Μαϊμού καλώδια και ο άγιος προστάτης των χαιφιντελιστών

Reaction score
11
Πως από μία αγγελία για πώληση καλωδίων κατέληξα με μπλοκαρισμένο το λογαριασμό μου στο facebook.

Μία ιστορία από πρώτο χέρι.

Έβαλα πρόσφατα στο marketplace στο fb αγγελία για πώληση καλωδίων van den hul και ο πρώτος που ενδιαφέρθηκε για τα D102 ήταν ο Γ.Δ. μέλος και του avsite.

Η αγγελία είναι και στο avsite

Συναντήθηκα με τον Γ.Δ. σε μιά καφετέρια στο μετρό Αττικής, μιλήσαμε λίγο, του έδειξα τα καλώδια, έβγαλε το κινητό του και συνέκρινε τη φωτό στο κινητό του από τα αυθεντικά και..

βρήκε αμέσως τη διαφορά, στα δικά μου δεν έγραφε στο τέλος made in uk.

Αυτό ήταν, ανακάλυψε την απάτη,

μού κόλλησε το κινητό στη μούρη για να βεβαιώσω και γω ότι τα δικά μου δεν ήταν τα αυθεντικά, του είπα να τα δει ο αντιπρόσωπος για να αποφανθεί, τελοσπάντων μόνο που δεν πιαστήκαμε στα χέρια, πήρα τα καλώδιά μου και έληξε το επεισόδιο.

Αργότερα, μάλλον επειδή αντιλήφθηκε ότι υπάρχει και έκδοση που γράφει made in eu (η προηγούμενη από το uk) μου έστειλε ένα μήνυμα ότι θα τηλεφωνήσει στον αντιπρόσωπο και αν κάνει λάθος θα επανορθώσει (;)

Την επομένη πρωί πρωί παίρνω το μήνυμα από τον Γ.Κ. που έλεγε ότι μίλησε με τον κ. Σακκή που του είπε ότι τα τρέχοντα καλώδια που πουλάει επίσημα η αντιπροσωπεία αναγράφουν made in, και έκλεισε την συνομιλία μας, μέχρι εδώ φυσιολογικά πράγματα.

Μέχρι που..

Σήμερα το πρωί πήρα την ειδοποίηση από το facebook, ότι έπειτα από καταγγελία, που έγινε, το κατάστημά μου (lol) παραβιάζει τους κανόνες “λόγω απαγορευμένων δραστηριοτήτων”, ο νοών νοείτω, και λίγο αργότερα ήρθε και η ειδοποίηση ότι ο λογαριασμός μπλοκαρίστηκε.

Υποψήφιος αγοραστής ανακάλυψε την απάτη, και φρόντισε να κλείσει το λογαριασμός μου για να μην εξαπατηθεί και κάποιος άλλος.

Μόνο που..

Τα καλώδια είναι αυθεντικά!!!!

Πήγα αμέσως από την exclusive audio ο κ.Σακκής μου επιβεβαίωσε τη συνομιλία με τον Γ.Κ. όπως ακριβώς την περιέγραψα παραπάνω,
εξέτασε το καλώδιο και διαπίστωσε ότι

είναι αυθεντικότατα και μάλιστα κατασκευασμένα από τον ίδιο.

Με λίγα λόγια, κάθε λέξη από την αγγελία είναι αληθινή

Και μού έδωσε την άδεια να χρησιμοποιήσω το όνομά του παραπέρα.

Και αν σκεφτήκατε ότι πήγα άλλα καλώδια,
Έτσι ενημερωτικά, πριν την έκδοση eu, απλώς δεν υπήρχε σήμανση για προέλευση.

Τελικά δεν έχω πάθει αλτσχάιμερ, ήμουν σίγουρος ότι τα αγόρασα από την exclusive audio
έτσι πήρα πιστοποίηση γνησιότητας, ανέκτησα το λογαριασμό μου στο fb, και ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα δηλαδή.

Προσέχετε γιατί υπάρχει εκεί πάνω ο άγιος των χαϊφιντελιστών που με τη ρομφαία του εξαφανίζει από το χώρο κάθε λαμόγιο που θα τολμήσει να πασάρει μαϊμού καλώδιο για ορίτζιναλ.

Νομίζω καταλαβαίνετε ότι δε με ενδιαφέρει να στήσω στο τοίχο τον Γ.Κ. εξάλλου δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος που έκανε την καταγγελία, δεν έχει καμμία σημασία.

Απλώς αντιλαμβάνομαι ότι ο χώρος δεν είναι ο ίδιος που ήξερα, και λυπάμαι πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και μιά σοβαρή πορεία στο χώρο. Έχω κατά καιρούς συναναστραφεί κάποιους, κέρδισα γνώσεις, έχουν το σεβασμό μου.

Και υπάρχουν και οι άλλοι..

η αγγελία μου ισχύει, τώρα και με πιστοποίηση γνησιότητας από τον αντιπρόσωπο.

Τις καλησπέρες μου,
να προσέχετε

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.133
Members
38.287
Νεότερο μέλος
Audiopain79