’ αυτό εδώ το θέμα. Η αλήθεια είναι, πως το κείμενο βγήκε τελικώς σχετικά μακροσκελές, αλλά θεωρώ πως είναι αναγνώσιμο και εύληπτο από όλους. Έτσι, όποιος κάθησε να το διαβάσει και να το κατανοήσει, είναι πολύ εύκολο να απαντήσει στο ως άνω ερώτημα, δηλαδή, τί σύστημα θα έχω στήσει, όταν και όπου διεξαχθεί κάποια σχετική εκδήλωση. Αυτός ο αναγνώστης, λοιπόν, ανεξαρτήτως εάν διάκειται θετικά, ή αρνητικά απέναντί μου, ανεξαρτήτως πόση μικροπρέπεια τον διακατέχει, ανεξαρτήτως της μικρονοίας που τον ταλαιπωρεί καθημερινά στη ζωή του, ανεξαρτήτως πόσο κομπλεξικός μπορεί να είναι, ανεξαρτήτως πόσο κακομαθημένος, ανεξαρτήτως πόσο του επιτρέπει η περιορισμένη νοημοσύνη του να είναι σχετικός ή άσχετος με το χόμπυ του, ανεξαρτήτως πόσο κακοφορμισμένο είναι το αντιληπτικό απόκτημα που προκαλεί η παρουσία του σε κάποιους από το περιβάλλον του, αυτός ο αναγνώστης, λοιπόν, βασιζόμενος στο κείμενό μου και διαθέτοντας τη διανοητική ικανότητα ενός μέσου νοήμονος ενήλικα...
- ... μπορεί να απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα;
- Ποια απάντηση θα δώσει;